Programare in Roblox Studio cu Lua

Topic: Programare în Roblox Studio cu Lua: Construiește lumi virtuale!
Vârstă cursanți: 9 - 18 ani
Durată modul: 12 ore (8 ședințe)
Structură curs: 4 Module (Începător / Mediu / Avansat / Experimentat)
Platformă: Roblox Studio
Nr. copii: 4-8 copii/grupă
Preț: Listă prețuri
Număr cursanți: 4 - 8
Program: Luni - Vineri: 17.30-19.00, 19.00-20.30; Sâmbătă: 9.00-10.30, 10.30-12.00
Trainer: Robert Balaurea (vezi descriere); Alexandru Mitu (vezi descriere); Cristian Ștefan (vezi descriere)

Descriere curs: "Imaginează-ți, construiește, programează - Creează propriul tău univers în Roblox!"

Roblox Studio, una dintre platformele de creare de jocuri cu cea mai rapidă creștere de pe planetă, oferă un mijloc fantastic de a învăța programare în limbajul Lua și de a programa propriile jocuri video multiplayer. Cu ajutorul platformei Roblox Studio se pot crea lumi 3D, publica și partaja jocuri pentru orice platformă, de la consolă la mobil.

În cadrul cursului, copiii vor construi lumi 3D folosind piese asemănătoare cu cele de Lego și vor programa povești interactive și jocuri educative, utilizând elemente 3D, sunete și animații, pentru a da viață proiectelor lor. Se vor bucura de forme și culori, vor proiecta niveluri provocatoare și vor publica, partaja și juca jocurile cu prietenii pe orice platformă, de la consolă la mobil. În plus, copiii vor învăța să scrie cod în limbajul de programare Lua, cel mai des folosit în programarea jocurilor. Prin această experiență, ei vor dobândi cunoștințe esențiale despre expresii condiționale, bucle și crearea și apelarea funcțiilor. Astfel, vor învăța conceptele de bază în programare, dezvoltându-și abilitățile și creativitatea într-un mod captivant și interactiv.

Cursurile sunt predate de către traineri doctori în informatică sau experți în IT care posedă toate abilitățile pe care le caută angajatorii de top, cu foarte multă pasiune pe care o transmit și cursanților.
Ceea ce ne face diferiți este pasiunea pentru tehnologie, abilitatea și experiența practică a trainerilor noștri, pregătirea cursanților într-un mod interactiv în domeniul IT și alegerea acelor teme strict necesare pentru o cunoașterea inițială eficientă.

"Jocurile sunt puncte de început pentru cunoaștere."

Acest curs acoperă următoarele subiecte:

 • Dezvoltați un set de abilități esențiale de proiectare a jocurilor
 • Învățați noțiunile fundamentale de programare cu Lua - un limbaj de programare puternic și rapid
 • Creați și publicați jocuri pe site-ul Roblox
 • Monetizați proiecte cu articole din joc


Concursuri (link)

Beneficii pentru copii:

 • dezvoltarea gândirii logice și analitice;
 • stimularea creativității și exprimării personale;
 • stimularea pasiunii pentru tehnologie și jocuri video;
 • crearea propriilor jocuri și experiențe;
 • distracție și satisfacție;
 • învățarea principiilor de design și interacțiune;
 • îmbunătățirea abilităților de rezolvare a problemelor și perseverență;
 • îmbunătățirea abilităților de lucru în echipă.

Conceptele de predare sunt adaptate într-un mod adecvat și corespunzător în funcție de vârsta și nivelul de dezvoltare al cursanților, în conformitate cu nevoile și caracteristicile individuale ale acestora.

*Pentru participarea la cursurile online, cursanții au nevoie de computer cu sistem de operare a cărui versiune să fie minim Windows 10, conexiune stabilă la Internet, microfon și cameră web.
Pentru o bună desfășurare a cursului este important să aveți instalat programul în care lucrăm. Link-ul de unde puteți descărca Roblox Studio este: https://www.roblox.com/create

Concepte învățate: Roblox Studio și interfața utilizatorului, obiecte și teren, sintaxa și principiile de bază ale limbajului de programare Lua, componente de bază și evenimente (butoane, etichete, imagini și liste), manipularea personajelor și obiectelor, variabile și funcții, interacțiune multiplayer (chat-ul, sistemul de grupuri și invitațiile în jocurile multiplayer), persistența datelor (salvarea progresului jucătorilor sau a preferințelor utilizatorilor), optimizarea performanței, testare și depanare.

În dezvoltarea jocurilor nu se folosesc elemente cu tentă violentă sau suicid. Cursurile sunt concepute special pentru a învăța tehnici de dezvoltare a jocurilor fără elementele menționate anterior. Atenția noastră asupra acestor factori este sporită.

Datorită faptului că fiecare ședință are o componentă practică, acest curs este un generator de experiență reală, iar la finalul celor 4 module, pe lângă certificatul de participare, copiii vor avea propriul portofoliu de jocuri şi aplicaţii.

Prezentare Roblox Studio cu Lua


Formular de înscriere la cursul de Programare în Roblox Studio cu Lua

  Pentru completarea contractului și emiterea facturii.

  Pentru elevii școlilor cu care ITLevel are Acord de parteneriat (vezi lista școlilor partenere).

  *Câmpuri obligatorii

  IMPORTANT! Un răspuns negativ în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal nu ne va permite înscrierea la cursurile ITLevel.


  Vă așteptăm la ITLevel pentru a transforma împreună pasiunea în performanță!

  ×