Despre noi

Bun venit la ITLevel!

Inițierea și dezvoltarea copilului tău în lumea tehnologiei este provocarea noastră zilnică … o provocare în care investim pasiune și profesionalism. Citându-l pe Franklin Roosevelt, noi credem că "e posibil să nu fim capabili să pregătim viitorul pentru copiii noştri, dar putem cel puţin să ne pregătim copiii pentru viitor."

ITLevel este un centru educațional de excelență în învățare, în care o echipă de profesioniști talentați și experimentați, cu cele mai înalte specializări în domeniul IT, folosesc metode de predare moderne și interactive pentru a oferi un mediu propice dobândirii cunoștințelor în domeniul IT la cele mai înalte standarde.

ITLevel este CENTRU AUTORIZAT DE TESTARE CERTIPORT (CATC), fapt ce permite organizarea cursurilor și examenelor IC3-GS5 (Internet and Computing Core Certification – Global Standard 5) și MTA (Microsoft Technology Associate) în vederea obținerii certificărilor internaţionale în domeniul IT.

Proiectul conceput de noi își propune să-i ghideze pe copii și adolescenți în tehnologiile informatice ale viitorului urmărind o programă adaptată de la clasele primare până la liceu, care oferă tot ceea ce școala modernă are nevoie.

În cadrul Academiei ITLevel copiii au acces la o gamă variată de cursuri atractive și activități educative.

Cursurile se desfașoară în săli dotate cu display interactiv, tabletă grafică, laptopuri, roboți educaționali și senzori de pe stația spațială internațională care îi ajută pe copii să-și exercite capacitatea creatoare într-un mediu atractiv și plăcut.

Utilizând echipamente de ultimă generaţie, destinate în mod special activităţilor educaţionale, precum echipamente Cisco, Roboței Lego și Sphero Star Wars, bagheta magica a lui Harry Potter, platforma Raspberry Pi împreună cu o serie de senzori și extensii speciale pentru diferite proiecte, copiii pasionați de tehnologie vor ajunge să înțeleagă conceptele de robotică şi de automatizare, modul în care limbajele de programare educaționale de tip Scratch, App Inventor sau Python controlează toate acţiunile fizice ale dispozitivelor.

Apreciem încrederea pe care ne-o oferiți și ne străduim să vă depășim așteptările.

Film de prezentare

Cu prietenie,
Echipa ITLevel

          Avantajele noastre

 • 1.
  Traineri cu cele mai înalte specializări în domeniu
 • 2.
  Cele mai moderne metode educaționale
 • 3.
  Hub de educație, inovație și tehnologie IT
 • 4.
  Parteneri strategici pentru școli
 • 5.
  Grupe mici de copii