Roboti software

Topic: RoBoți software: Cei mai noi prieteni digitali
Vârstă cursanți: 11 - 18 ani
Durată modul: 12 ore (8 ședințe)
Structură curs: 3 Module (Începător / Mediu / Avansat)
Platformă: UiPath
Preț: Listă prețuri
Număr cursanți: 4 - 8
Program: Online: Luni - Joi: 17.30-19.00, 19.00-20.30
Trainer: Tiberiu Iacob (vezi descriere); Nicoleta Iacob (vezi descriere); Alexandru Mitu (vezi descriere)

Descriere curs: "Roboți software - Automatizează, Simplifică, Revoluționează!"

Roboții software sunt programe de calculator special concepute pentru a automatiza și executa sarcini și operațiuni repetitive într-un mediu digital. Acești roboți software pot simula acțiunile umane și pot interacționa cu interfețele grafice, baze de date, aplicații web și alte sisteme pentru a efectua sarcini complexe într-un mod autonom. Ei pot interpreta informații, declanșa răspunsuri și comunica cu alte sisteme, la fel ca oamenii, fiind ușor de instruit. Aplicațiile roboților software pot varia de la automatizarea proceselor de afaceri, cum ar fi prelucrarea datelor și rapoartele, până la interacțiunea cu clienții prin intermediul chatbot-urilor sau gestionarea și monitorizarea infrastructurii IT. Automatizarea adusă de roboții software precum și inteligența artificială vor avea un rol din ce în ce mai important în tehnologiile viitorului.

Cursul își propune să introducă cursanții în lumea roboților software, un domeniu nou în industrie. În cadrul cursului se prezintă conceptele fundamentale și se oferă o experiență practică și interactivă în automatizarea proceselor. Se creează un robot de la zero, se realizează automatizări de text și imagine, boți pentru diverse programe, manipulări de date cu limitări predefinite și se abordează cazurile de excepție. Cursul culminează cu construirea unui robot utilizat în viața reală pentru automatizarea sarcinilor repetitive, folosind un șablon din platforma REFramework.

Automatizarea adusă de roboții software precum și inteligența artificială vor avea un rol din ce în ce mai important în tehnologiile viitorului.

Cursurile sunt predate de către traineri experți în IT, care dețin certificarea “UiPath Robotic Process Automation (RPA) Developer Advanced Certification”.
Ceea ce ne face diferiți este abilitatea și experiența practică a trainerilor noștri, pregătirea cursanților într-un mod interactiv în domeniul IT și alegerea acelor teme strict necesare pentru o cunoașterea inițială eficientă.

"Cu roboții software, posibilitățile sunt nelimitate. Aceștia pot aduce eficiență, calitate și rapiditate în orice proces, deschizând drumul către succes."

Pentru participarea la curs sunt recomandate cunoștințe minime de programare.

Beneficii pentru cursanți:

 • înțelegerea conceptului de automatizare;
 • dobândirea abilităților de dezvoltare a roboților software;
 • creșterea eficienței și productivității;
 • dezvoltarea abilităților de gândire logică și rezolvare a problemelor;
 • stimularea creativității și inovației;
 • pregătirea pentru viitorul digital;
 • pregătirea pentru o carieră de succes.

Conceptele de predare sunt adaptate într-un mod adecvat și corespunzător în funcție de vârsta și nivelul de dezvoltare al cursanților, în conformitate cu nevoile și caracteristicile individuale ale acestora.

*Pentru participarea la cursurile online, cursanții au nevoie de computer cu sistem de operare a cărui versiune să fie minim Windows 10, conexiune stabilă la Internet, microfon și cameră web.

Concepte învățate: arhitectura roboților software; automatizare și procese repetitive; instrumente și platforme pentru dezvoltarea roboților software; limbaje de programare specifice pentru dezvoltarea roboților software, cum ar fi Python, Java, C# sau JavaScript; interacțiune cu interfețele grafice și alte sisteme; managementul fluxului de lucru și gestionarea excepțiilor; dezvoltare de aplicații pentru roboți; testare și depanare; etică și securitate.

La finalul cursului, cursanții vor primi certificat de participare.


Formular de înscriere la cursul de Roboți software

  Pentru completarea contractului și emiterea facturii.

  Pentru elevii școlilor cu care ITLevel are Acord de parteneriat (vezi lista școlilor partenere).

  *Câmpuri obligatorii

  IMPORTANT! Un răspuns negativ în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal nu ne va permite înscrierea la cursurile ITLevel.

  Vă așteptăm la ITLevel pentru a transforma împreună pasiunea în performanță!

  ×