Misiunea noastra

Misiunea ITLevel

ITLevel este un Centru de Excelență ce are ca misiune dezvoltarea cunoștințelor de tehnologie, programare, matematică dar și dezvoltarea personală a copiilor de pretutindeni.

Misiunea noastră este să inspirăm cursanții prin cursuri de programare, robotică, IT și matematică abordate într-o manieră interactivă astfel încât să creăm premisele formării unor echipe care să lucreze la tehnologiile viitorului.

Proiectul nostru își propune să-i îndrume pe copii și adolescenți în lumea tehnologiilor informatice, urmărind o programă modernă și interactivă astfel încât să-și descopere prin joacă educativă pasiunile în domeniul IT și să le aplice ca niște profesioniști.

Cursurile sunt structurate pe grupe de vârstă, fiind ușor de parcurs, iar temele abordate conduc la învățarea practică a unor concepte de programare prin crearea de jocuri care integrează în mod inovativ conceptele noi pe care le introducem.

Cunoștințele dobândite în cadrul Centrului Educațional de Excelență ITLevel îi ajută pe cursanți să gândească logic, să își dezvolte capacitatea de înțelegere și analiză, să fructifice creativitatea cu care sunt în mod natural înzestrați, și să lucreze în echipă pentru rezolvarea diferitelor sarcini.

La ITLevel înveți să creezi aplicațiile mult visate alături de prietenii tăi. Vă distrați, creați și câștigați împreună.

La ITLevel punem accent pe performanță!


/wp-content/uploads/2022/03/ITLevel_Poster2022.png

          Avantajele noastre

 • 1.
  Traineri cu cele mai înalte certificări și medalii
 • 2.
  Cele mai moderne metode educaționale
 • 3.
  Hub de educație, inovație și tehnologie IT
 • 4.
  Parteneri strategici pentru școli și universități
 • 5.
  Grupe mici de cursanți