Conferinta „Inteligenta Artificiala, o sansa sau o piedica, pentru dezvoltarea creativitatii copiilor?”

Partenerii noștri de la Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României (FDVDR) organizează pe 30 august, la orele 17.00, cea de-a VI-a conferință WEBDIDACTICA din acest an, cu tema „Inteligența Artificială, o șansă sau o piedică, pentru dezvoltarea creativității copiilor?”.
Cei interesați pot completa formularul de înscriere de aici (link). Participarea este gratuită.

Inteligența Artificială (AI) este, de câțiva ani, subiect important de dezbatere, mai ales că instrumentele bazate pe această nouă tehnologie s-au diversificat. Oamenii și-au pus problema dacă dezvoltarea în ritm alert a Inteligenței Artificiale nu va produce un dezechilibru major în societate, în sensul în care aceasta ar putea înlocui forța de muncă umană în multe domenii sau că ar putea descuraja tinerii în a mai fi creativi.

Răspunsuri la aceste probleme și nu numai vor putea afla participanții la conferința WEBDIDACTICA, din 30 august, de la specialiștii invitați. Experții vor explica dacă Inteligența Artificială va fi o problemă în viața copiilor sau ar putea contribui, mai degrabă, la o schimbare fundamentală a modului în care aceștia învață și se dezvoltă.

Mai multe detalii găsiți pe site (link).