Despre noi

Bun venit la ITLevel!

ITLevel este un Centru Educațional de Excelență în care o echipă de profesioniști talentați și experimentați, cu cele mai înalte specializări, folosesc metode de predare moderne și interactive pentru a oferi un mediu propice dobândirii cunoștințelor în domeniul IT la cele mai înalte standarde.

Inițierea și dezvoltarea tinerilor în lumea tehnologiei este provocarea noastră zilnică … o provocare în care investim pasiune și profesionalism. Citându-l pe Franklin Roosevelt, noi credem că "e posibil să nu fim capabili să pregătim viitorul pentru copiii noştri, dar putem cel puţin să ne pregătim copiii pentru viitor."

ITLevel este Centru Autorizat de Testare Certiport (CATC), fapt ce permite organizarea cursurilor și examenelor IC3-GS5 (Internet and Computing Core Certification – Global Standard 5), respectiv MTA (Microsoft Technology Associate) în vederea obținerii certificărilor internaţionale în domeniul IT.

Proiectul conceput de noi își propune să-i ghideze pe copii și profesori în tehnologiile informatice ale viitorului urmărind o programă adaptată de la clasele primare până la liceu, care oferă tot ceea ce școala modernă are nevoie.

În cadrul Centrului Educațional de Excelență ITLevel cursanții au acces la o gamă variată de cursuri atractive și activități educative.

ITLevel încapsulează creativitatea cu inovativitatea și oferă o nouă perspectivă a cursurilor. Astfel, cursanții își pot folosi imaginația și ideile proprii în dezvoltarea programelor pe care le-au visat. Alături de traineri cu cele mai înalte certificări și medalii olimpice, cursurile capătă o aură non-formală, oridentându-se doar spre cursant. Metodele de predare sunt totdeauna interactive iar la final, pe lângă diplome, cursanții vor avea aplicații valide și informațiile necesare pentru a continua orice fel de dezvoltare își doresc.

Cursurile se desfașoară atât online, cât și în săli dotate cu display interactiv, tabletă grafică, laptopuri, roboți educaționali și senzori de pe stația spațială internațională care îi ajută pe cursanți să-și exercite capacitatea creatoare într-un mediu atractiv și plăcut.

Utilizând echipamente de ultimă generaţie, destinate în mod special activităţilor educaţionale, precum echipamente Cisco, Roboței Lego și Sphero Star Wars, bagheta magică a lui Harry Potter, platforma Raspberry Pi împreună cu o serie de senzori și extensii speciale pentru diferite proiecte, tinerii pasionați de tehnologie vor ajunge să înțeleagă conceptele de robotică şi de automatizare, modul în care limbajele de programare educaționale de tip Scratch, App Inventor sau Python controlează toate acţiunile fizice ale dispozitivelor.

Centrul Educațional de Excelență ITLevel este orientat spre aplicarea de tehnologii educaționale avansate. Acestea sunt aplicate în trei mari domenii: informatică/calculatoare, matematică și limbi străine. Tehnologiile, echipamentele și programele utilizate pentru pregătirea interactivă în sală sau online sunt reunite într-o soluție modernă și originală.

Ce ne face diferiți?

Echipa noastră de profesioniști cu cele mai înalte certificări pune foarte mare accent pe dezvoltarea personală a copiilor. Astfel, am reușit să implementăm un sistem de educație interactiv, non-formal, punând accent pe creativitatea copiilor și pe modul lor de abordare. Un curs la noi nu este un simplu curs de tehnologie, ci este un curs unde copiii își pun in valoare ideile, unde capătă încredere în ceea ce gândesc, unde pot vorbi liber despre gândurile lor și unde le pot implementa. Pe parcursul anilor, am întâlnit nenumărate cazuri unde cei mici au o mare reținere în a-și exprima liber ideile și gândurile. Drept urmare, ne axăm atât pe dezvoltarea personală cât și pe dobândirea cunoștințelor în diferite tehnologii. Totodată, copiii beneficiază de concursuri, workshop-uri și evenimente unde aceștia participă gratuit.

Apreciem încrederea pe care ne-o oferiți și ne străduim să vă depășim așteptările.

Spot video de prezentare ITLevel
Spot audio de prezentare ITLevel
La ITLevel punem accent pe performanță!

/wp-content/uploads/2022/03/ITLEVEL_Cursuri2022.pngCu prietenie,

Echipa ITLevel

          Avantajele noastre

 • 1.
  Traineri cu cele mai înalte certificări și medalii
 • 2.
  Cele mai moderne metode educaționale
 • 3.
  Hub de educație, inovație și tehnologie IT
 • 4.
  Parteneri strategici pentru școli și universități
 • 5.
  Grupe mici de cursanți