Tombola “Programezi si castigi cu ITLevel!”

poza

Tombola “Programezi și câștigi cu ITLevel!”, Ediția I, 2021

#campioniisuntaici

În perioada 1 septembrie – 30 noiembrie 2021 Centrul Educațional de Excelență ITLevel organizează Tombola “Programezi și câștigi cu ITLevel!” prin intermediul căreia se încurajează copiii să-și dezvolte aptitudinile digitale conform noilor tehnologii.

Câștigătorul Tombolei “Programezi și câștigi cu ITLevel!” este ANDREI CĂLĂRAȘU (descarcă diploma). Premiul primit este un voucher în valoare de 660 ron (descarcă voucher-ul).

Toți elevii care se înscriu la cursurile organizate de Centrul Educațional de Excelență ITLevel și pentru care se facturează minim un modul, indiferent de cursul pentru care optează, în perioada 1.09.2021 – 30.11.2021, caștigă dreptul de participare la tombolă.

Poate participa la această tombolă orice persoană fizică - elev - înscrisă în unitățile școlare din învățământul preuniversitar din România sau din altă țară, indiferent de sex, naționalitate sau religie.

Extragerea va avea loc în perioada 1-10 decembrie 2021 urmând ca ulterior câștigătorul să primească premiul oferit de Organizator.

Regulamentul de organizare și desfășurare a tombolei poate fi descărcat de aici (vezi link).

Vă așteptăm la cursurile organizate de Centrul Educațional de Excelență ITLevel și puteți fi unul dintre câștigători!

×