Dezvoltarea jocurilor video in Unreal Engine

Topic: Jocuri video în Unreal Engine: De la idee la joc captivant
Vârstă cursanți: 11 - 18 ani
Durată modul: 12 ore (8 ședințe)
Structură curs: 4 Module (Începător / Mediu / Avansat / Experimentat)
Platformă: Unreal Engine
Preț: Listă prețuri
Număr cursanți: 4 - 8
Program: Online: Luni - Vineri: 19.00-20.30
Trainer: Robert Balaurea (vezi descriere); Alexandru Mitu (vezi descriere)

Descriere curs: "Dă viață viziunii tale cu Unreal Engine - Un univers nelimitat de creativitate și inovație!"

Unreal Engine este un motor puternic utilizat în industria jocurilor video și pentru proiectarea realităților virtuale 3D. Este dezvoltat de Epic Games și oferă o gamă largă de funcționalități și instrumente pentru dezvoltarea jocurilor și a experiențelor VR de înaltă calitate. Avantajul acestui program este faptul că poate fi destinat oricărei persoane care nu are nicio bază de programare datorită folosirii unui concept de scripturi vizuale numit Blueprints. Platforma pune la dispoziție efecte grafice, efecte fotografice, efecte fizice, pentru programatori începători sau experimentați. Jocurile reunesc prietenii, iar Unreal Engine unește domeniile artei, codului și designului într-un singur loc.

Pe parcursul cursului de Unreal Engine, cursanții vor învăța să creeze jocuri și experiențe interactive folosind unul dintre cele mai populare motoare grafice. Vor explora programarea vizuală în Blueprint. Vor aplica tehnici avansate de modelare, texturare, iluminare și efecte vizuale. Vor învăța să configureze niveluri, să optimizeze performanța și să publice pe multiple platforme. La final vor dobândi abilitățile necesare pentru a vă crea propriile jocuri sau aplicații folosind funcționalitățile complete ale Unreal Engine.

Cursurile sunt predate de către traineri experți în IT care posedă toate abilitățile pe care le caută angajatorii de top, cu foarte multă pasiune pe care o transmit și cursanților.
Ceea ce ne face diferiți este pasiunea pentru tehnologie, abilitatea și experiența practică a trainerilor noștri, pregătirea cursanților într-un mod interactiv și alegerea acelor teme strict necesare pentru o cunoașterea inițială eficientă.

"Cu Unreal Engine, limitele sunt doar imaginația ta și capacitatea ta de a o pune în practică."

Construcția unui joc video 3D presupune parcurgerea unor etape bine precizate. În joc aveți nevoie de: decoruri 3D, personaje, assets, audio, filtre pentru scenă etc.

Acest curs acoperă următoarele subiecte:

 • Creați niveluri 3D și medii personalizate pentru un joc
 • Utilizați programarea vizuală pentru a implementa mecanica jocului
 • Creați artă personalizată pentru assets-uri
 • Dezvoltați un set de abilități esențiale de proiectare a jocurilor
 • Dezvoltați și testați-vă propriul joc de la început până la sfârșit


Beneficii pentru cursanți:

 • dezvoltarea gândirii logice și analitice;
 • stimularea creativității și exprimării personale;
 • inspirarea pasiunii pentru tehnologie și IT;
 • crearea de aplicații și jocuri;
 • încredere și satisfacție personală;
 • dobândirea cunoștințelor fundamentale de programare;
 • dezvoltarea abilităților de colaborare;
 • expunere la industria de jocuri și tehnologie.

Conceptele de predare sunt adaptate într-un mod adecvat și corespunzător în funcție de vârsta și nivelul de dezvoltare al cursanților, în conformitate cu nevoile și caracteristicile individuale ale acestora.

*Pentru participarea la cursurile online, cursanții au nevoie de computer cu sistem de operare a cărui versiune să fie minim Windows 10, conexiune stabilă la Internet, microfon și cameră web.
Pentru o bună desfășurare a cursului este important să aveți instalat programul în care lucrăm. Link-ul de unde puteți descărca Unreal Engine (Publishing License) este: https://www.unrealengine.com/en-US/download

Concepte învățate: interfața și funcționalitățile editorului Unreal Engine; Blueprints; gestionarea resurselor (modelele 3D, texturile, sunetele și animațiile); fizică și animație; iluminare și efecte vizuale; jocuri multiplayer; tehnici și strategii de optimizare pentru a asigura performanța și calitatea jocurilor. Vor învăța, de asemenea, cum să compileze și să livreze proiectele lor pentru diferite platforme, cum ar fi PC, console sau dispozitive mobile.

În dezvoltarea jocurilor nu se folosesc elemente cu tentă violentă sau suicid. Cursurile sunt concepute special pentru a învăța tehnici de dezvoltare a jocurilor fără elementele menționate anterior. Atenția noastră asupra acestor factori este sporită.

Datorită faptului că fiecare ședință are o componentă practică, acest curs este un generator de experiență reală, iar la finalul celor 4 module, pe lângă certificatul de participare, cursanții vor avea propriul portofoliu de jocuri şi aplicaţii.

Formular de înscriere la cursul de Dezvoltarea jocurilor video în Unreal Engine

  Pentru completarea contractului și emiterea facturii.

  Pentru elevii școlilor cu care ITLevel are Acord de parteneriat (vezi lista școlilor partenere).

  *Câmpuri obligatorii

  IMPORTANT! Un răspuns negativ în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal nu ne va permite înscrierea la cursurile ITLevel.


  Vă așteptăm la ITLevel pentru a transforma împreună pasiunea în performanță!

  ×