Programare in C#

Topic: Limbajul C#: De la cod la grafică fascinantă
Vârstă cursanți: 11 - 18 ani
Durată modul: 12 ore (8 ședințe)
Structură curs: 4 Module (Începător/Mediu/Avansat/Experimentat)
Platformă: Visual Studio
Preț: Listă prețuri
Număr cursanți: 4 - 8
Program: Luni - Vineri: 19.00-20.30
Trainer: Petru Kovaci (vezi descriere); Cristian Ștefan (vezi descriere); Robert Balaurea (vezi descriere)

Descriere curs: "C# - Codifică-ți viziunea și transform-o în realitate!"

C# este un limbaj de programare simplu, modern și foarte popular, orientat pe obiecte, utilizat pentru dezvoltarea aplicațiilor desktop, aplicațiilor mobile și aplicațiilor Web, precum și pentru crearea de jocuri video 2D și 3D, împreună cu motorul Unity.

C# este un limbaj de programare simplu, modern și extrem de popular, orientat pe obiecte, folosit pentru dezvoltarea aplicațiilor desktop Windows, aplicațiilor mobile și aplicațiilor web, precum și pentru crearea de jocuri video 2D și 3D în colaborare cu motorul Unity.

În cadrul cursului de C#, participanții vor asimila conceptele fundamentale ale limbajului de programare, programarea orientată pe obiecte, manipularea datelor, pe care le vor aplica în dezvoltarea aplicațiilor practice, cum ar fi gestionarea datelor, crearea interfeței cu utilizatorul, inclusiv jocuri simple, prin intermediul sesiunilor interactive de predare și programare.

Cursurile sunt predate de către traineri doctori în informatică sau experți în IT care posedă toate abilitățile pe care le caută angajatorii de top, cu foarte multă pasiune pentru programare pe care o transmit și cursanților.
Ceea ce ne face diferiți este pasiunea pentru tehnologie, abilitatea și experiența practică a trainerilor noștri, pregătirea cursanților într-un mod interactiv și alegerea acelor teme strict necesare pentru o cunoașterea inițială eficientă.

"Programarea în C# este ca o călătorie prin infinitul posibilităților. Cu fiecare linie de cod scrisă, creezi o nouă lume digitală."


Beneficii pentru cursanți:

 • întărirea motivaţiei în procesul de învăţare inovatoare;
 • dezvoltarea gândirii algoritmice;
 • crearea de aplicații și jocuri;
 • distracție și satisfacție;
 • dezvoltarea abilităților de colaborare;
 • pregătirea pentru viitorul digital;
 • pregătirea pentru o carieră de succes.

Conceptele de predare sunt adaptate într-un mod adecvat și corespunzător în funcție de vârsta și nivelul de dezvoltare al cursanților, în conformitate cu nevoile și caracteristicile individuale ale acestora.

*Pentru participarea la cursurile online, cursanții au nevoie de computer cu sistem de operare a cărui versiune să fie minim Windows 10, conexiune stabilă la Internet, microfon și cameră web.
Pentru o bună desfășurare a cursului este important să aveți instalat programul în care lucrăm. Link-ul de unde puteți descărca Visual Studio Comunity este: https://visualstudio.microsoft.com/vs/community/

Concepte învățate: structura unui program C#; variabile și tipuri de date; operatori și expresii; instrucțiuni de control; funcții și metode; programare orientată pe obiecte; lucrul cu colecții de date, precum liste, tablouri și dicționare; gestionarea excepțiilor; programare vizuală; construirea interfeței utilizator: ferestre (tipuri, utilizare, organizare, proprietăți, evenimente); controale (tipuri, utilizare, organizare, proprietăți, evenimente); meniuri; bare de unelte; obiecte grafice; baze de date (vor învăța cum să se conecteze și să manipuleze baze de date utilizând C#, cum să creeze interogări SQL, să adauge, să actualizeze și să șteargă date în bazele de date relaționale și să gestioneze conexiunile și tranzacțiile).

Datorită faptului că fiecare ședință are o componentă practică, acest curs este un generator de experiență reală, iar la finalul celor 4 module, pe lângă certificatul de participare, cursanții vor avea propriul portofoliu de jocuri şi aplicaţii.

Curs sugerat după finalizarea modulelor de C#:

Calculator în C#


Formular de înscriere la cursul de Programare în C#

  Pentru completarea contractului și emiterea facturii.

  Pentru elevii școlilor cu care ITLevel are Acord de parteneriat (vezi lista școlilor partenere).

  *Câmpuri obligatorii

  IMPORTANT! Un răspuns negativ în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal nu ne va permite înscrierea la cursurile ITLevel.

  Vă așteptăm la ITLevel pentru a transforma împreună pasiunea în performanță!

  ×