Programare in Python

Topic: Programare în limbajul Python
Durată modul: 12 ore (8 ședințe)
Structură curs: 4 Module
Preț: Listă prețuri adulți
Program: Miercuri - Joi: 19.00-20.30
Traineri: Nicoleta Iacob (vezi descriere); Cristian Ștefan (vezi descriere); Petru Kovaci (vezi descriere); Alexandru Mitu (vezi descriere); Diana Țolu (vezi descriere); Alexandra Moloiu (vezi descriere)

Descriere curs: "Începe-ți călătoria în programarea computerelor cu Python, unul dintre cele mai populare limbaje de programare din lume! Vei dezvolta abilități esențiale de programare prin jocuri logice și vei învăța algoritmi de bază."

Python este limbajul viitorului, ușor de învățat și de utilizat, ceea ce îl face excelent pentru cursanții care doresc să pășească în lumea programării. Este folosit în diverse domenii cum ar fi aplicații Web, jocuri 2D și 3D, automatizări, machine learning, sisteme inteligente, roboți, în platforme precum Google, Facebook, Instagram sau Dropbox și multe altele.

Pe parcursul cursului de Python, cursanșii vor învăța sintaxa și funcționalitățile limbajului, conceptele de bază precum variabile, structurile de control și funcțiile. Vor lucra cu liste și dicționare, dobândind abilități esențiale în programare. Vor aborda o varietate de probleme și aplicații, dezvoltând jocuri interactive pentru a naviga prin obstacole și mediul înconjurător. De asemenea, vor avea ocazia să creeze artă modernă prin desenarea de forme diverse. Vor utiliza biblioteci precum Turtle, Tkinter, PySimpleGui, Pygame, Arcade, Blender etc.
Activitățile la curs includ sesiuni interactive de predare și programare, în care cursanții participă activ, punând întrebări și discutând temele abordate. Prin abordarea prietenoasă și interactivă, se asigură o experiență plăcută și productivă de învățare.

Pentru participarea la cursul de Inteligență Artificială sunt necesare cunoștințe solide de programare în limbajul Python.

Cursul este structurat în module progresive, începând de la concepte de bază și ajungând până la dezvoltarea de aplicații complexe.

Cursurile sunt predate de către traineri doctori în informatică, olimpici internaționali sau experți în IT care posedă toate abilitățile pe care le caută angajatorii de top, cu foarte multă pasiune pentru programare pe care o transmit și cursanților.
Ceea ce ne face diferiți este pasiunea pentru tehnologie, abilitatea și experiența practică a trainerilor noștri și pregătirea cursanților într-un mod interactiv pentru obținerea unor certificări internaționale.

"Dacă vrei să construiești ceva rapid și să te distrezi, alege Python."


Concursuri (link)

Beneficii pentru cursanți:

 • întărirea motivaţiei cursanților în procesul de învăţare inovatoare;
 • dezvoltarea gândirii algoritmice;
 • crearea de aplicații și jocuri;
 • automatizarea și simplificarea sarcinilor;
 • dezvoltarea abilităților de colaborare;
 • pregătirea pentru obținerea unor certificări internaționale;
 • pregătirea pentru viitorul digital;
 • pregătirea pentru o carieră de succes.

Conceptele de predare sunt adaptate într-un mod adecvat și corespunzător în funcție de nivelul de dezvoltare al cursanților, în conformitate cu nevoile și caracteristicile individuale ale acestora.

*Pentru participarea la cursurile online, cursanții au nevoie de computer cu sistem de operare a cărui versiune să fie minim Windows 10, conexiune stabilă la Internet, microfon și cameră web.
Pentru o bună desfășurare a cursului este important să aveți instalat programul în care lucrăm. Link-urile de unde puteți descărca soft-urile necesare sunt:
✔Pasul 1. Se instalează mai întâi Python: https://www.python.org/downloads/
✔Pasul 2. Apoi editorul vizual PyCharm (alegeți varianta Community): https://www.jetbrains.com/pycharm/download/?gclid=Cj0KCQiAp7DiBRDdARIsABIMfoD3-tM1IKYIMrAkc35iZ_C-hSpM1qB4Pz65afFAm2qLCYPAplgLbR4aAg4-EALw_wcB&gclsrc=aw.ds#section=windows

Concepte învățate: sintaxa de bază a limbajului Python (variabile, tipuri de date, operatori, structuri de control), funcții, liste, tupluri, dicționare, fișiere de tip text, module și pachete, excepții, șiruri de caractere, programare orientată pe obiecte, biblioteci standard, Machine Learning, Web Scraping, Test Automation și altele.

Datorită faptului că fiecare ședință are o componentă practică, acest curs este un generator de experiență reală, iar la finalul cursului, pe lângă certificatul de participare, cursanții vor avea propriul portofoliu de jocuri şi aplicaţii, precum şi aplicaţii de control al acțiunilor roboţeilor cu ajutorul limbajului de programare Python.


Formular de înscriere

  Pentru completarea contractului și emiterea facturii.

  Pentru partenerii ITLevel (vezi lista partenerilor).

  *Câmpuri obligatorii

  IMPORTANT! Un răspuns negativ în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal nu ne va permite înscrierea la cursurile ITLevel.