Intrebari frecvente

Q?

🔝Care sunt cele 5 avantaje unice ale cursurilor ITLevel? Cu ce se diferențiază?

A.

  1. 🥇Calitatea superioară a serviciilor oferite cursanților noștri este furnizată de echipa ITLevel. Trainerii noștri sunt o sursă de inspirație pentru cursanți, indiferent de vârstă. Aceștia dețin cel mai înalt grad de pregătire (doctori în informatică, profesori universitari, olimpici internaționali, experți în domeniul IT cu certificări recunoscute internațional) și participă la cursuri cu foarte multă pasiune, pe care o transmit și cursanților;

  2. 🥇Folosim cele mai moderne mijloace și metode de predare. Utilizăm echipamente de ultimă generaţie în cadrul atelierelor practice, iar cursurile conțin cele mai noi informații din domeniu. Pregătim cursanții pentru obținerea de certificări internaționale în domeniul IT;

  3. 🥇Susținem performanța prin organizarea de concursuri cu premii. 🏆#campioniisuntaici

  4. 🥇Cursanții au acces la cea mai variată gamă de cursuri și activități educative care vizează tehnologiile informatice ale viitorului;

  5. 🥇Pregătim cursanții pentru o carieră de succes. Cursurile oferă continuitate pe durata mai multor ani (curriculum modular). La ITLevel, avansăm treptat și ne asigurăm că participanții vor putea să scrie propriile lor aplicații mult visate, alături de prieteni. Vă distrați, creați și câștigați împreună!

Q?

Când începe următoarea serie de cursuri?

A.

Cu excepția cursurilor care încep în lunile iunie și septembrie, celelalte serii de cursuri încep în funcție de numărul solicitărilor.

Q?

Participarea la evenimente este gratuită?

A.

Da, participarea la toate evenimentele noastre este gratuită. Lista evenimentelor poate fi consultată aici.

Q?

Concursurile organizate sunt recunoscute de Ministerul Educației?

A.

Susținem performanța prin organizarea de concursuri cu premii, iar participarea este gratuită. Toți participanții cu proiecte valide și originale primesc diplomă!
Concursul Național “CGame – poveste și provocare” este inclus în calendarul Competițiilor Naționale al Ministerului Educației.
Lista concursurilor poate fi consultată aici.

Q?

Aveți și cursuri de pregătire pentru examene internaționale?

A.

Da, consultatați aici lista certificărilor internaționale în domeniul IT.

Q?

Primesc un certificat la finalul modulelor de curs?

A.

Da, la finalul modulelor de curs, după evaluarea cunoștințelor, va fi eliberat un certificat de participare la curs.

Q?

Ce se întâmplă dacă lipsesc de la un curs?

A.

Nu este recomandat să lipsești de la curs, deoarece la fiecare curs se învață lucruri importante. Dacă este inevitabilă această situație, vei primi întotdeauna materialele de la cursul de la care ai lipsit și vei putea face o recapitulare împreună cu colegii la cursul următor. Pe lângă aceasta, vei avea acces la grupul de whatsapp unde vei putea comunica cu colegii pentru a afla detalii legate de ședința de curs la care ai lipsit.

Q?

Dacă nu îți place?

A.

Banii înapoi după prima lecție.

Q?

Cum se desfășoară cursurile online?

A.

Cursurile online au același format cu cele desfășurate în sala de curs și se bazează pe interacțiunea LIVE cu trainerii noștri.
Pentru participarea la cursurile online, cursanții au nevoie de computer cu sistem de operare a cărui versiune să fie minim Windows 10, conexiune stabilă la Internet, microfon și cameră web.

Q?

Pot să echivalez competențele digitale din proba de bacalaureat?

A.

Cu certificarea IC3 recunoscută de Microsoft şi de Ministerul Educației Naționale se poate echivala proba de Competențe digitale la Examenul de Bacalaureat Național cu nivelul experimentat. ITLevel este centru autorizat de testare, fapt ce permite organizarea cursurilor și examenelor IC3-GS5.

Q?

Cum mă pot înscrie?

A.

Rezervările se pot face online completând formularul din secțiunea ÎNSCRIERE de pe site sau telefonic prin apel la numărul 0751011391. Ulterior rezervării, pentru finalizarea înscrierii este necesară efectuarea plății și completarea contractului.

Q?

Cursanții trebuie să aibă cunoștinte de limba engleză?

A.

Cursanții nu trebuie să aibă cunoștințe de limba engleză înainte de a se înscrie la cursurile de programare și IT, însă pe parcursul modulelor vor asimila multe cuvinte și expresii.

Q?

De ce ar trebui copilul meu să învețe programare?

A.

Cunoștintele de programare sunt utile nu doar prin prisma unei viitoare cariere în domeniul IT, ci și datorită faptului că dezvoltă gândirea logică, ceea ce îl va ajuta pe parcursul școlii dar și în oricare altă carieră își va alege.

Q?

Care este numărul de cursanți dintr-o grupă?

A.

Numărul de cursanți din care este formată o grupă este între 4 și 8, atât la sediu cât și online.

Q?

Care este limbajul de programare recomandat pentru adulții începători?

A.

Limbajul recomandat este Python.

Q?

De la ce varstă poate un copil să asimileze cunoștințe de programare?

A.

Vârsta minimă recomandată de noi este de 8 ani.

Q?

Care este ordinea recomandată în care copiii ar trebui învățate limbajele de programare?

A.

Limbajul recomandat este Scratch, deoarece beneficiază de o interfață grafică prietenoasă și oferă posibilitatea învățării conceptelor de programare necesare trecerii ulterioare la limbaje folosite în practică precum Python sau C++.

Q?

Copilul meu se poate înscrie după începerea cursurilor?

A.

Copiii se pot înscrie oricând pe parcursul unui an școlar, în funcție de locurile disponibile, însa vor avea nevoie de sprijin suplimentar pentru recuperarea lecțiilor pierdute.
Lucrând cu grupe mici, trainerii nostri le vor oferi copiilor sprijin personalizat și le vor indica resursele necesare pentru studiul individual.

Q?

Cursurile se adresează și adulților?

A.

Dispunem de o gamă variată de cursuri dedicată instruirii adulților (vezi cursurile).