Blockchain

Topic: Blockchain Adventure: Explorări în lumea tehnologiei
Vârstă cursanți: 13 - 18 ani
Durată modul: 12 ore (8 ședințe)
Structură curs: 1 Modul
Software: Java / Python / Altele
Preț: Listă prețuri
Număr cursanți: 4 - 8
Program: Online: Luni - Vineri: 19.00-20.30
Trainer: Nicoleta Iacob (vezi descriere); Liviu Moanță (vezi descriere); Robert Vădăstreanu (vezi descriere); Vlad Coneschi (vezi descriere)

Descriere curs: "Blockchain - Creează, inovează și transformă într-o lume digitală în continuă expansiune!"

Blockchain este o tehnologie inovatoare de stocare și gestionare a datelor, bazată pe un sistem distribuit, care utilizează matematica, criptografia și economia pentru a crea o infrastructură digitală sigură, transparentă și rezistentă la cenzură.

Blockchain-ul este cel mai cunoscut pentru utilizarea sa în criptomonede, cum ar fi Bitcoin, dar are și alte aplicații extinse în diverse domenii. Acestea includ înregistrarea și urmărirea tranzacțiilor financiare, gestionarea lanțului de aprovizionare, votul electronic, autentificarea și protejarea datelor, și multe altele. Prin eliminarea intermediarilor și crearea unui sistem transparent și sigur, blockchain-ul promovează încrederea și eficiența în procesele și tranzacțiile digitale.

Pe parcursul desfășurării cursului de blockchain, cursanții vor învăța despre tehnologia blockchain și principiile sale fundamentale. Vor explora modul în care funcționează rețelele blockchain, cum se realizează tranzacțiile și cum se asigură securitatea datelor prin intermediul lanțurilor de blocuri. Vor dobândi cunoștințe practice privind implementarea și administrarea tehnologiei blockchain, precum și dezvoltarea de aplicații bazate pe aceasta. Scopul acestui curs este să ofere participanților competențele necesare pentru a înțelege și utiliza tehnologia blockchain în diferite domenii și aplicații, inclusiv în industria financiară, logistică, sănătate și altele.

Cursurile sunt predate de către traineri olimpici cu abilități căutate de angajatorii de top, cu foarte multă pasiune pentru programare pe care o transmit și cursanților.
Ceea ce ne face diferiți este pasiunea pentru tehnologie, abilitatea și experiența practică a trainerilor noștri, pregătirea cursanților într-un mod interactiv și alegerea acelor teme strict necesare pentru o cunoașterea inițială eficientă.

"Blockchain este tehnologia viitorului - o bază de date distribuită, sigură și transparentă, care poate schimba fundamental modul în care funcționează societatea."

Pentru participarea la curs sunt necesare cunoștințe solide de programare în limbajul Python/Java.

Beneficii pentru cursanți:

 • înțelegerea tehnologiei viitorului;
 • dezvoltarea gândirii critice și a rezolvării de probleme;
 • îmbunătățirea abilităților tehnologice;
 • stimularea creativității și inovației;
 • dezvoltarea abilităților de colaborare și comunicare;
 • conștientizarea importanței securității și a confidențialității.

Conceptele de predare sunt adaptate într-un mod adecvat și corespunzător în funcție de vârsta și nivelul de dezvoltare al cursanților, în conformitate cu nevoile și caracteristicile individuale ale acestora.

*Pentru participarea la cursurile online, cursanții au nevoie de computer cu sistem de operare a cărui versiune să fie minim Windows 10, conexiune stabilă la Internet, microfon și cameră web.

Concepte învățate: conceptul de bază al blockchain-ului; criptografie: tranzacții și blocuri; consens distribuit: aplicații ale blockchain-ului; securitate și confidențialitate; impactul social și etic al blockchain-ului.
Prin învățarea acestor concepte, cursanții vor dobândi o înțelegere solidă a tehnologiei blockchain și a modului în care aceasta poate influența diferite aspecte ale societății și economiei.

La finalul cursului, cursanții vor primi certificat de participare.


Formular de înscriere la cursul Blockchain

  Pentru completarea contractului și emiterea facturii.

  Pentru elevii școlilor cu care ITLevel are Acord de parteneriat (vezi lista școlilor partenere).

  *Câmpuri obligatorii

  IMPORTANT! Un răspuns negativ în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal nu ne va permite înscrierea la cursurile ITLevel.


  Vă așteptăm cu entuziasm la ITLevel pentru a transforma împreună pasiunea în performanță!

  ×