Programare in C++

Topic: Limbajul C++: Explorează puterea programării!
Vârstă cursanți: 11 - 18 ani
Durată modul: 12 ore (8 ședințe)
Structură curs: De la începător la avansați, performanță pentru olimpiadă
Platformă: Code::Blocks
Preț: Listă prețuri
Număr cursanți: 4 - 8
Program: Luni - Vineri: 17.30-19.00, 19.00-20.30; Sâmbătă - Duminică: 9.00-10.30, 10.30-12.00, 12.00-13.30, 16.00-17.30, 17.30-19.00, 19.00-20.30
Traineri: Nicoleta Iacob (vezi descriere); Cristian Ștefan (vezi descriere); Elena Predeșel (vezi descriere); Diana Țolu (vezi descriere); Robert Balaurea (vezi descriere); Liviu Moanță (vezi descriere); Robert Vădăstreanu (vezi descriere); Vlad Coneschi (vezi descriere)

Descriere curs: "Descoperă C++ și vei deschide poarta către un univers vast de oportunități tehnologice, oferindu-ți resursele necesare pentru a-ți construi un viitor plin de succes!"

C++ este unul dintre cele mai populare limbaje de programare orientate pe obiecte utilizate în prezent, fiind preferat atât pentru dezvoltarea interfețelor grafice sofisticate în partea de front-end, cât și pentru aplicațiile din zona de back-end, în special pe servere. Acesta este larg răspândit în cadrul platformelor cunoscute precum Google, Facebook, Twitter, Amazon și YouTube.

Cursul se concentrează pe dezvoltarea gândirii algoritmice, îmbunătățirea performanței școlare, pregătirea pentru competițiile de informatică, precum și pentru bacalaureat și admiterea la facultate.

În cadrul cursului de C++, copiii vor învăța conceptele de bază ale programării, vor dezvolta abilități esențiale pentru rezolvarea problemelor și crearea aplicațiilor complexe, descoperind secretele algoritmilor printr-o experiență interactivă și distractivă.

Cu traineri de top, câștigători ai multor competiții olimpice, oferim suport individualizat, identificând și abordând nevoile specifice ale fiecărui cursant, cu scopul de a transforma procesul de învățare într-o experiență eficientă și plăcută, contribuind la dezvoltarea abilităților solide de programare în limbajul C++.

Cursul este structurat în module progresive, începând de la concepte de bază și ajungând până la dezvoltarea de aplicații complexe.

Cursurile sunt predate de către traineri doctori în informatică, profesori sau olimpici medaliați, care posedă toate abilitățile pe care le caută angajatorii de top, cu foarte multă pasiune pentru programare pe care o transmit și cursanților.
Ceea ce ne face diferiți este pasiunea pentru tehnologie, abilitatea și experiența practică a trainerilor noștri și pregătirea cursanților într-un mod interactiv pentru susținerea examenelor, concursurilor și olimpiadelor școlare.

"Nu este nimic imposibil în programare, totul este doar o chestiune de efort și timp."

Concursuri (link)

Alege unul dintre cele 5 programe specializate:

1. C++ Educațional: Îmbunătățirea notelor și eficienței de învățare

2. C++ Campion: Algoritmi și soluții avansate pentru competiții și olimpiade

3. C++ Bacalaureat: Pregătire de nota 10

4. C++ Universitar: Pregătire strategică pentru admitere la facultate

5. C++ Profesional: De la începător la profesionist


Beneficii pentru cursanți:

 • dezvoltarea gândirii logice și analitice;
 • îmbunătățirea abilităților matematice;
 • stimularea creativității;
 • crearea de aplicații și jocuri;
 • distracție și satisfacție;
 • îmbunătățirea abilităților de rezolvare a problemelor;
 • dezvoltarea abilităților de colaborare;
 • îmbunătățirea performanței școlare - se studiază în școală și respectă programa școlară;
 • pregătirea pentru concursuri și olimpiade;
 • pregătirea pentru susținerea examenului de Bacalaureat;
 • pregătirea pentru admitere la facultate;
 • pregătirea pentru viitorul digital;
 • pregătirea pentru o carieră de succes.

Conceptele de predare sunt adaptate într-un mod adecvat și corespunzător în funcție de vârsta și nivelul de dezvoltare al cursanților, în conformitate cu nevoile și caracteristicile individuale ale acestora.

*Pentru participarea la cursurile online, cursanții au nevoie de computer cu sistem de operare a cărui versiune să fie minim Windows 10, conexiune stabilă la Internet, microfon și cameră web.
Pentru o bună desfășurare a cursului este important să aveți instalat programul în care lucrăm. Link-ul de unde puteți descărca Code::Blocks 20.03 este: https://www.itlevel.ro/wp-content/uploads/2024/07/OjiKit.zip

Concepte învățate: elemente de bază ale limbajului C++ (variabile, tipuri de date, operatori, structuri de control), fișiere text, tablouri unidimensionale (vectori), tablouri bidimensionale (matrice), șiruri de caractere, structuri de date neomogene, subprograme, funcții recursive, elemente de combinatorică, elemente de teoria grafurilor, excepții, pointeri, clase și obiecte, constructori și destructori, funcții membru și funcții statice, supraîncărcarea operatorilor, biblioteca STL (pentru a accesa clase și funcții utile, cum ar fi vectori, liste, stive, cozi, sortare, căutare și altele), analiza eficienței algoritmilor - strategii de optimizare a performanței codului, programare vizuală și interfețe grafice, probleme tipice concursurilor de programare - filosofia celei mai rapide rezolvări.

Datorită faptului că fiecare ședință are o componentă practică, acest curs este un generator de experiență reală, iar la finalul cursului, pe lângă certificatul de participare, cursanții vor avea propriul portofoliu de aplicaţii.

Grafica în C++


Formular de înscriere la cursul de Programare în C++

  Pentru completarea contractului și emiterea facturii.

  Pentru elevii școlilor cu care ITLevel are Acord de parteneriat (vezi lista școlilor partenere).

  *Câmpuri obligatorii

  IMPORTANT! Un răspuns negativ în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal nu ne va permite înscrierea la cursurile ITLevel.

  Vă așteptăm la ITLevel pentru a transforma împreună pasiunea în performanță!

  ×