Cursuri intensive de vara

Viitoarea carieră de succes a copilului în IT începe astăzi!

/wp-content/uploads/2023/11/cursuri_IT_ITLevel.jpg

Cursuri online de programare, robotică, IT și matematică
organizate în timpul vacanței de vară
19 iunie - 10 septembrie 2023
*Cursurile se desfășoară de 2-3 ori pe săptămână.

În funcție de numărul solicitărilor putem organiza și alte cursuri!

ITLevel înseamnă ... creativitate, determinare, valori ... #campioniisuntaici

Vacanța de vară este o perioadă ideală pentru a acumula cunoștințe noi, pentru a depăși eventualele dificultăți și în final, pentru a deveni mai buni. Depășește-ți nivelul!


*Fiecare Modul este compus din 12 ore

Matematică interactivă, clasele 3 – 12

Cursul de matematică este conceput pentru pregătirea cu succes a examenului de admitere clasa aV-a, Evaluare Națională, Bacalaureat și admitere la facultate. Acesta își propune întărirea cunoștințelor de la clasă și continuarea aplicării acestora în rezolvarea unor probleme mai complexe astfel încât copiii să dețină un nivel ridicat de analiză și abordare a problemelor de tip olimpiadă.
Activitatea de pregătire la matematică include grupe pentru clasele III-XII și constă în sesiuni de predare și rezolvare de probleme, într-o atmosferă interactivă, pe înțelesul copiilor, transformând procesul de învățare într-o experiență plăcută și productivă.
Cursurile sunt predate de către traineri olimpici naționali și internaționali care au pus pentru prima dată România pe locul I la Olimpiada Europeană de Matematică, cu foarte multă pasiune pentru matematică pe care o transmit și cursanților.

Program orientativ: Luni - Joi: 9.00-10.30; 10.30-12.00; 12.00-13.30; 14.30-16.00; 16.00-17.30; 17.30-19.00; 19.00-20.30

Detalii


Programare în limbajul C++, clasele 5 - 12

C++ este unul dintre cele mai puternice limbaje utilizate la acest moment atât pentru front-end, pentru partea grafică complexă, cât și pentru back-end, în special în zona de servere. C++ este folosit în platforme precum Google, Facebook, Twitter, Amazon și YouTube.
Cursul este un instrument util pentru cei care vor să-și dezvolte gândirea algoritmică și să performeze la olimpiada de informatică. Pe parcursul cursului, copiii vor asimila conceptele de programare şi își vor dezvolta capacitatea de rezolvare a problemelor mai complexe astfel încât aceștia să dețină un nivel ridicat de analiză și abordare a problemelor de tip olimpiadă. Activitatea la curs constă în sesiuni de predare și programare, într-o atmosferă interactivă, pe înțelesul copiilor, transformând procesul de învățare într-o experiență plăcută și productivă.
Cursurile sunt predate de către traineri doctori în informatică sau olimpici internaționali și naționali, care posedă toate abilitățile pe care le caută angajatorii de top, cu foarte multă pasiune pentru programare pe care o transmit și cursanților.

Program orientativ: Luni - Joi: 9.00-10.30; 10.30-12.00; 12.00-13.30; 14.30-16.00; 16.00-17.30; 17.30-19.00; 19.00-20.30

Detalii


Programare în limbajul Python, clasele 3 - 12

Limbajul de programare Python este modern, rapid, stabil, foarte puternic, ușor de învățat și de utilizat, ceea ce îl face excelent pentru copiii care doresc să pășească în lumea programării. Este limbajul viitorului, folosit în diverse domenii cum ar fi aplicații Web, jocuri 2D și 3D, automatizări, machine learning, sisteme inteligente, roboți, în platforme precum Google, Facebook, Instagram sau Dropbox și multe altele.
Pe parcursul cursului, copiii vor scrie cod în Python, vor învăța să dezvolte jocuri pentru a naviga printre obstacole și prin mediul înconjurător.
Pentru participarea la cursul de Inteligență Artificială, este necesară parcurgerea cursului de Python.

