Matematica interactiva

Topic: Matematică interactivă: Distracție smart
Clasele: III - XII
Durată modul: 8 ședințe (12 ore)
Structură curs: De la începător la avansați, performanță pentru olimpiadă
Preț: Listă prețuri
Program: Luni - Vineri: 17.30-19.00, 19.00-20.30; Sâmbătă - Duminică: 9.00-10.30, 10.30-12.00, 12.00-13.30, 16.00-17.30, 17.30-19.00, 19.00-20.30
Trainer: Diana Țolu (vezi descriere); Liviu Moanță (vezi descriere); Robert Vădăstreanu (vezi descriere); Vlad Coneschi (vezi descriere)

Descriere curs: "Transformă matematica într-o pasiune și succes! Matematica interactivă este cheia pentru a deschide ușa cunoașterii și a înțelegerii profunde a logicii universului." Este un limbaj universal care ne permite să explorăm și să înțelegem structurile și modelele din jurul nostru.

De la calcule simple, cum ar fi estimarea timpului de călătorie, până la analize avansate de date pentru dezvoltarea afacerilor, matematica ne ajută să luăm decizii informate și să progresăm în lumea reală. Inovațiile în matematică au avut un impact semnificativ în societate, influențând domenii precum tehnologia, medicina, economia și multe altele.

Pe parcursul desfășurării cursului de matematică, copiii își vor consolida și aplica cunoștințele din clasă pentru rezolvarea problemelor complexe, dezvoltându-și abilități avansate de analiză și rezolvare tip olimpiadă, cu accent pe o pregătire temeinică și sistematică. Pregătirea se desfășoară în grupuri adaptate pentru clasele III-XII și implică utilizarea diverselor metode interactive de predare și rezolvare de probleme, incluzând resurse educaționale interactive pentru a facilita înțelegerea și asimilarea conținutului predat. Trainerii specializați în matematică oferă suport individualizat, identificând și abordând nevoile fiecărui cursant. Accentul este pus pe dezvoltarea abilităților de comunicare, conexiuni logice, raționament, rezolvare de probleme și utilizarea tehnologiei. Scopul principal al cursului este îmbunătățirea performanțelor școlare, pregătirea eficientă pentru examenele de admitere la clasa a V-a, Evaluare Națională, Bacalaureat și admitere la facultate. Prin aceasta, se dorește să se dezvolte o bază solidă și încredere în cunoștințele matematice ale copiilor, pregătindu-i să-și atingă potențialul maxim în această disciplină esențială.

Cursurile sunt predate de către traineri olimpici naționali și internaționali care au pus pentru prima dată România pe locul I la Olimpiada Europeană de Matematică, cu foarte multă pasiune pentru matematică pe care o transmit și cursanților.
Ceea ce ne face diferiți este abilitatea și experiența practică a trainerilor noștri, pregătirea cursanților într-un mod interactiv pentru susținerea examenelor, concursurilor și olimpiadelor școlare.

"Matematica interactivă transformă numerele în aventură și problemele în provocări captivante."

Beneficii pentru copii:

 • întărirea motivaţiei copiilor în procesul de învăţare inovatoare;
 • dezvoltarea gândirii logice și analitice;
 • îmbunătățirea abilităților de rezolvare a problemelor;
 • dezvoltarea abilităților de gândire critică;
 • dezvoltarea abilităților de comunicare și de organizare;
 • îmbunătățirea performanței școlare - respectă programa școlară;
 • pregătirea pentru admitere în clasa aV-a;
 • pregătirea pentru susținerea Examenului de Evaluare Națională și Bacalaureat;
 • pregătirea pentru concursuri și olimpiade;
 • pregătirea pentru admitere la facultate.

Conceptele de predare sunt adaptate într-un mod adecvat și corespunzător în funcție de vârsta și nivelul de dezvoltare al cursanților, în conformitate cu nevoile și caracteristicile individuale ale acestora.

*Pentru participarea la cursurile online, cursanții au nevoie de computer cu sistem de operare a cărui versiune să fie minim Windows 10, conexiune stabilă la Internet, microfon și cameră web.

Matematica interactiva
Formular de înscriere la cursul de matematică

  Pentru completarea contractului și emiterea facturii.

  Pentru elevii școlilor cu care ITLevel are Acord de parteneriat (vezi lista școlilor partenere).

  *Câmpuri obligatorii

  IMPORTANT! Un răspuns negativ în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal nu ne va permite înscrierea la cursurile ITLevel.

  Vă așteptăm cu pasiune la ITLevel!

  La ITLevel punem accent pe performanță!