Despre noi

Bun venit la ITLevel!

ITLevel este un Centru Educațional de Excelență, dezvoltat în cadrul companiei REAL IT SOLUTIONS în care o echipă de profesioniști talentați și experimentați, cu cele mai înalte specializări, folosesc metode de predare moderne și interactive pentru a oferi un mediu propice dobândirii cunoștințelor în domeniul IT la cele mai înalte standarde.

Inițierea și dezvoltarea tinerilor în lumea tehnologiei este provocarea noastră zilnică … o provocare în care investim pasiune și profesionalism. Citându-l pe Franklin Roosevelt, noi credem că "e posibil să nu fim capabili să pregătim viitorul pentru copiii noştri, dar putem cel puţin să ne pregătim copiii pentru viitor."

ITLevel este Centru Autorizat de Testare Certiport (CATC), fapt ce permite organizarea cursurilor și examenelor IC3-GS5 (Internet and Computing Core Certification – Global Standard 5), respectiv MTA (Microsoft Technology Associate) în vederea obținerii certificărilor internaţionale în domeniul IT.

Proiectul conceput de noi își propune să-i ghideze pe copii și profesori în tehnologiile informatice ale viitorului urmărind o programă adaptată de la clasele primare până la liceu, care oferă tot ceea ce școala modernă are nevoie.

În cadrul Centrului Educațional de Excelență ITLevel cursanții au acces la o gamă variată de cursuri atractive și activități educative.

Cursurile se desfașoară atât online, cât și în săli dotate cu display interactiv, tabletă grafică, laptopuri, roboți educaționali și senzori de pe stația spațială internațională care îi ajută pe cursanți să-și exercite capacitatea creatoare într-un mediu atractiv și plăcut.

Utilizând echipamente de ultimă generaţie, destinate în mod special activităţilor educaţionale, precum echipamente Cisco, Roboței Lego și Sphero Star Wars, bagheta magică a lui Harry Potter, platforma Raspberry Pi împreună cu o serie de senzori și extensii speciale pentru diferite proiecte, tinerii pasionați de tehnologie vor ajunge să înțeleagă conceptele de robotică şi de automatizare, modul în care limbajele de programare educaționale de tip Scratch, App Inventor sau Python controlează toate acţiunile fizice ale dispozitivelor.

Centrul Educațional de Excelență ITLevel este orientat spre aplicarea de tehnologii educaționale avansate. Acestea sunt aplicate în trei mari domenii: informatică/calculatoare, matematică și limbi străine. Tehnologiile, echipamentele și programele utilizate pentru pregătirea interactivă în sală sau online sunt reunite într-o soluție modernă și originală.

Apreciem încrederea pe care ne-o oferiți și ne străduim să vă depășim așteptările.

Spot video de prezentare ITLevel
Spot audio de prezentare ITLevel
Cu prietenie,

Echipa ITLevel

          Avantajele noastre

 • 1.
  Traineri cu cele mai înalte specializări în domeniu
 • 2.
  Cele mai moderne metode educaționale
 • 3.
  Hub de educație, inovație și tehnologie IT
 • 4.
  Parteneri strategici pentru școli și universități
 • 5.
  Grupe mici de cursanți