Program orientativ: Luni - Joi: 9.00-10.30; 10.30-12.00; 12.00-13.30; 14.30-16.00; 16.00-17.30; 17.30-19.00; 19.00-20.30

Detalii


Dezvoltare de aplicații mobile - App Inventor, clasele 2 - 6

App Inventor deschide lumea încântătoare a programării dispozitivelor mobile Android, folosind o interfaţă grafică, asemănătoare cu cea din Scratch şi StarLogo TNG, care permite utilizatorilor să așeze obiectele vizuale pentru a crea o aplicație pentru dispozitive Android.
Pe parcursul celor 4 module de curs, copiii vor crea propriile jocuri și aplicații cu sunete, imagini, vibrații, diverse funcționalităţi, butoane, tastaturi, liste, etichete, notificări etc.
Pentru teste se vor folosi atât emulatoare cât şi telefoane sau tablete Android.

Program orientativ: Luni - Joi: 10.30-12.00; 17.30-19.00; 19.00-20.30

Detalii


Securitate IT - Primii pași pentru protejarea identității digitale, clasele 1 - 8

Securitatea cibernetică este un subiect discutat frecvent în ultimii ani, fiind din ce în ce mai prezent în activitățile zilnice ale copiilor datorită numărului mare de dispozitive conectate la Internet folosite zilnic de aceștia.
Cursul se adresează celor care fac primii pași în lumea digitală. Cursanților le sunt prezentate principiile funcționării calculatoarelor atât din punct de vedere hardware, cât și software, dar și cele mai cunoscute sisteme de operare actuale, și se vor familiariza cu cel mai răspândit dintre acestea: Microsoft Windows.
Pe parcursul unui modul de curs, copiii vor învăța să identifice riscurile implicate în folosirea dispozitivelor informatice, cum ar fi calculatoare, smartphone-uri, în rețele de calculatoare publice cât și private și să cunoască un set de bune practici de securitate IT pe care să-l poată aplica cu succes. Aceștia vor dobândi cunoștinţe despre concepte de securitatea informaţiilor, fundamente criptografice, autorități de certificare digitală şi semnături electronice, spyware, adware, antivirus, phishing.

Program orientativ: Luni - Joi: 17.30-19.00; 19.00-20.30

Detalii


Programare Web – Creează-ți site! clasele 3 - 12

Programarea Web este folosită pentru a dezvolta site-uri sau aplicaţii web.
Cursul prezintă în mod atractiv și interactiv noțiuni fundamentale, tehnici și tehnologii care stau la baza paginilor web dinamice ce utilizează baze de date, cu accent pe utilizarea celor mai populare și mai noi tehnologii: HTML, CSS, JS, PHP, MySql.
Pe parcursul celor 4 module de curs, copiii vor învăța să creeze site-uri moderne şi funcţionale.

Program orientativ: Luni - Joi: 17.30-19.00; 19.00-20.30

Detalii


Rețele de calculatoare, clasele 5 - 12

Internetul, cea mai cunoscută rețea de calculatoare care joacă un rol extrem de important în viața noastră, are funcționalitatea bazată pe un set de proceduri şi protocoale predefinite.
Pe parcursul celor 4 module de curs, cursanții vor asimila cunoştinţe variate din domeniul rețelelor de calculatoare care le vor fi utile în vederea conectării, configurării, gestionării şi înţelegerii mediului de reţea și pentru a putea ulterior administra o astfel de infrastructură într-un mediu real.
Pentru participarea la cursul de Ethical Hacking, este necesară parcurgerea cursurilor de Sisteme de operare și Rețele de calculatoare.

Program orientativ: Luni - Joi: 9.00-10.30; 17.30-19.00; 19.00-20.30

Detalii


Sisteme de operare, clasele 5 - 12

Sistemul de operare reprezintă ansamblul de programe care asigură utilizarea optimă a resurselor fizice și logice ale unui sistem de calcul.
Pe parcursul celor 4 module de curs, sunt prezentate componentele ce stau la baza unei platforme hardware, copiii vor învăța să construiască elemente de automatizare în mod practic şi interactiv, utilizând echipamente destinate în mod special acestor activităţi, cum ar fi Raspberry Pi conectat cu senzori analogici, digitali și senzori de pe stația spațială internațională și vor fi aprofundate principalele sisteme de operare folosite în prezent: Microsoft Windows și Linux.
Pentru participarea la cursul de Ethical Hacking, este necesară parcurgerea cursurilor de Sisteme de operare și Rețele de calculatoare.

