Dezvoltarea jocurilor video in Unity

Topic: Jocuri video în Unity: De la cod la jocuri fascinante
Vârstă cursanți: 11 - 18 ani
Durată modul: 12 ore (8 ședințe)
Structură curs: 4 Module (Începător / Mediu / Avansat / Experimentat)
Platformă: Unity
Preț: Listă prețuri
Număr cursanți: 4 - 8
Program: Online: Luni - Vineri: 19.00-20.30
Trainer: Robert Balaurea (vezi descriere); Alexandru Mitu (vezi descriere)

Descriere curs: "Unifică-ți viziunea cu Unity - Creează experiențe interactive fascinante!"

Unity este un motor puternic de proiectare a jocurilor video și a realităților virtuale 3D. Este dezvoltat de Unity Technologies și oferă o platformă extensivă și versatilă pentru crearea de jocuri, simulări, aplicații și experiențe interactive. Unity este recunoscut pentru ușurința sa în utilizare și pentru faptul că permite dezvoltatorilor să creeze jocuri pentru multiple platforme, cum ar fi PC, console, dispozitive mobile și realitate virtuală. Jocurile reunesc prietenii, iar Unity unește domeniile artei, codului și designului într-un singur loc.

Pe parcursul cursului de Unity, cursanții vor învăța fundamentele programării în C# și ale motorului Unity pentru a putea crea rapid prototipuri de jocuri 2D și 3D. Vor aplica tehnici avansate de modelare și animare a personajelor, texturare, iluminare și efecte vizuale. Vor învăța să configureze niveluri, să optimizeze performanța și să publice pe multiple platforme. La final vor dobândi abilitățile necesare pentru a vă crea propriile jocuri sau aplicații folosind funcționalitățile complete ale Unity.

Cursurile sunt predate de către traineri experți în IT care posedă toate abilitățile pe care le caută angajatorii de top, cu foarte multă pasiune pe care o transmit și cursanților.
Ceea ce ne face diferiți este pasiunea pentru tehnologie, abilitatea și experiența practică a trainerilor noștri, pregătirea cursanților într-un mod interactiv și alegerea acelor teme strict necesare pentru o cunoașterea inițială eficientă.

"Cu Unity, limitele nu există. Este o platformă care îți permite să creezi orice - de la jocuri uimitoare la experiențe de realitate virtuală și mai mult."

Construcția unui joc video 3D presupune parcurgerea unor etape bine precizate. În joc aveți nevoie de: decoruri 3D, personaje, assets, audio, filtre pentru scenă etc.

Acest curs acoperă următoarele subiecte:

 • Creați niveluri 3D și medii personalizate pentru un joc
 • Utilizați programarea vizuală pentru a implementa mecanica jocului
 • Creați artă personalizată pentru assets-uri
 • Dezvoltați un set de abilități esențiale de proiectare a jocurilor
 • Dezvoltați și testați-vă propriul joc de la început până la sfârșit

Pentru participarea la curs, cursanții trebuie să dețină cunoștințe prealabile de programare în C#/C++.


Beneficii pentru cursanți:

 • dezvoltarea gândirii logice și analitice;
 • stimularea creativității și exprimării personale;
 • inspirarea pasiunii pentru tehnologie și IT;
 • crearea de aplicații și jocuri;
 • distracție și satisfacție;
 • dobândirea cunoștințelor fundamentale de programare;
 • dezvoltarea abilităților de colaborare;
 • expunere la industria de jocuri și tehnologie.

Conceptele de predare sunt adaptate într-un mod adecvat și corespunzător în funcție de vârsta și nivelul de dezvoltare al cursanților, în conformitate cu nevoile și caracteristicile individuale ale acestora.

*Pentru participarea la cursurile online, cursanții au nevoie de computer cu sistem de operare a cărui versiune să fie minim Windows 10, conexiune stabilă la Internet, microfon și cameră web.
Pentru o bună desfășurare a cursului este important să aveți instalat programul în care lucrăm. Link-ul de unde puteți descărca Unity Hub este: https://unity3d.com/get-unity/download

Concepte învățate: Introducere în domeniul dezvoltării aplicațiilor 3D și 2D și a celor ce folosesc Realitatea Virtuală (VR) sau Realitatea Augumentată (AR); Interfața Unity; Așezarea în scenă a obiectelor din clasa GameObjects; Crearea unui script (Clase și declarații; Variabile și funcții; Instrucțiuni; Controlul obiectelor cu scripturi); Utilizarea materialelor și texturilor; Lumini, umbre și camere; Importul modelelor 3D în Unity; Efecte fizice (gravitație, alunecare, frecare, elasticitate, contact între obiecte etc.); Construirea unui nivel; Crearea de animații simple; Crearea unui „jucător”; Controlul jucătorului; Aranjarea camerelor video; Atac inamic; Detectarea coliziunilor; Crearea de elemente pentru interfața jocului; Efecte vizuale și audio; Distrugerea inamicilor; Adăugarea scorului; Generarea mai multor inamici; Crearea scenelor; Generarea executabilului.

În dezvoltarea jocurilor nu se folosesc elemente cu tentă violentă sau suicid. Cursurile sunt concepute special pentru a învăța tehnici de dezvoltare a jocurilor fără elementele menționate anterior. Atenția noastră asupra acestor factori este sporită.

Datorită faptului că fiecare ședință are o componentă practică, acest curs este un generator de experiență reală, iar la finalul celor 4 module, pe lângă certificatul de participare, cursanții vor avea propriul portofoliu de jocuri şi aplicații.


Formular de înscriere la cursul de Dezvoltarea jocurilor video în Unity

  Pentru completarea contractului și emiterea facturii.

  Pentru elevii școlilor cu care ITLevel are Acord de parteneriat (vezi lista școlilor partenere).

  *Câmpuri obligatorii

  IMPORTANT! Un răspuns negativ în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal nu ne va permite înscrierea la cursurile ITLevel.


  Vă așteptăm cu entuziasm la ITLevel pentru a transforma împreună pasiunea în performanță!

  ×