Baze de date Oracle

Topic: Baze de date Oracle: Secretele datelor structurate
Vârstă cursanți: 13 - 18 ani
Durată modul: 12 ore (8 ședințe)
Structură curs: 4 Module
Preț: Listă prețuri
Număr cursanți: 4 - 8
Program: Luni - Vineri: 19.00-20.30
Traineri: Nicoleta Iacob (vezi descriere); Cristian Ștefan (vezi descriere)

Descriere curs: "Descoperă potențialul nelimitat al bazei de date Oracle - Construiește fundația pentru informații puternice și fiabile!"

Oracle este recunoscută la nivel mondial ca fiind unul dintre cele mai utilizate și fiabile sisteme de gestionare a bazelor de date relaționale. Este renumită pentru fiabilitatea, scalabilitatea și nivelul înalt de securitate pe care le oferă.

Pe parcursul desfășurării cursului, cursanții vor dobândi cunoștințe practice referitoare la proiectarea bazelor de date. Aceștia vor învăța să efectueze operațiuni precum inserarea, ștergerea, actualizarea și interogarea datelor din tabele. De asemenea, vor fi familiarizați cu caracteristicile cheie ale Oracle în ceea ce privește securitatea, backup-ul și recuperarea datelor. Scopul este de a oferi cursanților abilitățile necesare pentru a gestiona eficient bazele de date și pentru a asigura integritatea, securitatea și disponibilitatea informațiilor stocate în acestea.

Cursurile sunt predate de către traineri doctori în informatică care posedă toate abilitățile pe care le caută angajatorii de top, cu foarte multă pasiune pentru programare pe care o transmit și cursanților.
Ceea ce ne face diferiți este pasiunea pentru tehnologie, abilitatea și experiența practică a trainerilor noștri, pregătirea cursanților într-un mod interactiv în domeniul IT și alegerea acelor teme strict necesare pentru o cunoașterea inițială eficientă.

"Cu Oracle, datele devin valoare. Prin intermediul soluțiilor lor de bază de date, transformăm volumele de date în informații utile, care ne ghidează și ne inspiră acțiunile."

Beneficii pentru cursanți:

 • îmbunătățirea logicii și a gândirii analitice;
 • experiență practică în baze de date;
 • se studiază în școală și respectă programa școlară;
 • dezvoltarea abilităților de colaborare și comunicare;
 • pregătirea pentru viitorul digital;
 • pregătirea pentru o carieră de succes.

Conceptele de predare sunt adaptate într-un mod adecvat și corespunzător în funcție de vârsta și nivelul de dezvoltare al cursanților, în conformitate cu nevoile și caracteristicile individuale ale acestora.

*Pentru participarea la cursurile online, cursanții au nevoie de computer cu sistem de operare a cărui versiune să fie minim Windows 10, conexiune stabilă la Internet, microfon și cameră web.

Concepte învățate: instalare și configurare Oracle; concepte generale ale bazelor de date (BD) relaționale (tabele, constrângeri, operatori și funcții predefinite în Oracle); limbajul de descriere a datelor (LDD) (crearea și modificarea bazelor de date, crearea și modificarea tabelelor, definirea cheilor și eliminarea redundanțelor la proiectare, crearea sinonimelor); limbajul de manipulare a datelor (LMD) (interogarea datelor, adăugarea de noi înregistrări, actualizarea înregistrărilor din tabele, ștergerea înregistrărilor din tabele, sortarea, filtrarea); operatori și funcții Oracle; join-uri și reuniuni; subinterogări; tabele virtuale (view-uri); indecși şi aspecte de performanţă; tabele multiple; join-uri și reuniuni; interogări imbricate; tranzacţii; limbajul de control al datelor (LCD); rutine stocate; proceduri și funcții; instrucțiuni; cursoare; triggere și evenimente; securitate (securitatea serverului, securitatea aplicatiei, best practice, SQL injections, backup & restore); integrarea cu limbaje de programare; recapitulare (sinteza noțiunilor teoretice, exerciții); testare.

Datorită faptului că fiecare ședință are o componentă practică, acest curs este un generator de experiență reală, iar la finalul celor 4 module, pe lângă certificatul de participare, cursanții vor avea propriul portofoliu de aplicaţii cu baze de date.


Formular de înscriere la cursul de Baze de date Oracle

  Pentru completarea contractului și emiterea facturii.

  Pentru elevii școlilor cu care ITLevel are Acord de parteneriat (vezi lista școlilor partenere).

  *Câmpuri obligatorii

  IMPORTANT! Un răspuns negativ în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal nu ne va permite înscrierea la cursurile ITLevel.


  Vă așteptăm cu entuziasm la ITLevel pentru a transforma împreună pasiunea în performanță!

  ×