Programare Web – Creeaza-ti site!

Topic: Programare Web: Creează-ți site!
Vârstă cursanți: 10 - 18 ani
Durată modul: 12 ore (8 ședințe)
Structură curs: 4 Module (Începător / Mediu / Avansat / Experimentat)
Platformă: HTML, CSS, JS, PHP, MySql, Vue, CMS - WordPress
Preț: Listă prețuri
Număr cursanți: 4 - 8
Program: Luni - Vineri: 19.00-20.30; Sâmbătă: 9.00-10.30, 10.30-12.00; Duminică: 17.30-19.00; 19.00-20.30
Trainer: Tiberiu Iacob (vezi descriere); Cristian Ștefan (vezi descriere); Robert Balaurea (vezi descriere); Alexandru Mitu (vezi descriere); Robert Vădăstreanu (vezi descriere); Vlad Coneschi (vezi descriere)

Descriere curs: "Descoperă libertatea de a crea și personaliza propriul tău spațiu digital pe web!"

Programarea Web este folosită pentru a dezvolta site-uri sau aplicaţii web moderne și atractive, care includ jocuri, aplicații de mesagerie, e-mail, servicii web, aplicații mobile, magazine online și multe altele.

Cursul prezintă în mod atractiv și interactiv noțiuni fundamentale, tehnici și tehnologii care stau la baza paginilor web dinamice ce utilizează baze de date. Accentul este pus pe utilizarea celor mai populare și mai noi tehnologii în acest domeniu, cum ar fi HTML, CSS și JavaScript pentru partea de front-end, și PHP și MySQL pentru partea de back-end. În plus, se va acorda o atenție deosebită platformei CMS - WordPress, considerată cea mai populară în industria dezvoltării de site-uri web.
Cursanții vor învăța detaliile necesare pentru a construi site-uri atrăgătoare, funcționale, eficiente și moderne. Vom explora modul în care aceste tehnologii pot fi folosite pentru a crea structura, stilul și interactivitatea paginilor web, precum și modul de integrare a bazelor de date pentru a stoca și recupera informații relevante. În plus, vor explora conceptele de optimizare a performanței și securitatea site-urilor, pentru a se asigura că site-ul este rapid, eficient și protejat împotriva amenințărilor de securitate.

Cursurile sunt predate de către traineri doctori în informatică sau experți în IT, care posedă toate abilitățile pe care le caută angajatorii de top, cu foarte multă pasiune pe care o transmit și cursanților.
Ceea ce ne face diferiți este pasiunea pentru tehnologie, abilitatea și experiența practică a trainerilor noștri și pregătirea cursanților într-un mod interactiv și alegerea acelor teme strict necesare pentru o cunoașterea inițială eficientă.

"Programarea web este un joc captivant în care codul devine poveste, interacțiunea devine experiență și utilizatorul devine protagonist."

Beneficii pentru cursanți:

 • dezvoltarea gândirii critice și logice;
 • creativitate și exprimare personală;
 • dezvoltarea abilităților tehnologice;
 • învățarea într-un mod interactiv și distractiv;
 • îmbunătățirea abilităților de rezolvare a problemelor;
 • învățarea colaborativă și lucrul în echipă;
 • dezvoltarea unei mentalități antreprenoriale;
 • pregătirea pentru viitorul digital.

Conceptele de predare sunt adaptate într-un mod adecvat și corespunzător în funcție de vârsta și nivelul de dezvoltare al cursanților, în conformitate cu nevoile și caracteristicile individuale ale acestora.

*Pentru participarea la cursurile online, cursanții au nevoie de computer cu sistem de operare a cărui versiune să fie minim Windows 10, conexiune stabilă la Internet, microfon și opțional cameră web.

Concepte învățate: arhitectura de bază a WWW (web server, web client, HTTP, REST), HTML - utilizat pentru a crea structura și conținutul paginilor web: sintaxa HTML și organizarea conținutului: etichete (tag-uri), atribute, titluri (Headings), paragrafe, stiluri, formatări, comentarii, culori, link-uri, imagini, tabele, liste, blocuri, ancore, cadre, formulare; CSS - folosit pentru a stiliza paginile web: sintaxa și selectori: crearea stilurilor: inline, crearea foilor de stil interne unei pagini, crearea foilor de stil externe (fișiere .css); JavaScript - folosit pentru a face paginile web interactive și dinamice: descriere limbaj, variabile, operatori și expresii, conectarea cu HTML; noțiuni primare de baze de date MySQL; PHP: date, variabile şi operatori, instrucţiuni, funcţii, șiruri de caractere, formulare; legătura dintre tehnologiile HTML/CSS, PHP, MySQL; framework-ul Vue.js; platforma CMS – WordPress: configurarea unor teme predefinite și a plugin-urilor; autentificare și autorizare; securitate web; SEO - tehnici pentru a optimiza paginile web.

Lucrând cu un număr mare de proiecte, la finalul cursului, pe lângă certificatul de participare, cursanții vor avea propriul portofoliu de aplicaţii și site-uri.


Formular de înscriere la cursul de Programare Web

  Pentru completarea contractului și emiterea facturii.

  Pentru elevii școlilor cu care ITLevel are Acord de parteneriat (vezi lista școlilor partenere).


  *Câmpuri obligatorii

  IMPORTANT! Un răspuns negativ în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal nu ne va permite înscrierea la cursurile ITLevel.


  Vă așteptăm la ITLevel pentru a transforma împreună pasiunea în performanță!

  ×