Misiunea noastră

Misiunea ITLevel: Centru de excelență în educația IT

ITLevel este un Centru de Excelență în Educație ce are ca misiune dezvoltarea cunoștințelor de tehnologie, programare, robotică, matematică, dar și dezvoltarea personală a copiilor de pretutindeni.

Filosofia noastră este aceea de a fi partenerul de încredere pentru clienții noștri, oferindu-le suport în tot ceea ce înseamnă dobândirea cunoștințelor în domeniul IT, la cele mai înalte standarde, digitalizarea proceselor de business și răspunzându-le cât mai bine așteptărilor pentru a le contura în acest fel succesul în tot ceea ce întreprind.

Proiectul nostru își propune să-i îndrume pe copii și pe adolescenți în lumea tehnologiilor informatice, urmărind o programă modernă și interactivă astfel încât să-și descopere prin joacă educativă pasiunile în domeniul IT și să le aplice ca niște profesioniști.

Abordăm fiecare proiect cu responsabilitate și încercăm să găsim împreună cele mai bune soluții care să conducă la finalizarea cu succes a proiectelor clientului.

Cursurile sunt structurate pe grupe de vârstă, fiind ușor de parcurs, iar temele abordate conduc la învățarea practică a unor concepte de programare prin crearea de jocuri care integrează în mod inovativ conceptele noi pe care le introducem.

Cunoștințele dobândite în cadrul Centrului Educațional de Excelență ITLevel îi ajută pe cursanți să gândească logic, să își dezvolte capacitatea de înțelegere și analiză, să fructifice creativitatea cu care sunt în mod natural înzestrați, și să lucreze în echipă pentru rezolvarea diferitelor sarcini.

La ITLevel înveți să creezi aplicațiile mult visate, alături de prietenii tăi. Vă distrați, creați și câștigați împreună.

Acționăm în scopul îndeplinirii obiectivelor proiectului, având la dispoziție o echipă de specialiști - olimpici internaționali și naționali cu multiple medalii olimpice, doctori în informatică, experți cu cele mai înalte certificări, cu o vastă expertiză tehnică și experiență pe proiecte IT complexe, atât la nivel național, cât și internațional.

La ITLevel punem accent pe performanță!


/wp-content/uploads/2023/09/ITLevel_Poster_2023.png

          Avantajele noastre

 • 1.
  Traineri cu cele mai înalte certificări și medalii
 • 2.
  Cele mai moderne metode educaționale
 • 3.
  Hub de educație, inovație și tehnologie IT
 • 4.
  Parteneri strategici pentru școli și universități
 • 5.
  Grupe mici de cursanți