Editare foto – video

Topic: Editare foto - video pentru vloggeri și influenceri
Vârstă cursanți: 11 - 18 ani
Durată modul: 12 ore (8 ședințe)
Structură curs: 1 Modul (Începător)
Software: GIMP / DaVinci Resolve / Altele
Preț: Listă prețuri
Număr cursanți: 4 - 8
Program: Online: Luni - Vineri: 19.00-20.30
Trainer: Cristian Ștefan (vezi descriere)

Descriere curs: "Transformă momentele în povești prin intermediul artei digitale!"

Editarea foto-video reprezintă un proces esențial în lumea virtuală de astăzi. Este o necesitate indispensabilă pentru a crea și a oferi conținut de calitate în mediul digital. Prin utilizarea software-urilor specializate, se pot îmbunătăți și personaliza imaginile și clipurile video, adăugând efecte speciale, ajustând culorile și luminozitatea, eliminând imperfecțiunile și obținând produse finale de înaltă calitate. Această abilitate este frecvent utilizată în diverse domenii precum industria media, publicitatea online, creația de conținut pentru platformele de social media și multe altele.

Cursul de Editarea foto-video va oferi cursanților oportunitatea de a învăța despre tehnicile și instrumentele de modificare și îmbunătățire a imaginilor și clipurilor video. Aceștia vor avea șansa să exerseze procesarea computerizată a imaginilor, inclusiv crearea de pliante, editarea de portrete și peisaje, adăugarea de efecte fotografiilor de evenimente, realizarea de albume foto, crearea de colaje simple și imagini comerciale pentru reclame. De asemenea, vor explora crearea de realități virtuale prin combinarea mai multor imagini. Aspectele legate de procesarea și editarea materialelor video vor fi abordate în detaliu, precum structura, producția, iluminarea, înregistrarea și editarea reportajelor, fotografiei și povestirii, aplicarea narațiunii audiovizuale și post-producția. Scopul principal al acestui curs este să ofere participanților cunoștințele și abilitățile necesare pentru a crea și manipula conținut vizual de calitate în mediul digital.

Cursurile sunt predate de către traineri experți în IT care posedă toate abilitățile pe care le caută angajatorii de top, cu foarte multă pasiune, pe care o transmit și cursanților.
Ceea ce ne face diferiți este abilitatea și experiența practică a trainerilor noștri, pregătirea cursanților într-un mod interactiv și alegerea acelor teme strict necesare pentru o cunoașterea inițială eficientă.

"Editarea foto-video este arta de a da viață imaginației noastre și de a captura emoția în mișcare."

Beneficii pentru cursanți:

 • cunoștințe tehnice și abilități practice;
 • înțelegere a limbajului vizual;
 • explorarea și exprimarea personală;
 • dezvoltarea gândirii critice;
 • autodisciplină și perseverență;
 • dezvoltarea abilităților de comunicare;
 • oportunități profesionale.

*Pentru participarea la cursurile online, cursanții au nevoie de computer cu sistem de operare a cărui versiune să fie minim Windows 10, conexiune stabilă la Internet, microfon și cameră web.

Concepte învățate:
GIMP: interfața GIMP; instrumente de selecție; instrumente de măsurare; instrumente de transformare; instrumentul de text; instrumente de vopsit; straturi; umbre – repere; luminozitate și contrast; salvarea și exportul imaginilor; transformări de imagine (scalare și decupare); crearea unui colaj de fotografie în GIMP; modurile straturilor; efecte de iluminare; editarea fotografiilor alb-negru.
DaVinci Resolve: interfața (spațiul de lucru, instrumente); tehnica de lucru (import, editare și export); diverse tipuri de material, sub formă de captură, telecine și import video; material intercalat și progresiv; sincronizare material video-audio; selectare cadre, asigurarea continuității; editarea multicameră; generice, subtitluri, titluri, burtiere, tranziții, Motion Graphics, efecte video; tipuri de fișiere (formate și extensii video); tipuri de compresii; sunet, dialog, muzică și efecte audio.

La finalul cursului, cursanții vor primi certificat de participare.


Formular de înscriere la cursul de Editare foto - video

  Pentru completarea contractului și emiterea facturii.

  Pentru elevii școlilor cu care ITLevel are Acord de parteneriat (vezi lista școlilor partenere).

  *Câmpuri obligatorii

  IMPORTANT! Un răspuns negativ în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal nu ne va permite înscrierea la cursurile ITLevel.


  Vă așteptăm la ITLevel pentru a transforma împreună pasiunea în performanță!

  ×