Cursuri intensive de vara

Cursuri intensive online de programare, IT și matematică
organizate pe timpul vacanței de vară,
începând cu data de 28 iunieMatematică interactivă, clasele 3 – 12

Cursul de matematică își propune consolidarea noțiunilor învățate la clasă și continuarea aplicării acestora în rezolvarea unor probleme mai complexe astfel încât copiii să dețină un nivel ridicat de analiză și abordare a problemelor de tip olimpiadă.
Activitatea de pregătire la matematică include grupe pentru clasele III-XII și constă în sesiuni de predare și rezolvare de probleme, într-o atmosferă interactivă, pe înțelesul copiilor, transformând procesul de învățare într-o experiență plăcută și productivă.
Cursurile sunt predate de către traineri olimpici internaționali, cu foarte multă pasiune pentru matematică, pe care o transmit și cursanților.

Program: Luni și Miercuri: 9.30-11.00 (clasa 6); 11.00-12.30 (clasa 5); 12.30-14.00 (clasele 7-8)
Marți și Vineri: 9.30-11.00 (clasele 3-4); 11.00-12.30 (clasele 9-10); 12.30-14.00 (clasele 11-12)

Detalii


Utilizare Microsoft Office, clasele 3 - 12

Concepte învățate: Word, PowerPoint, Prezi, Canva, Publisher, Excel, Access, Outlook.
Cursul are în vedere inclusiv pregătirea pentru Bacalaureat proba de Compețente digitale.

Program: Marți și Miercuri: 17.30-19.00

Detalii


Dezvoltare de jocuri în Scratch, clasele 2 - 5

Limbajul de programare Scratch are ca scop inițierea în programare folosind o interfață vizuală intuitivă, ușor de înțeles și de utilizat de către elevi din întreaga lume, cu vârsta cuprinsă între 8 și 16 ani, fiind un instrument util în dobândirea principalelor concepte ale programării, prin crearea de animații și jocuri.
Copiii își vor programa propriile povești interactive şi jocuri educative prin tehnica drag&drop, care vor avea implementate imagini, sunete, animații etc., vor realiza desene pe calculator și se vor bucura de forme și culori, vor realiza experimente virtuale și vor distribui creațiile lor către ceilalți în comunitatea online.

Program: Marți și Miercuri: 16.00-17.30

Detalii


Dezvoltare de aplicații mobile - App Inventor, clasele 3 - 5

App Inventor deschide lumea încântătoare a programării dispozitivelor mobile Android, folosind o interfaţă grafică, asemănătoare cu cea din Scratch şi StarLogo TNG, care permite utilizatorilor să așeze obiectele vizuale pentru a crea o aplicație pentru dispozitive Android.
Copiii vor crea propriile jocuri și aplicații cu sunete, imagini, vibrații, diverse funcționalităţi, butoane, tastaturi, liste, etichete, notificări etc.
Pentru teste se vor folosi atât emulatoare cât şi telefoane, tablete Android și roboţei educaţionali.

Program: Luni și Joi: 17.30-19.00

Detalii


Programare Web – Creează-ți site! clasele 4 - 12

Cursul cuprinde toate informaţiile şi instrumentele necesare construirii unui site atrăgător, funcţional şi eficient. La finalul cursului, copiii vor deține cunoştinţele pe care le vor putea folosi astfel încât cu ajutorul sistemului WordPress să creeze cele mai moderne şi mai funcţionale site-uri.

Program: Luni și Miercuri: 16.00-17.30 (gimnaziu)
Marți și Joi: 19.00-20.30 (liceu)

Detalii


Jocuri și grafică în limbajul de programare Python, clasele 4-12

Limbajul de programare Python este modern, rapid, stabil, foarte puternic, ușor de învățat și de utilizat, ceea ce îl face excelent pentru copiii care doresc să pășească în lumea programării. Este limbajul viitorului, folosit în diverse domenii cum ar fi aplicații Web, jocuri 2D și 3D, automatizări, machine learning, sisteme inteligente, roboți, în platforme precum Google, Facebook, Instagram sau Dropbox și multe altele.
Pe parcursul cursului, copiii începând cu vârsta de 10 ani, își vor dezvolta gândirea computațională, vor asimila conceptele de programare interactivă şi își vor dezvolta capacitatea de rezolvare a problemelor mai complexe astfel încât aceștia să dețină un nivel ridicat de analiză și abordare a problemelor.
Pentru participarea la cursul de Inteligență Artificială, este necesară parcurgerea cursului de Python.

