Programare in C#

Topic: Dezvoltare de aplicații cu interfață grafică în limbajul C#
Nivel: I/II/III/IV
Platformă: Visual Studio
Nr. copii: 4-8 copii/grupă
Preț: Listă prețuri
Program: Luni - Vineri: 19.00-20.30
Trainer: Petru Kovaci (vezi descriere); Cristian Ștefan (vezi descriere); Robert Balaurea (vezi descriere)

Descriere curs: C# este simplu, modern și cel mai popular limbaj de programare orientat pe obiecte, utilizat pentru dezvoltarea aplicațiilor desktop Windows, aplicațiilor mobile și aplicațiilor Web, dar și a jocurilor video 2D și 3D împreună cu motorul grafic Unity.
Pe parcursul cursului, copiii își vor dezvolta gândirea computațională, vor asimila conceptele de programare interactivă, vizuală şi își vor dezvolta capacitatea de rezolvare a problemelor practice, prin construirea de aplicații cu interfață grafică cu utilizatorul, dezvoltate în C#.
Activitatea la curs constă în sesiuni de predare și programare, într-o atmosferă interactivă, pe înțelesul copiilor, transformând procesul de învățare într-o experiență plăcută și productivă.
Cursurile sunt predate de către traineri experți în IT, cu foarte multă pasiune pentru programare, pe care o transmit și cursanților.
Ceea ce ne face diferiți este abilitatea și experiența practică a trainerilor noștri, pregătirea cursanților într-un mod interactiv în domeniul IT și alegerea acelor teme strict necesare pentru o cunoașterea inițială eficientă.

Cerințe de sistem recomandate:

 • sistem de operare: minim Windows 10 (64 bit)
 • procesor: Intel Core i3+ / AMD FX 63xx+
 • RAM: 6 GB+


Beneficii pentru copii:

 • stimularea capacităţii de învăţare inovatoare, adaptabilă la condiţii de schimbare socială rapidă;
 • întărirea motivaţiei copiilor în procesul de învăţare;
 • stimularea gândirii logice şi a imaginaţiei;
 • dobândirea cunoștințelor solide de programare;
 • formarea deprinderilor practice utile;
 • lucru în echipă la realizarea de proiecte.

Structură curs/Cerințe: Cursul este compus din 4 Module a câte 12 ore (8 ședințe) fiecare.

  M1: Nivel I - Pentru participarea la curs, copiii nu trebuie să dețină nici un fel de cunoștințe prealabile de C#.
  M2: Nivel II - Pentru participarea la curs, copiii trebuie să fie familiarizați cu principiile de bază ale programării în C#, sau să fi parcurs modulul M1 (Nivel Începător).
  M3: Nivel III - Pentru participarea la curs, copiii trebuie să fi parcurs modulele M1 și M2.
  M4: Nivel IV - Pentru participarea la curs, copiii trebuie să fi absolvit toate modulele M1, M2 și M3.

Concepte învățate: introducere în limbajul C# (caracterizare; crearea aplicațiilor consolă; structura unui program C#: sintaxa limbajului, expresii și operatori, instrucțiunile try-catch-finally și throw); programare vizuală (programarea orientată pe obicte în context vizual): concepte de bază ale programării vizuale; mediului de programare vizual Microsoft Visual C#; prezentarea interfeței - operații și unelte specifice ale acesteia; elemente de programare orientată pe obiecte în context vizual: barele de instrumente; construirea interfeței utilizator: ferestre (tipuri, utilizare, organizare, proprietăți, evenimente); controale (tipuri, utilizare, organizare, proprietăți, evenimente); meniuri; bare de unelte; obiecte grafice; dezvoltarea și prezentarea aplicațiilor în mediu vizual.
Conceptele de învățare vor fi adaptate pentru fiecare nivel de vârstă.
Datorită faptului că fiecare ședință are o componentă practică, acest curs este un generator de experiență reală, iar la finalul celor 4 module, pe lângă certificatul de participare, copiii vor avea propriul portofoliu de jocuri şi aplicaţii.

*Pentru participarea la cursurile online, cursanții au nevoie de computer care respectă cerințele de sistem recomandate, conexiune stabilă la Internet, microfon și cameră web.
Pentru o bună desfășurare a cursului este important să aveți instalat programul în care lucrăm. Link-ul de unde puteți descărca Visual Studio Comunity 2019 este: https://visualstudio.microsoft.com/vs/community/

Cursuri sugerate după finalizarea modulelor de C#:

Calculator în C#


Formular de înscriere la cursul de Programare în C#

  Pentru completarea contractului și emiterea facturii.

  Pentru elevii școlilor cu care ITLevel are Acord de parteneriat (vezi lista școlilor partenere).

  *Câmpuri obligatorii

  IMPORTANT! Un răspuns negativ în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal nu ne va permite înscrierea la cursurile ITLevel.

  Vă așteptăm cu pasiune la ITLevel!

  La ITLevel punem accent pe performanță!🏆