Programare in C++

Topic: Limbajul C++: Explorează puterea programării!
Vârstă cursanți: 11 - 18 ani
Durată modul: 12 ore (8 ședințe)
Structură curs: De la începător la avansați, performanță pentru olimpiadă
Platformă: Code::Blocks
Preț: Listă prețuri
Program: Luni - Vineri: 17.30-19.00, 19.00-20.30; Sâmbătă - Duminică: 9.00-10.30, 10.30-12.00, 12.00-13.30, 16.00-17.30, 17.30-19.00, 19.00-20.30
Traineri: Nicoleta Iacob (vezi descriere); Cristian Ștefan (vezi descriere); Elena Predeșel (vezi descriere); Diana Țolu (vezi descriere); Robert Balaurea (vezi descriere); Liviu Moanță (vezi descriere); Robert Vădăstreanu (vezi descriere); Vlad Coneschi (vezi descriere)

Descriere curs: "Învăță C++ și îți vei deschide ușa către o lume plină de oportunități tehnologice, oferindu-ți posibilitatea de a dezvolta abilitățile necesare pentru a-ți construi un viitor de succes!"

C++ este unul dintre cele mai populare limbaje de programare orientate pe obiecte utilizate în prezent, fiind preferat atât pentru dezvoltarea interfețelor grafice sofisticate în partea de front-end, cât și pentru aplicațiile din zona de back-end, în special pe servere. Acest limbaj este larg răspândit în cadrul platformelor cunoscute precum Google, Facebook, Twitter, Amazon și YouTube.

Cursul este util pentru dezvoltarea gândirii algoritmice, îmbunătățirea performanței școlare, competiții de informatică și pregătirea pentru Bacalaureat și admiterea la facultate. Acesta oferă o structură logică pentru rezolvarea problemelor și mulți programatori celebri și-au început cariera cu C++. Cursanții vor învăța sintaxa limbajului, structuri de date, algoritmi și programare orientată pe obiecte, dezvoltând aplicații eficiente și robuste. Activitatea la curs constă în sesiuni interactive de predare și programare, în care cursanții rezolvă probleme și aplică conceptele în mod practic. Trainerii specializați în informatică oferă suport individualizat, identificând și abordând nevoile specifice ale fiecărui cursant. Scopul este de a transforma procesul de învățare într-o experiență plăcută și productivă, prin care cursanții să-și dezvolte abilități solide în programare în acest limbaj.

Cursul este structurat în module progresive, începând de la concepte de bază și ajungând până la dezvoltarea de aplicații complexe.

Cursurile sunt predate de către traineri doctori în informatică, profesori sau olimpici internaționali și naționali, care posedă toate abilitățile pe care le caută angajatorii de top, cu foarte multă pasiune pentru programare pe care o transmit și cursanților.
Ceea ce ne face diferiți este pasiunea pentru tehnologie, abilitatea și experiența practică a trainerilor noștri și pregătirea cursanților într-un mod interactiv pentru susținerea examenelor, concursurilor și olimpiadelor școlare.

"Nu este nimic imposibil în programare, totul este doar o chestiune de efort și timp."

Concursuri (link)

Beneficii pentru cursanți:

 • dezvoltarea gândirii logice și analitice;
 • îmbunătățirea abilităților matematice;
 • stimularea creativității;
 • crearea de aplicații și jocuri;
 • distracție și satisfacție;
 • îmbunătățirea abilităților de rezolvare a problemelor;
 • dezvoltarea abilităților de colaborare;
 • îmbunătățirea performanței școlare - se studiază în școală și respectă programa școlară;
 • pregătirea pentru concursuri și olimpiade;
 • pregătirea pentru susținerea examenului de Bacalaureat;
 • pregătirea pentru admitere la facultate;
 • pregătirea pentru viitorul digital;
 • pregătirea pentru o carieră de succes.

Conceptele de predare sunt adaptate într-un mod adecvat și corespunzător în funcție de vârsta și nivelul de dezvoltare al cursanților, în conformitate cu nevoile și caracteristicile individuale ale acestora.

*Pentru participarea la cursurile online, cursanții au nevoie de computer cu sistem de operare a cărui versiune să fie minim Windows 10, conexiune stabilă la Internet, microfon și cameră web.
Pentru o bună desfășurare a cursului este important să aveți instalat programul în care lucrăm. Link-ul de unde puteți descărca Code::Blocks este: https://sourceforge.net/projects/codeblocks/files/Binaries/17.12/Windows/codeblocks-17.12mingw-setup.exe/download

Concepte învățate: sintaxa de bază a limbajului C++ (variabile, tipuri de date, operatori, structuri de control); funcții, fișiere, tablouri, șiruri de caractere, subprograme, excepții, pointeri, clase și obiecte, constructori și destructori, funcții membru și funcții statice, supraîncărcarea operatorilor, biblioteca STL (pentru a accesa clase și funcții utile, cum ar fi vectori, liste, stive, cozi, sortare, căutare și altele), analiza eficienței algoritmilor - strategii de optimizare a performanței codului, programare vizuală și interfețe grafice, probleme tipice concursurilor de programare - filosofia celei mai rapide rezolvări.

Datorită faptului că fiecare ședință are o componentă practică, acest curs este un generator de experiență reală, iar la finalul cursului, pe lângă certificatul de participare, cursanții vor avea propriul portofoliu de aplicaţii.

Grafica în C++


Formular de înscriere la cursul de Programare în C++

  Pentru completarea contractului și emiterea facturii.

  Pentru elevii școlilor cu care ITLevel are Acord de parteneriat (vezi lista școlilor partenere).

  *Câmpuri obligatorii

  IMPORTANT! Un răspuns negativ în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal nu ne va permite înscrierea la cursurile ITLevel.

  Vă așteptăm cu pasiune la ITLevel!

  La ITLevel punem accent pe performanță!