Despre noi

Bun venit la ITLevel: Centru de excelență în educația IT!

ITLevel este o companie cu capital 100% românesc, născută din pasiunea pentru înalta tehnologie și din dorința de a le insufla copiilor și adulților încrederea în viitorul lor digital.

Din 2018 de când a fost înființată, ITLevel și-a diversificat portofoliul de cursuri, servicii și liniile de business.

Sub sloganul ”Depășește-ți nivelul”, ITLevel livrează peste 25 de cursuri de programare, robotică, dezvoltare de jocuri, IT și matematică, interactive, adaptate cerințelor industriei IT, ce oferă pregătirea necesară pentru viitoarea carieră de succes a copiilor și a adulților.

Pasiunea și dorința de a fi cel mai bun te ajută să îți împlinești visurile!

Prin dezvoltarea continuă din acești ani, ITLevel a reuşit să atragă în echipa sa olimpici internaționali și naționali cu multiple medalii olimpice, doctori în informatică, experți cu cele mai înalte certificări, cu o solidă expertiză tehnică acumulată în companii de renume prezente pe piaţa românească și internațională. Având specialiști cu experiență și expertiză remarcabilă în domeniu, suntem în măsură să oferim programe educaționale de înaltă calitate și să îi îndrumăm pe cursanți să-și atingă potențialul maxim în domeniul IT.

Ce ne face diferiți?

Calitatea superioară a serviciilor oferite cursanților noștri este furnizată de trainerii ITLevel, prin folosirea unor metode de predare moderne și interactive pentru a oferi un mediu propice dobândirii cunoștințelor în domeniul IT, la cele mai înalte standarde. Astfel, am reușit să implementăm un sistem de educație interactiv, non-formal, cu cea mai amplă ofertă educațională în IT, punând accent pe creativitatea cursanților și pe modul lor de abordare.

Obiectivul nostru este cultivarea spiritului competitiv şi de echipă prin organizarea de concursuri care răsplătesc ideile creative, inovația, munca și perseverența, dar și prin organizarea de workshop-uri și evenimente la care cursanții participă gratuit.

La ITLevel creativitatea și inovativitatea sunt valori definitorii ale echipei, care oferă o perspectivă modernă cursurilor. Astfel, un curs la noi nu este un simplu curs de tehnologie, ci este un curs unde cursanții își pot folosi imaginația și ideile proprii în dezvoltarea programelor pe care le-au visat. Drept urmare, ne axăm atât pe dezvoltarea personală cât și pe dobândirea cunoștințelor în diferite tehnologii.

Metodele de predare sunt totdeauna interactive, iar la final, pe lângă diplome, cursanții vor avea aplicații valide și informațiile necesare pentru a continua orice fel de dezvoltare își doresc.

La ITLevel lucrăm cu grupe mici de cursanți. Abordarea noastră bazată pe grupuri mici ne permite să oferim o educație de calitate, personalizată și adaptată în mod corespunzător la nevoile individuale ale fiecărui cursant. Ne angajăm să susținem progresul și succesul fiecărui cursant într-un mediu de învățare favorabil și stimulant.

Inițierea și dezvoltarea tinerilor în lumea tehnologiei este provocarea noastră zilnică … o provocare în care investim pasiune și profesionalism. Citându-l pe Franklin Roosevelt, noi credem că "e posibil să nu fim capabili să pregătim viitorul pentru copiii noştri, dar putem cel puţin să ne pregătim copiii pentru viitor."

ITLevel este Centru Autorizat de Testare Certiport (CATC), fapt ce permite organizarea cursurilor și examenelor IC3-GS5 (Internet and Computing Core Certification – Global Standard 5).

Suntem parteneri strategici pentru școli, universități și nu numai.
Prin parteneriate, ne propunem să aducem expertiza noastră în domeniul IT în cadrul instituțiilor educaționale, pentru a oferi programe educaționale inovatoare și relevante. Lucrăm îndeaproape cu cadrele didactice pentru a dezvolta programe adaptate nevoilor specifice ale copiilor/studenților și pentru a crea un mediu de învățare stimulant și interactiv.
Colaborarea noastră se extinde și către alte organizații și parteneri, cum ar fi companii din industria IT și organizații non-profit. Împreună, ne concentrăm pe promovarea educației tehnologice, pe facilitarea accesului la resurse și oportunități în domeniul IT și pe sprijinirea dezvoltării profesionale a tinerilor și adulților pasionați de acest domeniu. Astfel, contribuim la dezvoltarea unei forțe de muncă calificate și pregătite pentru provocările tehnologice ale viitorului.

Cursurile se desfașoară atât online, cât și în săli dotate cu display interactiv, tabletă grafică, laptopuri, roboți educaționali și senzori de pe stația spațială internațională care îi ajută pe cursanți să-și exercite capacitatea creatoare într-un mediu atractiv și plăcut.

Utilizând echipamente de ultimă generaţie, destinate în mod special activităţilor educaţionale, precum echipamente Cisco, Roboței Lego și Sphero Star Wars, bagheta magică a lui Harry Potter, platforma Raspberry Pi împreună cu o serie de senzori și extensii speciale pentru diferite proiecte, tinerii pasionați de tehnologie vor ajunge să înțeleagă conceptele de robotică şi de automatizare, modul în care limbajele de programare controlează toate acţiunile fizice ale dispozitivelor. Astfel, am creat un cadru inspirațional care să îi motiveze pe cursanți.

Apreciem încrederea pe care ne-o oferiți și ne străduim să vă depășim așteptările.

Spot video de prezentare ITLevel
Spot audio de prezentare ITLevel
La ITLevel punem accent pe performanță!

/wp-content/uploads/2023/09/ITLEVEL_Cursuri.pngCu prietenie,

Echipa ITLevel

          Avantajele noastre

 • 1.
  Traineri cu cele mai înalte certificări și medalii
 • 2.
  Cele mai moderne metode educaționale
 • 3.
  Hub de educație, inovație și tehnologie IT
 • 4.
  Parteneri strategici pentru școli și universități
 • 5.
  Grupe mici de cursanți