Programare Web – Creeaza-ti site!

Topic: Programare Web – Creează-ți site!
Nivel: I/II/III/IV
Structură curs: 4 Module
Platformă: HTML 5, CSS 3, JS, MySql, PHP 7, CMS - WordPress
Nr. copii: 4-8 copii/grupă
Preț: Listă prețuri
Program: Luni - Vineri: 19.00-20.30; Sâmbătă: 9.00-10.30, 10.30-12.00; Duminică: 17.30-19.00; 19.00-20.30
Trainer: Tiberiu Iacob (vezi descriere); Cristian Ștefan (vezi descriere); Robert Balaurea (vezi descriere); Alexandru Mitu (vezi descriere)

Descriere curs: Programarea Web este folosită pentru a dezvolta site-uri sau aplicaţii web.
Cursul prezintă în mod atractiv și interactiv noțiuni fundamentale, tehnici și tehnologii care stau la baza paginilor web dinamice ce utilizează baze de date, cu accent pe utilizarea celor mai populare și mai noi tehnologii: HTML 5, CSS 3, JS, MySql, PHP 7.
HTML stă la baza tuturor lucrurilor pe care le vedem pe Internet: bloguri, rețele sociale, site-uri de știri etc. HTML 5 este un limbaj ce permite descrierea conținutului unei pagini web, iar CSS 3 aplică stilurile de afișare asupra acestui conținut. Versiunile recente de HTML și CSS răspund cerințelor curente pentru design-ul paginilor web, ca adaptarea la diferite dimensiuni de ecrane, aplicații pentru telefoane mobile/tablete ce folosesc pagini web pentru interfața cu utilizatorul, suport pentru multimedia. JavaScript este un limbaj de programare dezvoltat pentru a crea conținut web interactiv. În prezent este folosit atât în partea de Front-End, cât și în partea de Back-End, aplicații mobile, aplicații embedded, etc. SQL/MySQL este recomandat operatorilor de baze de date, programatorilor web, analiștilor financiari și altor utilizatori ai bazelor de date. PHP este unul dintre principalele limbaje utilizate în dezvoltarea web.
Cursanților le este prezentată cea mai populară platformă CMS - WordPress și modalitatea facilă de creare a unui site propriu prin configurarea unor teme predefinite importate în platformă. WordPress este gratuit, open-source Content Management System. În primul rând, se bazează pe limbajul PHP, dar depinde şi de HTML, CSS, SQL/MySQL precum şi de alte limbaje şi tehnologii.
Cursul cuprinde toate informaţiile şi instrumentele necesare construirii unui site atrăgător, funcţional şi eficient. La finalul cursului, copiii vor deține cunoştinţele pe care le vor putea folosi astfel încât cu ajutorul sistemului WordPress să creeze cele mai moderne şi mai funcţionale site-uri. Pur şi simplu, vor fi pregătiţi să instaleze singuri WordPress, să-l seteze pentru utilizare după propriile nevoi şi să introducă conţinutul dorit. Pe lângă acestea, vor asimila şi abilităţile necesare pentru manipularea elementelor, a temelor și a plugin-urilor.
Cursurile sunt predate de către traineri experți în IT, cu foarte multă pasiune, pe care o transmit și cursanților.
Ceea ce ne face diferiți este abilitatea și experiența practică a trainerilor noștri, pregătirea cursanților într-un mod interactiv în domeniul IT și alegerea acelor teme strict necesare pentru o cunoașterea inițială eficientă.

Beneficii pentru copii:

 • vor dezvolta imaginația și creativitatea;
 • însușirea celor mai importante tehnologii și dobândirea aptitudinilor necesare dezvoltării și gestiunii paginilor web dinamice;
 • utilizarea limbajului PHP, precum și a tehnicilor de stocare și regăsire a datelor utilizând sistemul de gestiune a bazelor de date MySQL;
 • vor dobândi cunoștințe de programare;
 • dobândirea de noi cunoștințe cu privire la tendințele actuale în programarea aplicațiilor web;
 • lucru în echipă la realizarea de proiecte;
 • însușirea conținuturilor de bază în limba engleză.


Structură curs/Cerințe: Cursul este compus din 4 Module a câte 12 ore (8 ședințe) fiecare.

  M1: Nivel I - Pentru participarea la curs, copiii nu trebuie să dețină nici un fel de cunoștințe prealabile de programare sau tehnologii web.
  M2: Nivel II - Pentru participarea la curs, copiii trebuie să fie familiarizați cu HTML/CSS, sau să fi absolvit modulul M1 (Nivel Începător).
  M3: Nivel III - Pentru participarea la curs, copiii trebuie să fi absolvit modulele M1 și M2.
  M4: Nivel IV - Pentru participarea la curs, copiii trebuie să fi absolvit modulele M1, M2 și M3.

Concepte învățate: arhitectura de bază a WWW (web server, web client (browser/curl), HTTP, REST), HTML 5: sintaxa HTML și organizarea conținutului: etichete (tag-uri), atribute, titluri (Headings), paragrafe, stiluri, formatări, comentarii, culori, link-uri, imagini, tabele, liste, blocuri, ancore, cadre, formulare; CSS 3: sintaxa și selectori: crearea stilurilor: inline, crearea foilor de stil interne unei pagini, crearea foilor de stil externe (fisiere .css); JavaScript: descriere limbaj, variabile, operatori și expresii, conectarea cu HTML; noțiuni primare de baze de date SQL/MySQL; PHP 7: date, variabile şi operatori, instrucţiuni, funcţii, șiruri de caractere, formulare; legătura dintre tehnologiile HTML/CSS, PHP, MySQL; platforma CMS – WordPress: configurarea unor teme predefinite.
Conceptele de învățare vor fi adaptate pentru fiecare nivel de vârstă.
Lucrând cu un număr mare de proiecte, la finalul cursului, pe lângă certificatul de participare, copiii vor avea propriul portofoliu de aplicaţii și site-uri.


Formular de înscriere la cursul de Programare Web

  Pentru completarea contractului și emiterea facturii.

  Pentru elevii școlilor cu care ITLevel are Acord de parteneriat (vezi lista școlilor partenere).


  Sala de curs se află în clădirea Spectrum Business Center București.

  *Câmpuri obligatorii

  IMPORTANT! Un răspuns negativ în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal nu ne va permite înscrierea la cursurile ITLevel.

  *Pentru participarea la cursurile online, cursanții au nevoie de computer cu sistem de operare Windows 10, conexiune stabilă la Internet, microfon și opțional cameră web.


  Vă așteptăm cu pasiune la ITLevel!

  La ITLevel punem accent pe performanță!🏆