Programare in C++

Topic: Programare în limbajul C++
Durată modul: 12 ore (8 ședințe)
Structură curs: 4 Module
Preț: Listă prețuri adulți
Program: Miercuri - Joi: 19.00-20.30
Traineri: Nicoleta Iacob (vezi descriere); Cristian Ștefan (vezi descriere); Elena Predeșel (vezi descriere); Diana Țolu (vezi descriere); Robert Balaurea (vezi descriere); Liviu Moanță (vezi descriere); Robert Vădăstreanu (vezi descriere); Vlad Coneschi (vezi descriere)

Descriere curs: "Învăță C++ și îți vei deschide ușa către o lume plină de oportunități tehnologice, oferindu-ți posibilitatea de a dezvolta abilitățile necesare pentru a-ți construi un viitor de succes!"

C++ este unul dintre cele mai populare limbaje de programare orientate pe obiecte utilizate în prezent, fiind preferat atât pentru dezvoltarea interfețelor grafice sofisticate în partea de front-end, cât și pentru aplicațiile din zona de back-end, în special pe servere. Acest limbaj este larg răspândit în cadrul platformelor cunoscute precum Google, Facebook, Twitter, Amazon și YouTube.

Cursul este ideal pentru a începe să programezi, întrucât oferă o structură logică de rezolvare a problemelor. Foarte mulți programatori celebri și-au început cariera învățând C++.
Pe parcursul desfășurării cursului, cursanții vor învăța sintaxa limbajului C++ și vor explora structurile de date, algoritmii și conceptele fundamentale ale programării orientate pe obiecte. Vor fi introduși în paradigma de programare modulară și vor învăța să creeze și să utilizeze funcții, clase și obiecte pentru a construi aplicații eficiente și robuste.
Activitatea la curs constă în sesiuni interactive de predare și programare, în care cursanții rezolvă probleme și aplică conceptele în mod practic. Trainerii specializați în informatică oferă suport individualizat, identificând și abordând nevoile specifice ale fiecărui cursant. Scopul este de a transforma procesul de învățare într-o experiență plăcută și productivă, prin care cursanții să-și dezvolte abilități solide în programare.

Cursul este structurat în module progresive, începând de la concepte de bază și ajungând până la dezvoltarea de aplicații complexe.

Cursurile sunt predate de către traineri doctori în informatică, profesori sau olimpici internaționali și naționali, care posedă toate abilitățile pe care le caută angajatorii de top, cu foarte multă pasiune pentru programare pe care o transmit și cursanților.
Ceea ce ne face diferiți este pasiunea pentru tehnologie, abilitatea și experiența practică a trainerilor noștri și pregătirea cursanților într-un mod interactiv și alegerea acelor teme strict necesare pentru o cunoașterea inițială eficientă.

"Nu este nimic imposibil în programare, totul este doar o chestiune de efort și timp."

Concursuri (link)

Beneficii pentru cursanți:

 • dezvoltarea gândirii logice și analitice;
 • stimularea creativității;
 • crearea de aplicații și jocuri;
 • îmbunătățirea abilităților de rezolvare a problemelor;
 • dezvoltarea abilităților de colaborare;
 • pregătirea pentru viitorul digital;
 • pregătirea pentru o carieră de succes.

Conceptele de predare sunt adaptate într-un mod adecvat și corespunzător în funcție de nivelul de dezvoltare al cursanților, în conformitate cu nevoile și caracteristicile individuale ale acestora.

*Pentru participarea la cursurile online, cursanții au nevoie de computer cu sistem de operare a cărui versiune să fie minim Windows 10, conexiune stabilă la Internet, microfon și cameră web.
Pentru o bună desfășurare a cursului este important să aveți instalat programul în care lucrăm. Link-ul de unde puteți descărca Code::Blocks este: https://sourceforge.net/projects/codeblocks/files/Binaries/17.12/Windows/codeblocks-17.12mingw-setup.exe/download

Concepte învățate: sintaxa de bază a limbajului C++ (variabile, tipuri de date, operatori, structuri de control); funcții, fișiere, tablouri, șiruri de caractere, subprograme, excepții, pointeri, clase și obiecte, constructori și destructori, funcții membru și funcții statice, supraîncărcarea operatorilor, biblioteca STL (pentru a accesa clase și funcții utile, cum ar fi vectori, liste, stive, cozi, sortare, căutare și altele), analiza eficienței algoritmilor - strategii de optimizare a performanței codului, programare vizuală și interfețe grafice.

Datorită faptului că fiecare ședință are o componentă practică, acest curs este un generator de experiență reală, iar la finalul cursului, pe lângă certificatul de participare, cursanții vor avea propriul portofoliu de aplicaţii.


Formular de înscriere

  Pentru completarea contractului și emiterea facturii.

  Pentru partenerii ITLevel (vezi lista partenerilor).

  *Câmpuri obligatorii

  IMPORTANT! Un răspuns negativ în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal nu ne va permite înscrierea la cursurile ITLevel.