Inteligenta Artificiala

Topic: Inteligență artificială (Învățare Automată): Secretele algoritmilor inteligenți
Vârstă cursanți: 12 - 18 ani
Durată modul: 12 ore (8 ședințe)
Structură curs: 4 Module
Platformă: Python, TensorFlow, OpenCV
Preț: Listă prețuri
Număr cursanți: 4 - 8
Program: Luni - Vineri: 19.00-20.30
Trainer: Alexandru Mitu (vezi descriere); Robert Vădăstreanu (vezi descriere); Alexandra Moloiu (vezi descriere); Vlad Coneschi (vezi descriere)

Descriere curs: "De la algoritmi la etică, o călătorie în lumea IA. Vino cu noi în călătoria fascinantă spre viitorul inteligenței artificiale!"

Inteligența Artificială (AI - Artificial Intelligence) și Învățarea Automată (ML - Machine Learning) sunt domenii în plină evoluție și se regăsesc deja în numeroase aspecte ale vieții noastre, fiind unele dintre cele mai puternice instrumente create vreodată de om, cu scopul de a imita inteligența umană și a învăța din experiență. Ele sunt utilizate într-o gamă variată de aplicații, de la recunoașterea facială pe dispozitive mobile până la roboți trimiși pe Marte, mașini autonome, sisteme de diagnosticare medicală automată, jocuri, recomandări personalizate, traduceri automate și predicții de stocuri. Companii de top, cum ar fi Google (DeepMind), Facebook și Tesla, investesc intens în cercetarea și dezvoltarea inteligenței artificiale și a învățării automate, contribuind la progrese semnificative în acest domeniu.

Pe parcursul cursului de inteligență artificială, cursanții vor explora principiile fundamentale ale inteligenței artificiale, înțelegând concepte precum învățarea automată, rețelele neuronale, prelucrarea limbajului natural și algoritmi avansați. Vor avea oportunitatea de a dezvolta aplicații practice, care vor putea rezolva probleme complexe din domenii variate, cum ar fi recunoașterea emoțiilor din imagini cu fețe, de recunoaștere a persoanelor, clasificare de imagini, detecții, traducerea automată și asistenții virtuali și multe altele.

Pentru participarea la curs sunt necesare cunoștințe de programare în limbajul Python.

Cursurile sunt predate de către traineri olimpici sau experți în Inteligență Artificială care posedă toate abilitățile pe care le caută angajatorii de top, cu foarte multă pasiune pe care o transmit și cursanților.
Ceea ce ne face diferiți este pasiunea pentru tehnologie, abilitatea și experiența practică a trainerilor noștri, pregătirea cursanților într-un mod interactiv și alegerea acelor teme strict necesare pentru o cunoașterea inițială eficientă.

"Inteligența artificială nu este doar despre mașini care învață; este despre oameni care învață să creeze mașini care învață."

Beneficii pentru cursanți:

 • stimularea capacităţii de învăţare prin exemple reale dar și prin concepte abstracte;
 • stimularea capacității de descriere a unei probleme și a modalităților de rezolvare a acesteia;
 • stimularea capacității de recunoașere a tipologiei unei probleme și ale tehnologiilor aplicabile pentru rezolvarea acesteia;
 • stimularea gândirii logice şi a imaginaţiei;
 • aplicarea cunoștințelor de programare și realizarea de sisteme complexe;
 • formarea deprinderilor practice utile în dezvoltarea de sisteme informatice;
 • lucru în echipă la realizarea de proiecte;
 • pregătirea pentru viitorul digital;
 • pregătirea pentru o carieră de succes.

Conceptele de predare sunt adaptate într-un mod adecvat și corespunzător în funcție de vârsta și nivelul de dezvoltare al cursanților, în conformitate cu nevoile și caracteristicile individuale ale acestora.

*Pentru participarea la cursurile online, cursanții au nevoie de computer cu sistem de operare a cărui versiune să fie minim Windows 10, conexiune stabilă la Internet, microfon și cameră web.

Concepte învățate: noțiuni fundamentale de Inteligență Artificială și Învățare Automată, familiarizarea cu diverse tipuri de aplicații inteligente și înțelegerea acestora, implementarea de modele pentru recunoașterea obiecter din imagini, analiza rezultatelor și îmbunătățirea acestora, adaptarea modelelor la orice problemă, noțiuni de Vedere Artificială (Computer Vision), citire și procesare de imagini folosind pachetul OpenCV, implementare de rețele neuronale artificiale folosind TensorFlow.

Datorită faptului că fiecare ședință are o componentă practică, acest curs este un generator de experiență reală, iar la finalul celor 4 module, pe lângă certificatul de participare, cursanții vor avea propriul portofoliu de aplicații inteligente de recunoașterea formelor în limbajul de programare Python și cel mai folosit pachet de Deep Learning, TensorFlow.

Transfer de stil


Formular de înscriere la cursul de Inteligență Artificială

  Pentru completarea contractului și emiterea facturii.

  Pentru elevii școlilor cu care ITLevel are Acord de parteneriat (vezi lista școlilor partenere).

  *Câmpuri obligatorii

  IMPORTANT! Un răspuns negativ în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal nu ne va permite înscrierea la cursurile ITLevel.

  Vă așteptăm la ITLevel pentru a transforma împreună pasiunea în performanță!

  ×