Misiunea noastră

/wp-content/uploads/2023/11/cursuri_IT_ITLevel.jpg

Misiunea ITLevel: Centru de excelență în educația IT

La ITLevel ne angajăm să fim un Centru de Excelență în Educație, axându-ne pe dezvoltarea cunoștințelor de programare, robotică, IT și matematică, precum și pe stimularea dezvoltării personale a copiilor și tinerilor din întreaga lume.

Misiunea noastră: Ne-am asumat responsabilitatea de a îndruma copiii și adolescenții în lumea tehnologiei informatice printr-un program modern și interactiv. În acest sens, ne propunem să facilităm descoperirea pasiunilor în domeniul IT prin joacă educativă și să îi pregătim pe cursanți să aplice aceste cunoștințe ca niște profesioniști în devenire.

Echipă de specialiști cu performanțe remarcabile: Acționăm în vederea îndeplinirii obiectivelor proiectului, având la dispoziție o echipă de specialiști - olimpici internaționali și naționali cu multiple medalii olimpice, doctori în informatică, experți cu cele mai înalte certificări internaționale - cu o vastă expertiză tehnică și experiență în proiecte IT complexe, la nivel național și internațional.

Educație prin creație și inovație: La Level, oferim peste 25 de cursuri în programare, robotică, IT și matematică, adaptate pe grupe de vârstă. Acestea sunt concepute pentru a facilita învățarea practică a programării prin crearea de jocuri inovatoare. Încurajăm gândirea logică, dezvoltarea capacității analitice și a creativității, promovând lucrul în echipă pentru rezolvarea diverselor sarcini. La ITLevel experimentați bucuria de a crea și de a câștiga împreună cu prietenii.

Accentul pe performanță: Punem accentul pe performanță prin organizarea de concursuri naționale recunoscute de Ministerul Educației, oferind o experiență educațională remarcabilă și pregătind viitorul prin dezvoltare personală și cunoștințe IT de calitate.

Parteneri de încredere pentru succes: Avem filozofia de a fi partenerul de încredere pentru clienții noștri, oferindu-le suport în dobândirea cunoștințelor în domeniul IT la cele mai înalte standarde. Ne propunem să digitalizăm procesele de business și să răspundem cât mai bine așteptărilor, contribuind astfel la succesul lor în orice domeniu de activitate.

Abordare responsabilă și soluții inovatoare: Fiecare proiect este abordat cu responsabilitate, iar colaborarea noastră se bazează pe găsirea celor mai bune soluții pentru finalizarea cu succes a proiectelor clienților noștri.

La ITLevel, aducem pasiunea și devotamentul în educația IT la un nivel superior!


/wp-content/uploads/2023/09/ITLevel_Poster_2023.png

          Avantajele noastre

 • 1.
  Traineri cu cele mai înalte certificări și medalii
 • 2.
  Cele mai moderne metode educaționale
 • 3.
  Hub de educație, inovație și tehnologie IT
 • 4.
  Parteneri strategici pentru școli și universități
 • 5.
  Grupe mici de cursanți

×