Programare in Roblox Studio cu Lua

Topic: Programare în Roblox Studio cu Lua
Nivel: Începător/Mediu/Avansat/Experimentat
Structură curs: 4 Module
Platformă: Roblox Studio
Nr. copii: 4-8 copii/grupă
Preț: Listă prețuri
Program: Luni - Joi: 17.30-19.00, 19.00-20.30; Sâmbătă: 9.00-10.30, 10.30-12.00
Trainer: Robert Balaurea (vezi descriere); Alexandru Mitu (vezi descriere); Cristian Ștefan (vezi descriere)

Descriere curs: Roblox Studio oferă un mijloc fantastic de a învăța programare în limbajul Lua și de a programa propriile jocuri video multiplayer.
Cu ajutorul platformei Roblox Studio se pot crea lumi 3D, publica și partaja jocuri pentru orice platformă, de la consolă la mobil.
Copiii își vor programa propriile povești interactive şi jocuri educative, care vor avea implementate elemente 3D, sunete, animații etc., se vor bucura de forme și culori, vor realiza experimente virtuale și vor distribui creațiile lor către ceilalți în comunitatea online. Totodată, vor învăța să scrie cod în limbajul de scripting cel mai des folosit în programarea jocurilor - Lua. Cu ajutorul proiectării 3D și a limbajului de programare Lua, copiii vor învăța câteva dintre conceptele de bază în programare - expresii condiționale, bucle, să creeze funcții și să le apeleze.
Cursurile sunt predate de către traineri experți în IT, cu foarte multă pasiune, pe care o transmit și cursanților.
Ceea ce ne face diferiți este abilitatea și experiența practică a trainerilor noștri, pregătirea cursanților într-un mod interactiv în domeniul IT și alegerea acelor teme strict necesare pentru o cunoașterea inițială eficientă.

🏆Concursuri (link)

Beneficii pentru copii:

 • dezvoltarea gândirii logice și abstracte;
 • exersarea imaginației și memoriei;
 • stimularea gândirii creative și sistematice;
 • întărirea motivaţiei copiilor în procesul de învăţare;
 • dobândirea cunoștințelor fundamentale de programare;
 • formarea deprinderilor practice utile;
 • dobândirea cunoștințelor și abilităților de a crea jocuri video și animații 3D;
 • lucru în echipă la realizarea de proiecte.

Structură curs/Cerințe: Cursul este compus din 4 Module a câte 12 ore (8 ședințe) fiecare.

  M1: Nivel Începător - Pentru participarea la curs, copiii nu trebuie să dețină nici un fel de cunoștințe prealabile de programare în Lua.
  M2: Nivel Mediu - Pentru participarea la curs, copiii trebuie să fie familiarizați cu principiile de bază ale programării în Lua, sau să fi parcurs modulul M1 (Nivel Începător).
  M3: Nivel Avansat - Pentru participarea la curs, copiii trebuie să fi parcurs modulele M1 și M2.
  M4: Nivel Experimentat - Pentru participarea la curs, copiii trebuie să fi absolvit toate modulele M1, M2 și M3.

Concepte învățate: fundamentele programării în limbajul Lua folosind secvențe, evenimente, cicluri repetitive și condiționale sau variabile pentru stocarea datelor; bazele designului de jocuri pentru a realiza aplicații interactive tip realitate augmentată.
Conceptele de învățare vor fi adaptate pentru fiecare nivel de vârstă.
În dezvoltarea jocurilor nu se folosesc elemente cu tentă violentă sau suicid. Cursurile sunt concepute special pentru a învăța tehnici de dezvoltare a jocurilor fără elementele menționate anterior. Atenția noastră asupra acestor factori este sporită.
Datorită faptului că fiecare ședință are o componentă practică, acest curs este un generator de experiență reală, iar la finalul celor 4 module, pe lângă certificatul de participare, copiii vor avea propriul portofoliu de jocuri şi aplicaţii.

*Pentru participarea la cursurile online, cursanții au nevoie de computer cu sistem de operare a cărui versiune să fie minim Windows 10, conexiune stabilă la Internet, microfon și cameră web.
Pentru o bună desfășurare a cursului este important să aveți instalat programul în care lucrăm. Link-ul de unde puteți descărca Roblox Studio este: https://www.roblox.com/create

Prezentare Roblox Studio cu Lua


Formular de înscriere la cursul de Programare în Roblox Studio cu Lua

  Pentru completarea contractului și emiterea facturii.

  Pentru elevii școlilor cu care ITLevel are Acord de parteneriat (vezi lista școlilor partenere).

  Sala de curs se află în clădirea Spectrum Business Center București.

  *Câmpuri obligatorii

  IMPORTANT! Un răspuns negativ în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal nu ne va permite înscrierea la cursurile ITLevel.

  *Pentru participarea la cursurile online, cursanții au nevoie de computer cu sistem de operare Windows 10, conexiune stabilă la Internet, microfon și opțional cameră web.


  Vă așteptăm cu pasiune la ITLevel!

  La ITLevel punem accent pe performanță!🏆