Baze de date Oracle

Topic: Baze de date Oracle
Nivel: I/II/III/IV
Structură curs: 4 Module
Platformă: Oracle SQL Developer
Nr. copii: 4-8 copii/grupă
Preț: Listă prețuri
Program: Luni - Vineri: 19.00-20.30
Traineri: Nicoleta Iacob (vezi descriere); Cristian Ștefan (vezi descriere)

Descriere curs: Oracle este cel mal utilizat sistem de gestiune a bazelor de date relaționale din întreaga lume. Bazele de date Oracle se consideră a fi cele mai fiabile, scalabile și securizate baze de date la nivel mondial.
Pe parcursul cursului, copiii vor dobândi cunoștințe practice cu privire la modul de proiectare a bazelor de date. Aceștia vor ști cum să introducă, să şteargă, să actualizeze şi să interogheze datele din tabele.
Activitatea la curs constă în sesiuni de predare și programare, într-o atmosferă interactivă, pe înțelesul copiilor, transformând procesul de învățare într-o experiență plăcută și productivă.
Cursurile sunt predate de către traineri doctori în informatică, cu foarte multă pasiune pentru programare, pe care o transmit și cursanților.
Ceea ce ne face diferiți este abilitatea și experiența practică a trainerilor noștri, pregătirea cursanților într-un mod interactiv în domeniul IT și alegerea acelor teme strict necesare pentru o cunoașterea inițială eficientă.

Beneficii pentru copii:

 • crearea de competenţe necesare proiectării şi dezvoltării aplicaţiilor cu baze de date Oracle;
 • învățarea materiei într-un mod logic, aplicat și personalizat;
 • se studiază în școală și respectă programa școlară;
 • lucru în echipă la realizarea de proiecte.

Structură curs/Cerințe: Cursul este compus din 4 Module a câte 12 ore (8 ședințe) fiecare.

  M1: Nivel I - Pentru participarea la curs, copiii nu trebuie să dețină nici un fel de cunoștințe prealabile de baze de date.
  M2: Nivel II - Pentru participarea la curs, copiii trebuie să fie familiarizați cu principiile de bază ale bazelor de date, sau să fi parcurs modulul M1 (Nivel Începător).
  M3: Nivel III - Pentru participarea la curs, copiii trebuie să fi parcurs modulele M1 și M2.
  M4: Nivel IV - Pentru participarea la curs, copiii trebuie să fi absolvit toate modulele M1, M2 și M3.

Concepte învățate: instalare și configurare Oracle; concepte generale ale bazelor de date (BD) relaționale (tabele, constrângeri, operatori și funcții predefinite în Oracle); limbajul de descriere a datelor (LDD) (crearea și modificarea bazelor de date, crearea și modificarea tabelelor, definirea cheilor și eliminarea redundanțelor la proiectare, crearea sinonimelor); limbajul de manipulare a datelor (LMD) (interogarea datelor, adăugarea de noi înregistrări, actualizarea înregistrărilor din tabele, ștergerea înregistrărilor din tabele, sortarea, filtrarea); operatori și funcții Oracle; join-uri și reuniuni; subinterogări; tabele virtuale (view-uri); indecși şi aspecte de performanţă; tabele multiple; join-uri și reuniuni; interogări imbricate; tranzacţii; limbajul de control al datelor (LCD); rutine stocate; proceduri și funcții; instrucțiuni; cursoare; triggere și evenimente; securitate (securitatea serverului, securitatea aplicatiei, best practice, SQL injections, backup & restore); integrarea cu limbaje de programare; recapitulare (sinteza noțiunilor teoretice, exerciții); testare.
Datorită faptului că fiecare ședință are o componentă practică, acest curs este un generator de experiență reală, iar la finalul celor 4 module, pe lângă certificatul de participare, copiii vor avea propriul portofoliu de aplicaţii cu baze de date.

*Pentru participarea la cursurile online, cursanții au nevoie de computer cu sistem de operare a cărui versiune să fie minim Windows 10, conexiune stabilă la Internet, microfon și cameră web.


Formular de înscriere la cursul de Baze de date Oracle

  Pentru completarea contractului și emiterea facturii.

  Pentru elevii școlilor cu care ITLevel are Acord de parteneriat (vezi lista școlilor partenere).

  Sala de curs se află în clădirea Spectrum Business Center București.

  *Câmpuri obligatorii

  IMPORTANT! Un răspuns negativ în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal nu ne va permite înscrierea la cursurile ITLevel.


  Vă așteptăm cu pasine la ITLevel!

  La ITLevel punem accent pe performanță!🏆