Securitate IT – Primii pasi in lumea si securitatea IT

Topic: Securitate IT: Primii pași în lumea și securitatea IT
Vărstă cursanți: 8 - 18 ani
Durată modul: 12 ore (8 ședințe)
Structură curs: 1 Modul (Începător)
Platformă: Microsoft Windows
Preț: Listă prețuri
Număr cursanți: 4 - 8
Program: Luni - Duminica: 17.30-19.00, 19.00-20.30
Trainer: Tiberiu Iacob (vezi descriere); Petru Kovaci (vezi descriere); Ciprian Sebestyen (vezi descriere)

Descriere curs: "Descoperă cum să-ți protejezi informațiile personale, să eviți amenințările cibernetice și să navighezi în siguranță în lumea digitală!"

Securitatea cibernetică este domeniu care ne guvernează viața noastră socială, activitatea zilnică în societate și în mediul virtual.

Cursul de securitate cibernetică este esențial pentru copiii care interacționează frecvent cu dispozitivele conectate la Internet. Odată cu creșterea dependenței de sistemele informaționale, apar tot mai multe atacuri și vulnerabilități care trebuie abordate. Din cauza actualizărilor constante ale tehnologiilor informatice, nivelul scăzut de conștientizare al utilizatorilor poate duce la consecințe neplăcute în mediul online și în lumea reală.

Pe parcursul desfășurării cursului, copiii vor învăța despre principiile funcționării calculatoarelor atât din punct de vedere hardware, cât și software, dar și despre cele mai cunoscute sisteme de operare actuale, și se vor familiariza cu cel mai răspândit dintre acestea: Microsoft Windows. Vor învăța să identifice riscurile asociate folosirii dispozitivelor informatice, cum ar fi calculatoare, smartphone-uri, în rețele de calculatoare publice cât și private și să cunoască bunele practici de securitate IT. Vor dobândi cunoștințe despre securitatea informațiilor, criptografie, certificări digitale, semnături electronice, precum și despre amenințările specifice, cum ar fi spyware, adware, phishing și necesitatea unor soluții antivirus.

Cursurile sunt predate de către traineri cu cele mai înalte certificări în IT, care posedă toate abilitățile pe care le caută angajatorii de top, cu foarte multă pasiune pe care o transmit și cursanților.
Ceea ce ne face diferiți este pasiunea pentru tehnologie, abilitatea și experiența practică a trainerilor noștri, pregătirea cursanților într-un mod interactiv și alegerea acelor teme strict necesare pentru o cunoașterea inițială eficientă.

"Un nivel adecvat de securitate IT nu se obține într-un singur pas, ci printr-un efort constant de a învăța, a implementa și a îmbunătăți măsuri de protecție."

Beneficii pentru copii:

 • învățarea componentelor unui calculator;
 • familiarizarea cu sistemul de operare Microsoft Windows;
 • conștientizarea riscurilor online;
 • dezvoltarea abilităților de protecție;
 • înțelegerea conceptelor de confidențialitate și securitate;
 • dezvoltarea abilităților de colaborare.

La finalul cursului, copiii vor primi certificat de participare.

Conceptele de predare sunt adaptate într-un mod adecvat și corespunzător în funcție de vârsta și nivelul de dezvoltare al cursanților, în conformitate cu nevoile și caracteristicile individuale ale acestora.

*Pentru participarea la cursurile online, cursanții au nevoie de computer cu sistem de operare a cărui versiune să fie minim Windows 10, conexiune stabilă la Internet, microfon și cameră web.

Formular de înscriere la cursul de Securitate IT

  Pentru completarea contractului și emiterea facturii.

  Pentru elevii școlilor cu care ITLevel are Acord de parteneriat (vezi lista școlilor partenere).

  *Câmpuri obligatorii

  IMPORTANT! Un răspuns negativ în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal nu ne va permite înscrierea la cursurile ITLevel.

  Vă așteptăm la ITLevel pentru a transforma împreună pasiunea în performanță!

  ×