Investitii si educatie financiara

Topic: Investiții și educație financiară: Aventuri în lumea banilor
Vârstă cursanți: 12 - 18 ani
Durată modul: 12 ore (8 ședințe)
Structură curs: 1 Modul (Începător)
Nr. copii: 4-8 copii/grupă
Preț: Listă prețuri
Număr cursanți: 4 - 8
Program: Online: Luni - Vineri: 19.00-20.30; Duminică: 16.00-17.30
Trainer: Liviu Moanță (vezi descriere); Cristian Ștefan (vezi descriere)

Descriere curs: "Nu încerca să prezici piața. Concentrează-te pe învățarea modului în care funcționează companiile și înțelege valorile pe care le reprezintă!"

Investițiile și educația financiară reprezintă aspecte fundamentale ale gestionării eficiente a banilor și a resurselor financiare. Investițiile implică plasarea de fonduri în diverse instrumente financiare sau active cu scopul de a obține profit sau randament pe termen lung. Educația financiară se concentrează pe dezvoltarea cunoștințelor și abilităților necesare pentru a lua decizii informate și responsabile legate de economisire, investiții, cheltuieli și planificarea financiară personală. Împreună, investițiile și educația financiară joacă un rol esențial în asigurarea securității financiare și a prosperității individuale și a comunităților.

În cadrul cursului de Investiții și Educație Financiară, cursanții vor învăța despre strategii și instrumente de investiții, gestionarea portofoliilor financiare, evaluarea riscurilor și randamentelor. Vor dobândi cunoștințe practice privind identificarea oportunităților de investiții și planificarea financiară personală. Vor explora concepte esențiale legate de economisire, taxe, planificarea pentru pensie și protecția financiară. Vor avea o înțelegere clară a tehnologiei blockchain și a modului în care poate influența sistemul financiar actual. Scopul este să ofere participanților competențele necesare pentru decizii informate și eficiente în investiții și gestionare financiară personală sau pentru dezvoltarea unei afaceri bazată pe idei de succes sau pasiuni.

Cursurile sunt predate de către traineri experți în IT care posedă toate abilitățile pe care le caută angajatorii de top, cu foarte multă pasiune, pe care o transmit și cursanților.
Ceea ce ne face diferiți este pasiunea pentru tehnologie, abilitatea și experiența practică a trainerilor noștri, pregătirea cursanților într-un mod interactiv și alegerea acelor teme strict necesare pentru o cunoașterea inițială eficientă.

"Educația financiară este cheia succesului în lumea investițiilor."

Concepte învățate:

 1. Cum să îți schimbi mentalitatea legată de bani?
 2. Să înțelegi cum funcționează banii.
 3. Care este diferența dintre venit pasiv și venit activ?
 4. Cum funcționează piețele de capital (piața bursieră vs piața crypto)?
 5. Cum să reacționăm în cazul unui bull market/bear market?
 6. Cum să pui banii să muncească pentru tine?
 7. Cum să îți construiești o strategie de a investi/economisi banii?
 8. Ce înseamnă și cum atingem independența financiară?
 9. Cum ne găsim curajul să deschidem o afacere și cum o gestionăm ulterior?
 10. Ce este inflația și cum ne ajută investițiile să ne protejăm de ea?

Acest curs este un generator de experiență reală, iar la finalul modulului cursanții vor primi certificat de participare.

*Pentru participarea la cursurile online, cursanții au nevoie de computer cu sistem de operare a cărui versiune să fie minim Windows 10, conexiune stabilă la Internet, microfon și cameră web.Formular de înscriere la cursul de Investiții și educație financiară

  Pentru completarea contractului și emiterea facturii.

  Pentru elevii școlilor cu care ITLevel are Acord de parteneriat (vezi lista școlilor partenere).

  *Câmpuri obligatorii

  IMPORTANT! Un răspuns negativ în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal nu ne va permite înscrierea la cursurile ITLevel.

  Vă așteptăm cu entuziasm la ITLevel pentru a transforma împreună pasiunea în performanță!