Programare in Python

Topic: Limbajul Python: Jocuri, automatizări și robotică
Vârstă cursanți: 10 - 18 ani
Durată modul: 12 ore (8 ședințe)
Structură curs: De la începător la avansați
Platformă: PyCharm
Preț: Listă prețuri
Număr cursanți: 4 - 8
Program: Luni - Joi: 17.30-19.00, 19.00-20.30; Sâmbătă - Duminică: 9.00-10.30, 10.30-12.00, 12.00-13.30, 16.00-17.30, 17.30-19.00, 19.00-20.30
Traineri: Nicoleta Iacob (vezi descriere); Cristian Ștefan (vezi descriere); Petru Kovaci (vezi descriere); Alexandru Mitu (vezi descriere); Diana Țolu (vezi descriere); Alexandra Moloiu (vezi descriere)

Descriere curs: "Începe-ți aventura în programare cu Python, cel mai popular limbaj la nivel global, prin jocuri captivante și algoritmi fundamentali!"

Python este limbajul viitorului, ușor de învățat și de utilizat, ceea ce îl face excelent pentru cursanții care doresc să pășească în lumea programării. Este folosit în diverse domenii, cum ar fi aplicații Web, jocuri 2D și 3D, automatizări, machine learning, sisteme inteligente, roboți, în platforme precum Google, Facebook, Instagram sau Dropbox și multe altele.

În cadrul cursului de Python, copiii vor explora lumea programării printr-o aventură plină de distracție și descoperiri fascinante. Aici, copiii vor dobândi abilități esențiale pentru crearea de jocuri, rezolvarea diferitelor probleme și dezvoltarea aplicațiilor, toate acestea în timp ce descoperă secretele algoritmilor printr-o experiență interactivă.
Trainerii noștri, experți în domeniul IT, îi inspiră pe copii să dezvolte programe proprii, pline de creativitate și inovație.

Cursul este structurat în module progresive, începând de la concepte de bază și ajungând până la dezvoltarea de aplicații complexe.

Pentru teste se vor folosi baghete magice, roboţei educaţionali și Raspberry Pi cu senzori de pe stația spațială internațională, o modalitate foarte bună de a te scufunda în lumea interesantă a STEM.

Pentru participarea la cursul de Inteligență Artificială sunt necesare cunoștințe solide de programare în limbajul Python.

Cursurile sunt predate de către traineri doctori în informatică, olimpici internaționali sau experți în IT care posedă toate abilitățile pe care le caută angajatorii de top, cu foarte multă pasiune pentru programare pe care o transmit și cursanților.
Ceea ce ne face diferiți este pasiunea pentru tehnologie, abilitatea și experiența practică a trainerilor noștri și pregătirea cursanților într-un mod interactiv pentru obținerea unor certificări internaționale.

"Dacă vrei să construiești ceva rapid și să te distrezi, alege Python!"


Concursuri (link)

Beneficii pentru cursanți:

 • întărirea motivaţiei cursanților în procesul de învăţare inovatoare;
 • dezvoltarea gândirii algoritmice;
 • crearea de aplicații și jocuri;
 • distracție și satisfacție;
 • automatizarea și simplificarea sarcinilor;
 • dezvoltarea abilităților de colaborare;
 • îmbunătățirea performanței școlare - se studiază în școală și respectă programa școlară;
 • pregătirea pentru concursuri;
 • pregătirea pentru obținerea unor certificări internaționale;
 • pregătirea pentru viitorul digital;
 • pregătirea pentru o carieră de succes.

Conceptele de predare sunt adaptate într-un mod adecvat și corespunzător în funcție de vârsta și nivelul de dezvoltare al cursanților, în conformitate cu nevoile și caracteristicile individuale ale acestora.

*Pentru participarea la cursurile online, cursanții au nevoie de computer cu sistem de operare a cărui versiune să fie minim Windows 10, conexiune stabilă la Internet, microfon și cameră web.
Pentru o bună desfășurare a cursului este important să aveți instalat programul în care lucrăm. Link-urile de unde puteți descărca soft-urile necesare sunt:
✔Pasul 1. Se instalează mai întâi Python: https://www.python.org/downloads/
✔Pasul 2. Apoi editorul vizual PyCharm (alegeți varianta Community): https://www.jetbrains.com/pycharm/download/?gclid=Cj0KCQiAp7DiBRDdARIsABIMfoD3-tM1IKYIMrAkc35iZ_C-hSpM1qB4Pz65afFAm2qLCYPAplgLbR4aAg4-EALw_wcB&gclsrc=aw.ds#section=windows

Concepte învățate: sintaxa de bază a limbajului Python (variabile, tipuri de date, operatori, structuri de control), funcții, liste, tupluri, dicționare, fișiere de tip text, module și pachete, excepții, șiruri de caractere, programare orientată pe obiecte, biblioteci standard (Turtle, Tkinter, PySimpleGui, Pygame, Arcade, Blender etc.), Machine Learning, Web Scraping, Test Automation și altele.

Datorită faptului că fiecare ședință are o componentă practică, acest curs este un generator de experiență reală, iar la finalul cursului, pe lângă certificatul de participare, cursanții vor avea propriul portofoliu de jocuri şi aplicaţii, precum şi aplicaţii de control al acțiunilor roboţeilor cu ajutorul limbajului de programare Python.

Joc în Python

Formular de înscriere la cursul de Programare în limbajul Python

  Pentru completarea contractului și emiterea facturii.

  Pentru elevii școlilor cu care ITLevel are Acord de parteneriat (vezi lista școlilor partenere).

  *Câmpuri obligatorii

  IMPORTANT! Un răspuns negativ în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal nu ne va permite înscrierea la cursurile ITLevel.

  Vă așteptăm cu entuziasm la ITLevel pentru a transforma împreună pasiunea în performanță!

  ×