Despre noi

/wp-content/uploads/2023/11/cursuri_IT_ITLevel.jpg

Bine ați venit la ITLevel: Centru de excelență în educația IT!

ITLevel este o companie cu capital 100% românesc, născută din pasiunea profundă pentru înalta tehnologie și din dorința fermă de a contribui la construirea unui viitor digital solid pentru copii și adulți.

Inițierea și dezvoltarea tinerilor în lumea tehnologiei este provocarea noastră zilnică … o provocare în care investim pasiune și profesionalism. Citându-l pe Franklin Roosevelt, noi credem că "e posibil să nu fim capabili să pregătim viitorul pentru copiii noştri, dar putem cel puţin să ne pregătim copiii pentru viitor."

Încă din 2018, ITLevel a cunoscut o creștere și dezvoltare substanțială, oferind acum peste 25 de cursuri inovatoare în programare, robotică, dezvoltare de jocuri, IT și matematică, adaptate atât pentru începători, cât și pentru cei avansați. În plus, am introdus și servicii IT personalizate și linii de business, extinzând astfel gama de opțiuni pentru a satisface nevoile variate ale partenerilor noștri.

La ITLevel, ne-am propus să depășim standardele obișnuite, iar sub sloganul "Depășește-ți nivelul!", vă invităm să descoperiți avantajele de a participa la cursurile noastre.

Ce ne face unici?

1. Traineri de elită: Echipa noastră este compusă din campioni olimpici cu recunoaștere internațională și națională, precum și din experți în informatică cu doctorate și certificări de top în domeniul IT. Această experiență oferă acces privilegiat la cunoștințe și îndrumare directă, inspirându-i pe cursanți să-și propună și să atingă performanțe remarcabile în domeniul tehnologiei.

2. Gamă variată de cursuri: Cu o ofertă educațională care acoperă peste 25 de cursuri de înaltă calitate în programare, robotică, IT și matematică, oferim copiilor, cu vârste cuprinse între 8 și 18 ani, dar și adulților, șansa de a explora diverse aspecte ale tehnologiei și programării, pregătindu-i pentru o gamă largă de oportunități în industria IT. La ITLevel, nu oferim doar cursuri tehnologice, ci și oportunitatea de a vă folosi imaginația în dezvoltarea programelor pe care le-ați visat. Cursurile noastre încurajează gândirea creativă și inovația.

3. Metode educaționale de ultimă generație: Prin utilizarea unor metode inovatoare de instruire și resurse tehnologice moderne, oferim o experiență educațională captivantă, adaptată la evoluțiile constante ale industriei IT, pregătind astfel cursanții pentru provocările tehnologice viitoare, cu accent pe obținerea certificărilor internaționale. Cursurile noastre se desfășoară online sau în săli dotate cu echipamente moderne, precum display-uri interactive, laptopuri, tablete grafice, echipamente Cisco, roboți educaționali, Raspberry Pi împreună cu senzori de pe stația spațială internațională și multe altele. Astfel, am creat un cadru inspirațional care să îi motiveze pe tinerii pasionați de tehnologie să înțeleagă conceptele de robotică şi de automatizare, modul în care limbajele de programare controlează toate acţiunile fizice ale dispozitivelor.

4. Grupuri mici, educație personalizată: Lucrăm cu grupe mici pentru a oferi o educație de calitate, adaptată nevoilor individuale. Susținem progresul și succesul fiecărui cursant într-un mediu de învățare stimulant.

5. Cultivarea spiritului competitiv: Organizăm concursuri naționale, recunoscue de Ministerul Educației, care recompensează ideile creative și inovatoare, promovând munca și perseverența. De asemenea, workshop-urile și evenimentele noastre gratuite completează experiența cursanților, contribuind astfel la dezvoltarea lor educațională.

6. Comunitate dedicată: Promovăm dezvoltarea unei comunități dedicate în care tinerii pasionați de tehnologie pot să-și exprime ideile și să exploreze noi orizonturi.

7. Parteneriate strategice: Suntem Centru Autorizat de Testare Certiport și parteneri pentru școli, universități și organizații non-profit. Colaborăm strâns cu cadrele didactice și alte entități pentru a furniza programe educaționale inovatoare și relevante. Ne angajăm să facilităm accesul la resurse și oportunități în domeniul IT, contribuind astfel la formarea unei forțe de muncă pregătite pentru provocările tehnologice ale viitorului.

8. Pregătire pentru o carieră de succes: Prin implementarea unui curriculum modular, facilităm dezvoltarea abilităților pe termen lung, oferindu-le tinerilor posibilitatea să-și construiască progresiv competențele și să se pregătească pentru o carieră de succes într-un domeniu în continuă schimbare.

Pasiunea și dorința de a fi cel mai bun te ajută să îți împlinești visurile!

Prin participarea la cursurile ITLevel, copiii nu doar că își vor dezvolta abilitățile tehnice, dar vor experimenta și bucuria creativității și inovației într-un mediu susținut de pasiunea noastră pentru educație IT de calitate.

Apreciem încrederea acordată și ne angajăm să vă depășim așteptările, pregătind viitoarea generație de profesioniști IT cu abilități solide și o viziune inovatoare.

Depășește-ți nivelul cu ITLevel!

Spot video de prezentare ITLevel
Spot audio de prezentare ITLevel
La ITLevel punem accent pe performanță!

/wp-content/uploads/2023/09/ITLEVEL_Cursuri.pngCu prietenie,

Echipa ITLevel

          Avantajele noastre

 • 1.
  Traineri cu cele mai înalte certificări și medalii
 • 2.
  Cele mai moderne metode educaționale
 • 3.
  Hub de educație, inovație și tehnologie IT
 • 4.
  Parteneri strategici pentru școli și universități
 • 5.
  Grupe mici de cursanți

×