Inteligenta Artificiala

Topic: Inteligență artificială (Învățare Automată)
Nivel: I/II/III/IV
Structură curs: 4 Module
Platformă: Python, TensorFlow, OpenCV
Nr. copii: 4-8 copii/grupă
Preț: Listă prețuri
Program: Luni - Vineri: 19.00-20.30
Trainer: Alexandra Moloiu (vezi descriere)

Descriere curs: Inteligența Artificială (AI Artificial Intelligence) și Învățarea Automată (ML Machine Learning) fac parte deja din viața noastră de zi cu zi fiind unele dintre cele mai puternice instrumente create vreodată de om. Acest domeniu în plină expansiune este folosit pentru realizarea unei vaste game de sisteme, de la aplicațiile de pe dispozitive mobile de recunoaștere facială, până la roboții trimiși pe Marte, mașinile care se conduc singure, sisteme de diagnosticare medicală automată, jocuri, recomandări de produse sau filme, traduceri automate și predicții de stocuri. Google (DeepMind), Facebook și Tesla sunt printre cele mai mari companii care cercetează intensiv domeniul.
Pe parcursul cursului vor fi abordate toate tipurile de probleme de Învățare Automată, atât la nivel teoretic cât și practic prin implementarea de aplicații de actualitate. Se vor construi modele de recunoaștere a emoțiilor din imagini cu fețe, de recunoaștere a persoanelor, clasificare de imagini, detecții și multe altele.
Cursurile sunt predate de către traineri experți în Inteligență Artificială, cu foarte multă pasiune, pe care o transmit și cursanților.
Ceea ce ne face diferiți este abilitatea și experiența practică a trainerilor noștri, pregătirea cursanților într-un mod interactiv în domeniul IT și alegerea acelor teme strict necesare pentru o cunoașterea inițială eficientă.

Beneficii pentru copii:

 • stimularea capacităţii de învăţare prin exemple reale dar și prin concepte abstracte;
 • stimularea capacității de descriere a unei probleme și a modalităților de rezolvare a acesteia;
 • stimularea capacității de recunoașere a tipologiei unei probleme și ale tehnologiilor aplicabile pentru rezolvarea acesteia;
 • stimularea gândirii logice şi a imaginaţiei;
 • aplicarea cunoștințelor de programare și realizarea de sisteme complexe;
 • formarea deprinderilor practice utile în dezvoltarea de sisteme informatice;
 • lucru în echipă la realizarea de proiecte;
 • însușirea conținuturilor de bază în limba engleză.

Structură curs/Cerințe: Cursul este compus din 4 Module a câte 12 ore (8 ședințe) fiecare.

  M1: Nivel I - Pentru participarea la curs sunt necesare cunoștințe solide de programare în limbajul Python.
  M2: Nivel II - Pentru participarea la curs, copiii trebuie să fie familiarizați cu noțiunile de bază ale Învățării Automate M1 (Nivel Începător).
  M3: Nivel III - Pentru participarea la curs, copiii trebuie să fi parcurs modulele M1 și M2.
  M4: Nivel IV - Pentru participarea la curs, copiii trebuie să fi absolvit toate modulele M1, M2 și M3.

Concepte învățate: noțiuni fundamentale de Inteligență Artificială și Învățare Automată, familiarizarea cu diverse tipuri de aplicații inteligente și înțelegerea acestora, implementarea de modele pentru recunoașterea obiecter din imagini, analiza rezultatelor și îmbunătățirea acestora, adaptarea modelelor la orice problemă, noțiuni de Vedere Artificială (Computer Vision), citire și procesare de imagini folosind pachetul OpenCV, implementare de rețele neuronale artificiale folosind TensorFlow.
Datorită faptului că fiecare ședință are o componentă practică, acest curs este un generator de experiență reală, iar la finalul celor 4 module, pe lângă certificatul de participare, copiii vor avea propriul portofoliu de aplicații inteligente de recunoașterea formelor în limbajul de programare Python și cel mai folosit pachet de Deep Learning, TensorFlow.

Curs sugerat după finalizarea modulelor de Inteligență artificială:

Transfer de stil


Formular de înscriere la cursul de Inteligență Artificială

  Pentru completarea contractului și emiterea facturii.

  Pentru elevii școlilor cu care ITLevel are Acord de parteneriat (vezi lista școlilor partenere).

  Sala de curs se află în clădirea Spectrum Business Center București.

  *Câmpuri obligatorii

  IMPORTANT! Un răspuns negativ în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal nu ne va permite înscrierea la cursurile ITLevel.

  *Pentru participarea la cursurile online, cursanții au nevoie de computer cu sistem de operare a cărui versiune să fie minim Windows 10, conexiune stabilă la Internet, microfon și cameră web.

  Vă așteptăm cu pasiune la ITLevel!

  La ITLevel punem accent pe performanță!🏆