Program orientativ: Luni - Joi: 9.00-10.30; 17.30-19.00; 19.00-20.30

Detalii


Robotică și STEM (Știință, Tehnologie, Inginerie și Matematică), clasele 2 - 8

Construieste-ți propriul robot inteligent!
Robotica constituie un domeniu nou care integrează noțiuni de algoritmi, limbaje de programare, fizică și matematică. Construirea roboților implică o înțelegere a modului în care robotul se mișcă și interacționează cu lumea exterioară.
Pe parcursul celor 2 module de curs, copiii vor proiecta, construi, programa și testa roboți EV3-G, folosind simulatoare realistice și programe de modelare 3D, în vederea participării la competiții naționale și internaționale de robotică. Pentru participarea la competiții, sunt recomandate cunoștințe de programare.
Cursurile sunt predate de către traineri olimpici, medaliați la matematică și informatică, care au obținut locul 1 la etapa națională de robotică și au reprezentat România la etapele internaționale, cu foarte multă pasiune pentru robotică și programare pe care o transmit și cursanților.

Pentru participarea la acest curs cursanții au nevoie de licența necesară utilizării platformei Virtual Robotics, pentru care se achiziționează o subscripție anuală (vezi detalii).

Program orientativ: Luni - Joi: 14.30-16.00; 16.00-17.30; 17.30-19.00
Detalii


Utilizare Microsoft Office, clasele 2 - 12

Microsoft Office este cel mai utilizat pachet de instrumente pentru partajarea, editarea și prezentarea datelor și informațiilor în instituții. Acesta conține: un procesor de texte, un program de calcul tabelar, un program de prezentare grafică, un organizator al informațiilor personale, un program pentru baze de date, un creator de pagini web și un editor de grafică.
Pe parcursul celor 3 module de curs, copiii vor acumula cunoștințe de bază despre editorul de texte, calcul tabelar, prezentare grafică și baze de date.
Program orientativ: Luni - Joi: 10.30-12.00; 17.30-19.00; 19.00-20.30

DetaliiCursuri intensive de vară


Formular de înscriere

  Pentru completarea contractului și emiterea facturii.

  Pentru elevii școlilor cu care ITLevel are Acord de parteneriat (vezi lista școlilor partenere).

  *Câmpuri obligatorii

  IMPORTANT! Un răspuns negativ în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal nu ne va permite înscrierea la cursurile ITLevel.

  *Pentru participarea la cursurile online, cursanții au nevoie de computer cu sistem de operare a cărui versiune să fie minim Windows 10, conexiune stabilă la Internet, microfon și cameră web.

  Preț Modul* de curs (12 ore)

  Vârsta 8 - 11 ani: 600 RON/copil
  Vârsta 11 - 14 ani: 660 RON/copil
  Vârsta 14 - 18 ani: 720 RON/copil
  *5% reducere pentru frați
  5% reducere pentru elevii școlilor cu care ITLevel are Acord de parteneriat (vezi școlile partenere)

  Acte necesare la înscriere:

  • BI/CI/pașaport - cursant/părinte/tutore legal;
  • carnet de elev vizat la zi - pentru elevii școlilor cu care ITLevel are Acord de parteneriat (link).

  Modalități de plată:

  • prin transfer bancar în baza facturii proforme, înaintea începerii modulului de curs.

  Pentru a rămâne la curent cu noutățile din domeniul educației digitale, dar și cu evenimentele și concursurile noastre viitoare, vă încurajăm să vă abonați la newsletter.


  Suntem alături de copii în drumul lor spre performanță!

  Vă așteptăm cu pasiune la ITLevel!