Programare in C++

Descriere curs: "Descoperă C++ și vei deschide poarta către un univers vast de oportunități tehnologice, oferindu-ți resursele necesare pentru a-ți construi un viitor plin de succes!"

C++ este unul dintre cele mai populare limbaje de programare orientate pe obiecte utilizate în prezent, fiind preferat atât pentru dezvoltarea interfețelor grafice sofisticate în partea de front-end, cât și pentru aplicațiile din zona de back-end, în special pe servere. Acest limbaj este larg răspândit în cadrul platformelor cunoscute precum Google, Facebook, Twitter, Amazon și YouTube.

Cursul este ideal pentru a începe să programezi, întrucât oferă o structură logică de rezolvare a problemelor. Foarte mulți programatori celebri și-au început cariera învățând C++.
Pe parcursul cursului de C++, cursanții vor învăța concepte avansate de programare și vor dezvolta abilități pentru a rezolva probleme complexe și eficiente în acest limbaj de programare. Trainerii, specializați în informatică, oferă suport individualizat, identificând și abordând nevoile specifice ale fiecărui cursant. Scopul este să transforme învățarea într-o experiență eficientă și plăcută, ajutând cursanții să-și dezvolte abilități solide de programare în limbajul C++.

Cursul este structurat în module progresive, începând de la concepte de bază și ajungând până la dezvoltarea de aplicații complexe.

Cursurile sunt predate de către traineri doctori în informatică, profesori sau olimpici internaționali și naționali, care posedă toate abilitățile pe care le caută angajatorii de top, cu foarte multă pasiune pentru programare pe care o transmit și cursanților.
Ceea ce ne face diferiți este pasiunea pentru tehnologie, abilitatea și experiența practică a trainerilor noștri și pregătirea cursanților într-un mod interactiv și alegerea acelor teme strict necesare pentru o cunoașterea inițială eficientă.

"Nu este nimic imposibil în programare, totul este doar o chestiune de efort și timp."

Beneficii pentru cursanți:

 • dezvoltarea gândirii logice și analitice;
 • stimularea creativității;
 • crearea de aplicații și jocuri;
 • îmbunătățirea abilităților de rezolvare a problemelor;
 • dezvoltarea abilităților de colaborare;
 • pregătirea pentru viitorul digital;
 • pregătirea pentru o carieră de succes.

Conceptele de predare sunt adaptate într-un mod adecvat și corespunzător în funcție de nivelul de dezvoltare al cursanților, în conformitate cu nevoile și caracteristicile individuale ale acestora.

*Pentru participarea la cursurile online, cursanții au nevoie de computer cu sistem de operare a cărui versiune să fie minim Windows 10, conexiune stabilă la Internet, microfon și cameră web.
Pentru o bună desfășurare a cursului este important să aveți instalat programul în care lucrăm. Link-ul de unde puteți descărca Code::Blocks 20.03 este: https://www.itlevel.ro/wp-content/uploads/2024/07/OjiKit.zip

Concepte învățate: sintaxa de bază a limbajului C++ (variabile, tipuri de date, operatori, structuri de control); funcții, fișiere, tablouri, șiruri de caractere, subprograme, excepții, pointeri, clase și obiecte, constructori și destructori, funcții membru și funcții statice, supraîncărcarea operatorilor, biblioteca STL (pentru a accesa clase și funcții utile, cum ar fi vectori, liste, stive, cozi, sortare, căutare și altele), analiza eficienței algoritmilor - strategii de optimizare a performanței codului, programare vizuală și interfețe grafice.

Datorită faptului că fiecare ședință are o componentă practică, acest curs este un generator de experiență reală, iar la finalul cursului, pe lângă certificatul de participare, cursanții vor avea propriul portofoliu de aplicaţii.


Formular de înscriere

  Pentru completarea contractului și emiterea facturii.

  Pentru partenerii ITLevel (vezi lista partenerilor).

  *Câmpuri obligatorii

  IMPORTANT! Un răspuns negativ în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal nu ne va permite înscrierea la cursurile ITLevel.

  Vă așteptăm la ITLevel pentru a transforma împreună pasiunea în performanță!

  ×