Matematica interactiva

Topic: Matematică interactivă
Clasa: 3 - 12
Nr. copii: 4-8 copii/grupă
Preț: Listă prețuri
Program: Luni - Vineri: 17.30-19.00, 19.00-20.30; Sâmbătă - Duminică: 9.00-10.30, 10.30-12.00, 12.00-13.30, 16.00-17.30, 17.30-19.00, 19.00-20.30
Trainer: Diana Țolu (vezi descriere); Liviu Moanță (vezi descriere)

Descriere curs: „Matematica este limbajul Universului. Cu cât ştii să rezolvi mai multe ecuaţii, cu atât poţi conversa mai mult cu Cosmosul“. (Neil deGrasse Tyson)
Cursul de matematică își propune consolidarea noțiunilor învățate la clasă și continuarea aplicării acestora în rezolvarea unor probleme mai complexe astfel încât copiii să dețină un nivel ridicat de analiză și abordare a problemelor de tip olimpiadă. Pregătirea temeinică și sistematică este cheia marilor succese la matematică.
Activitatea de pregătire la matematică include grupe pentru clasele III-XII și constă în sesiuni de predare și rezolvare de probleme, într-o atmosferă interactivă, pe înțelesul copiilor, transformând procesul de învățare într-o experiență plăcută și productivă.
Cursurile sunt predate de către traineri olimpici internaționali, cu foarte multă pasiune pentru matematică, pe care o transmit și cursanților.
Ceea ce ne face diferiți este abilitatea și experiența practică a trainerilor noștri, pregătirea cursanților într-un mod interactiv în domeniul matematicii și alegerea acelor teme strict necesare pentru o cunoașterea inițială eficientă.

⭐️Beneficii pentru copii:

 • 🤩distracție și satisfacție;
 • 📖întărirea motivaţiei copiilor în procesul de învăţare inovatoare;
 • 🤔dezvoltarea unei gândiri deschise şi creative; dezvoltarea iniţiativei, independenţei în gândire şi în acţiune pentru a avea disponibilitate de a aborda sarcini variate;
 • 🧮manifestarea tenacităţii, perseverenţei, capacităţii de concentrare şi a atenţiei distributive;
 • 📃dezvoltarea spiritului de observaţie;
 • 🧩dezvoltarea simţului estetic şi critic, a capacităţii de a aprecia rigoarea, ordinea şi eleganţa în arhitectura rezolvării unei probleme sau a construirii unei teorii;
 • 📚îmbunătățirea performanței școlare - se studiază în școală și respectă programa școlară;
 • 📝pregătire pentru susținerea Examenului de Evaluare Națională și Bacalaureat;
 • 🏆pregătire pentru concursuri și olimpiade;
 • 🎓pregătire pentru admitere la facultate.

*Pentru participarea la cursurile online, cursanții au nevoie de computer cu sistem de operare a cărui versiune să fie minim Windows 10, conexiune stabilă la Internet, microfon și cameră web.

Matematica interactiva
Formular de înscriere la cursul de matematică

  Pentru completarea contractului și emiterea facturii.

  Pentru elevii școlilor cu care ITLevel are Acord de parteneriat (vezi lista școlilor partenere).

  Sala de curs se află în clădirea Spectrum Business Center București.

  *Câmpuri obligatorii

  IMPORTANT! Un răspuns negativ în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal nu ne va permite înscrierea la cursurile ITLevel.

  Vă așteptăm cu pasiune la ITLevel!

  La ITLevel punem accent pe performanță!🏆