Cursuri

Viitoarea carieră de succes a copilului în IT începe astăzi!

/wp-content/uploads/2023/11/cursuri_IT_ITLevel.jpg

Copilăria este momentul în care, prin joc și pasiune, învățăm cel mai rapid și ne dezvoltăm abilități care ne ajută întreaga viața. Cei mai mulți dintre copii sunt pasionați de jocuri electronice, să recunoaștem acest lucru! Decât să ridicăm obstacole inutile în fața pasiunii lor, mai bine îi ajutăm să folosească această pasiune în scopuri cu adevărat utile.
Cursurile de programare sau robotică beneficiază de o popularitate tot mai mare în România și în întreaga lume pentru că sunt de fapt axate pe subiectele care îi interesează cu adevărat pe copii: tehnologia, gadget-urile și calculatoarele.

Cea mai bogată ofertă educațională pentru copii sub îndrumarea experților de top
ITLevel furnizează cea mai bogată ofertă de cursuri de programare, robotică, IT și matematică pentru copiii din România. Îi ajutăm astfel pe copii să-și dezvolte imaginația și creativitatea și să se pregătească pentru viitor alături de profesioniști talentați și experimentați, cu cele mai înalte certificări și medalii olimpice. Din anul 2018, de la înființarea ITLevel, peste 3.500 de copii cu vârste cuprinse între 8 și 18 ani au absolvit cursurile noastre.

+3.500 98% 100%
De copii absolvenți ai cursurilor ITLevel Grad de absolvire a cursurilor ITLevel Banii înapoi dacă nu i se potrivește cursul

Garanția ITLevel
Primești 100% din bani înapoi după prima lecție în cazul în care copilului nu îi place cursul sau nu i se potrivește. Fără alte motive și explicații suplimentare.

Contact rapid
Te rugăm să ne transmiți datele tale de contact sau să suni la 0751.011.391 pentru a discuta despre oferta noastră educațională în IT și a identifica cursul potrivit pentru copilul tău, oferindu-ți toate detaliile necesare."La ITLevel, copilul meu învață mai mult decât să programeze, el a descoperit o comunitate foarte frumoasă, în care cunoștințele se îmbină cu bucuria și prietenia. Cursurile captivante și trainerii pasionați au transformat învățarea într-o aventură plină de entuziasm pentru copilul meu de 10 ani. Aici nu doar că își dezvoltă abilitățile tehnice, dar și își construiește relații valoroase cu colegi de aceeași vârstă, transformând fiecare curs într-o ocazie de a face prieteni și a crește împreună în lumea fascinantă a programării."

Ioana Dobre, părinte

/wp-content/uploads/2023/11/ITLevel_Cursuri_Programare-300x139.jpg

De ce ITLevel?

Traineri de top, pasionați de IT.
Trainerii dețin cele mai înalte certificări și medalii olimpice.
Atenție pentru fiecare elev.
Lucrăm doar cu grupe mici de 4 până la 8 cursanți.
Cea mai bogată ofertă educațională.
Cea mai bogată ofertă de cursuri de programare, robotică și IT.
Cursuri săptămânale.
Cele mai multe cursuri ITLevel se desfășoară o dată pe săptămână.
Diplome ITLevel.
Absolvenții cursurilor primesc diplome din partea noastră.
Calitatea actului educațional.
Dezvoltăm continuu oferta de cursuri.

×