Program: Marți și Joi: 16.00-17.30 (gimnaziu); 17.30-19.00 (gimnaziu av)
Marți și Miercuri: 16.00-17.30 (liceu)
Joi și Vineri: 16.00-17.30 (liceu av)

Detalii


Programare în limbajul C++, clasele 5-12

C++ este unul dintre cele mai populare limbaje de programare hibride, cu ajutorul căruia se pot crea aplicații ce consumă multe resurse, precum aplicații pentru desktop sau jocuri cu grafică complexă. Cursul poate fi un instrument util și pentru cei care vor să cunoască noțiunile și principiile fundamentale, necesare și în alte limbaje de programare, datorită faptului că este utilizat pentru dezvoltarea de aplicații în foarte multe domenii.
Pe parcursul cursului, copiii își vor dezvolta gândirea computațională, vor asimila conceptele de programare interactivă şi își vor dezvolta capacitatea de rezolvare a problemelor mai complexe astfel încât aceștia să dețină un nivel ridicat de analiză și abordare a problemelor de tip olimpiadă.
Pentru participarea la cursul de Roboți software, este necesară parcurgerea cursului de C++.

Program: Joi și Vineri: 9.30-11.00 (gimnaziu); 11.00-12.30 (gimnaziu av)
Miercuri și Vineri: 19.00-20.30 (gimnaziu)
Luni și Miercuri: 9.30-11.00 (liceu); 11.00-12.30 (liceu av)

Detalii


Dezvoltare de aplicații cu interfață grafică în C#, clasele 5-12

C# este simplu, modern și cel mai popular limbaj de programare orientat pe obiecte, utilizat pentru dezvoltarea aplicațiilor desktop Windows, aplicațiilor mobile și aplicațiilor Web, dar și a jocurilor video 2D și 3D împreună cu motorul grafic Unity.
Pe parcursul cursului, copiii își vor dezvolta gândirea computațională, vor asimila conceptele de programare interactivă, vizuală şi își vor dezvolta capacitatea de rezolvare a problemelor practice, prin construirea de aplicații cu interfață grafică cu utilizatorul, dezvoltate în C#.

Program: Marți și Joi: 19.00-20.30 (gimnaziu); 17.30-19.00 (liceu)

Detalii


Rețele de calculatoare, clasele 5-12

Internetul, cea mai cunoscută rețea de calculatoare care joacă un rol extrem de important în viața noastră, are funcționalitatea bazată pe un set de proceduri şi protocoale predefinite.
Cursanții vor asimila cunoştinţe variate din domeniul rețelelor de calculatoare care le vor fi utile în vederea conectării, configurării, gestionării şi înţelegerii mediului de reţea și pentru a putea ulterior administra o astfel de infrastructură într-un mediu real.
Pentru participarea la cursul de Ethical Hacking, este necesară parcurgerea cursurilor de Sisteme de operare și Rețele de calculatoare.

Program: Miercuri și Vineri: 17.30-19.00 (gimnaziu); 19.00-20.30 (liceu)

Detalii


Sisteme de operare, clasele 5-12

Pe parcursul cursului sunt prezentate componentele ce stau la baza unei platforme hardware, copiii vor învăța să construiască elemente de automatizare în mod practic şi interactiv, utilizând echipamente destinate în mod special acestor activităţi, cum ar fi Raspberry Pi conectat cu senzori analogici, digitali și senzori de pe stația spațială internațională și vor fi aprofundate principalele sisteme de operare folosite în prezent: Microsoft Windows și Linux.
Cursurile sunt predate de către traineri experți în IT, cu foarte multă pasiune, pe care o transmit și cursanților.
Pentru participarea la cursul de Ethical Hacking, este necesară parcurgerea cursurilor de Sisteme de operare Rețele de calculatoare.

Detalii
Cursuri intensive de vară


Formular de înscriere

  Sala de curs se află în clădirea Spectrum Business Center București

  *Câmpuri obligatorii

  *Pentru a putea participa la cursurile online, cursanții vor avea nevoie de un computer cu sistem de operare Windows 10, o conexiune stabilă la Internet, microfon și opțional cameră web.

  Preț Modul* de curs (12 ore)

  Vârsta 8 - 11 ani: 550 RON/copil
  Vârsta 11 - 14 ani: 600 RON/copil
  Vârsta 14 - 18 ani: 650 RON/copil

  Durată Modul: 12 ore (8 ședințe)
  Durată ședință: 90 de minute
  Frecvență: 2 ședințe/săptămână
  *La valoarea totală a cursului se va aplica 5% reducere pentru frați.

  Acte necesare la înscriere:

  • BI/CI/pașaport - cursant/părinte/tutore legal;
  • carnet de elev vizat la zi - pentru elevii școlilor cu care ITLevel are Acord de parteneriat.

  Modalități de încheiere a contractului:

  • la sediul ITLevel: Șoseaua Mihai Bravu, nr. 62A, Clădirea Spectrum Business Center, corp B, etaj mezanin, indicativul M:5, București, Sector 2;
  • prin email: office@itlevel.ro.


  Vă așteptăm cu drag la ITLevel!