Editare foto – video

Topic: Editare foto - video
Structură curs: 1 Modul
Software: GIMP 2 / DaVinci Resolve 17 / Altele
Nr. copii: 6-8 copii/grupă
Preț: Listă prețuri
Program: Online: Luni - Vineri: 19.00-20.30
Trainer: Cristian Ștefan (vezi descriere)

Descriere curs: Astăzi editarea video este mai mult decât o cerință pentru a fi în lumea virtuală. Platforme precum YouTube, încorporează un mic editor video, astfel încât conținutul pe care îl oferim să fie de calitate. DaVinci Resolve a câștigat o cotă de piață în lumea profesională și semi-profesională, fiind un editor video excelent, corector de culori, mixer audio și uniform compozitor de efecte vizuale. Editarea Video reprezintă cea mai importantă parte a procesului de post-producție și se referă la tot ceea ce ține de manipularea materialului video.
Cursul de Editare Video tratează tehnici și particularități aplicabile tuturor tipurilor de producții video.
GIMP este un editor de imagini multiplatformă, gratuit, lucrează pe layere, are instrumente de selecție avansate, se poate face corecție de ton, saturație, contrast, nivele de culoare, lucrează în modurile RGB și CMYK pentru tipărire de tiraje mari în 4 culori, posibilitatea de editare nedistructivă prin layere de ajustare, se pot aplica filtre rapide care îmbunătățesc imediat aspectul imaginii.
Activitatea la curs constă în sesiuni de predare și editare video și audio, într-o atmosferă interactivă, pe înțelesul copiilor, transformând procesul de învățare într-o experiență plăcută și productivă. Cursanții vor exersa procesarea computerizată a imaginilor și a materialelor video.
Ceea ce ne face diferiți este abilitatea și experiența practică a trainerilor noștri, pregătirea cursanților într-un mod interactiv în domeniul IT și alegerea acelor teme strict necesare pentru o cunoașterea inițială eficientă.

Beneficii pentru copii:

 • întărirea motivaţiei copiilor în procesul de învăţare;
 • stimularea gândirii logice şi a imaginaţiei;
 • dobândirea cunoștințelor fundamentale de editare foto și video;
 • dobândirea cunoștințelor și abilităților de a prelucra imagini și materiale video;
 • lucru în echipă la realizarea de proiecte.

Structură curs/Cerințe: Cursul este compus dintr-un Modul cu 12 ore (8 ședințe).

  M1: Pentru participarea la curs, copiii nu trebuie să dețină nici un fel de cunoștințe prealabile editare foto și video.

Concepte învățate:
GIMP: interfața GIMP; instrumente de selecție; instrumente de măsurare; instrumente de transformare; instrumentul de text; instrumente de vopsit; straturi; umbre – repere; luminozitate și contrast; salvarea și exportul imaginilor; transformări de imagine (scalare și decupare); crearea unui colaj de fotografie în GIMP; modurile straturilor; efecte de iluminare; editarea fotografiilor alb-negru.
DaVinci Resolve: interfața (spațiul de lucru, instrumente); tehnica de lucru (import, editare și export); diverse tipuri de material, sub formă de captură, telecine și import video; material intercalat și progresiv; sincronizare material video-audio; selectare cadre, asigurarea continuității; editarea multicameră; generice, subtitluri, titluri, burtiere, tranziții, Motion Graphics, efecte video; tipuri de fișiere (formate și extensii video); tipuri de compresii; sunet, dialog, muzică și efecte audio.
La finalul cursului, copiii vor primi certificat de participare.


Formular de înscriere la cursul de Editare foto - video

  Pentru completarea contractului și emiterea facturii.

  Pentru elevii școlilor cu care ITLevel are Acord de parteneriat (vezi lista școlilor partenere).

  *Câmpuri obligatorii

  IMPORTANT! Un răspuns negativ în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal nu ne va permite înscrierea la cursurile ITLevel.

  *Pentru participarea la cursurile online, cursanții au nevoie de computer cu sistem de operare a cărui versiune să fie minim Windows 10, conexiune stabilă la Internet, microfon și cameră web.


  Vă așteptăm cu pasiune la ITLevel!

  La ITLevel punem accent pe performanță!🏆