Despre noi

Bun venit la ITLevel!

ITLevel este un Centru Educațional devotat excelenței în programare, robotică, IT și matematică pentru dezvoltarea de noi competențe necesare pentru joburile viitorului.

Ce ne face diferiți?

Calitatea superioară a serviciilor oferite cursanților noștri este furnizată de echipa ITLevel, formată din profesioniști talentați și experimentați, cu cele mai înalte certificări și medalii olimpice, prin folosirea unor metode de predare moderne și interactive pentru a oferi un mediu propice dobândirii cunoștințelor în domeniul IT, la cele mai înalte standarde. Astfel, am reușit să implementăm un sistem de educație interactiv, non-formal, cu cea mai amplă ofertă educațională în IT, punând accent pe creativitatea cursanților și pe modul lor de abordare.
Obiectivul nostru este cultivarea spiritului competitiv şi de echipă prin organizarea de concursuri, workshop-uri și evenimente la care cursanții participă gratuit.

ITLevel încapsulează creativitatea cu inovativitatea și oferă o nouă perspectivă a cursurilor. Astfel, un curs la noi nu este un simplu curs de tehnologie, ci este un curs unde cursanții își pot folosi imaginația și ideile proprii în dezvoltarea programelor pe care le-au visat. Drept urmare, ne axăm atât pe dezvoltarea personală cât și pe dobândirea cunoștințelor în diferite tehnologii.
Metodele de predare sunt totdeauna interactive, iar la final, pe lângă diplome, cursanții vor avea aplicații valide și informațiile necesare pentru a continua orice fel de dezvoltare își doresc.

Inițierea și dezvoltarea tinerilor în lumea tehnologiei este provocarea noastră zilnică … o provocare în care investim pasiune și profesionalism. Citându-l pe Franklin Roosevelt, noi credem că "e posibil să nu fim capabili să pregătim viitorul pentru copiii noştri, dar putem cel puţin să ne pregătim copiii pentru viitor."

ITLevel este Centru Autorizat de Testare Certiport (CATC), fapt ce permite organizarea cursurilor și examenelor IC3-GS5 (Internet and Computing Core Certification – Global Standard 5), respectiv MTA (Microsoft Technology Associate) în vederea obținerii certificărilor internaţionale în domeniul IT.

Cursurile se desfașoară atât online, cât și în săli dotate cu display interactiv, tabletă grafică, laptopuri, roboți educaționali și senzori de pe stația spațială internațională care îi ajută pe cursanți să-și exercite capacitatea creatoare într-un mediu atractiv și plăcut.

Utilizând echipamente de ultimă generaţie, destinate în mod special activităţilor educaţionale, precum echipamente Cisco, Roboței Lego și Sphero Star Wars, bagheta magică a lui Harry Potter, platforma Raspberry Pi împreună cu o serie de senzori și extensii speciale pentru diferite proiecte, tinerii pasionați de tehnologie vor ajunge să înțeleagă conceptele de robotică şi de automatizare, modul în care limbajele de programare educaționale de tip Scratch, App Inventor sau Python controlează toate acţiunile fizice ale dispozitivelor.

Apreciem încrederea pe care ne-o oferiți și ne străduim să vă depășim așteptările.

Spot video de prezentare ITLevel
Spot audio de prezentare ITLevel
La ITLevel punem accent pe performanță!

/wp-content/uploads/2022/03/ITLEVEL_Cursuri2022.pngCu prietenie,

Echipa ITLevel

          Avantajele noastre

 • 1.
  Traineri cu cele mai înalte certificări și medalii
 • 2.
  Cele mai moderne metode educaționale
 • 3.
  Hub de educație, inovație și tehnologie IT
 • 4.
  Parteneri strategici pentru școli și universități
 • 5.
  Grupe mici de cursanți