Programare in Java

Topic: Programare în limbajul Java
Durată modul: 12 ore (8 ședințe)
Structură curs: 4 Module
Platformă: IntelliJ IDEA
Preț: Listă prețuri adulți
Program: Luni - Vineri: 19.00-20.30
Trainer: Cristian Ștefan (vezi descriere); Nicoleta Iacob (vezi descriere); Robert Vădăstreanu (vezi descriere); Vlad Coneschi (vezi descriere)

Descriere curs: "Java - Deschide-ți calea către oportunități nelimitate în lumea programării și dezvoltării software!"

Java este cel mai popular și stabil limbaj de programare din lume. Datorită orientării sale pe obiecte, este utilizat într-o gamă largă de aplicații, cuprinzând aplicații desktop cu interfață grafică, aplicații mobile, aplicații web și servere web. Datorită versatilității și compatibilității sale cu diverse platforme, Java este preferat în dezvoltarea jocurilor video, filmelor animate și aplicațiilor pentru smartphone.

Cursul de Java se concentrează pe învățarea conceptelor fundamentale de programare, inclusiv gestionarea evenimentelor, manipularea datelor, crearea interfeței cu utilizatorul și utilizarea bibliotecilor și framework-urilor, permițând cursanților să dezvolte aplicații eficiente și robuste, inclusiv jocuri video.
Activitatea la curs constă în sesiuni de predare și programare, într-o atmosferă interactivă, pe înțelesul cursanților, transformând procesul de învățare într-o experiență plăcută și productivă. Prin intermediul acestor sesiuni, cursanții vor dobândi cunoștințe solide în Java și vor dezvolta abilități practice în programare.

Cursul este structurat în module progresive, începând de la concepte de bază și ajungând până la dezvoltarea de aplicații complexe.

Cursurile sunt predate de către traineri doctori în informatică sau olimpici, care posedă toate abilitățile pe care le caută angajatorii de top, cu foarte multă pasiune pentru programare pe care o transmit și cursanților.
Ceea ce ne face diferiți este pasiunea pentru tehnologie, abilitatea și experiența practică a trainerilor noștri, pregătirea cursanților într-un mod interactiv și alegerea acelor teme strict necesare pentru o cunoașterea inițială eficientă.

"Java te provoacă să gândești la nivel înalt și să scrii cod elegant."

Beneficii pentru cursanți:

 • întărirea motivaţiei cursanților în procesul de învăţare inovatoare;
 • dezvoltarea abilităților de gândire logică și analitică;
 • dobândirea cunoștințelor solide de programare;
 • abilități de dezvoltare a aplicațiilor mobile;
 • dezvoltarea abilităților de colaborare;
 • pregătirea pentru viitorul digital;
 • pregătirea pentru o carieră de succes.

Conceptele de predare sunt adaptate într-un mod adecvat și corespunzător în funcție de nivelul de dezvoltare al cursanților, în conformitate cu nevoile și caracteristicile individuale ale acestora.

*Pentru participarea la cursurile online, cursanții au nevoie de computer cu sistem de operare a cărui versiune să fie minim Windows 10, conexiune stabilă la Internet, microfon și cameră web.
Pentru o bună desfășurare a cursului este important să aveți instalat programul în care lucrăm. Link-ul de unde puteți descărca IntelliJ IDEA (Community Edition) este: https://www.jetbrains.com/idea/download/#section=windows

Concepte învățate: sintaxa limbajului Java, variabile și tipuri de date, structuri de control, funcții și metode, gestionarea evenimentelor, manipularea datelor, crearea interfeței cu utilizatorul, programare orientată pe obiect, gestionarea excepțiilor, utilizarea bibliotecilor și framework-urilor și altele.

Datorită faptului că fiecare ședință are o componentă practică, acest curs este un generator de experiență reală, iar la finalul cursului, pe lângă certificatul de participare, cursanții vor avea propriul portofoliu de jocuri şi aplicaţii.


Formular de înscriere

  Pentru completarea contractului și emiterea facturii.

  Pentru partenerii ITLevel (vezi lista partenerilor).

  *Câmpuri obligatorii

  IMPORTANT! Un răspuns negativ în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal nu ne va permite înscrierea la cursurile ITLevel.


  Vă așteptăm la ITLevel pentru a transforma împreună pasiunea în performanță!

  ×