Bazele securitatii cibernetice

Topic: Bazele securității cibernetice
Structură curs: 1 Modul compus din 12 ore (8 ședințe)
Preț: Listă prețuri adulți
Program: Miercuri - Joi: 19.00-20.30
Trainer: Petru Kovaci (vezi descriere); Tiberiu Iacob (vezi descriere); Cristian Ștefan (vezi descriere)

Descriere curs: Securitatea cibernetică este domeniu care ne guvernează viața noastră socială, activitatea zilnică în societate și în mediul virtual.
Viitorul de mâine înseamnă identități sociale interconectate și interacțiune virtuală permanentă în ecosisteme web. Aici riscurile cibernetice sunt majore, amenințările sunt omniprezente, iar vulnerabilitățile tehnice sunt amplificate de necunoașterea unor reguli esențiale de către utilizatori.
Ne propunem, ca printr-o primă formă de pregătire, să instruim și să educăm cursanții noștri în domeniul securității cibernetice, pregătindu-i și determinându-i să cunoască elementele fundamentale ale securității cibernetice, astfel încât activitatea, preocupării și comportamentul online să devină mai sigure.
Cursurile sunt predate de către traineri experți în IT, cu foarte multă pasiune, pe care o transmit și cursanților.
Ceea ce ne face diferiți este abilitatea și experiența practică a trainerilor noștri, pregătirea cursanților într-un mod interactiv în domeniul securității cibernetice și alegerea acelor teme strict necesare pentru o cunoașterea inițială eficientă, precum:

 • 1: Introducere în securitatea cibernetică. Amenințări cibernetice și tipuri de Hackeri.
 • 2: Invadarea privacy-ului. Ce știu și cum utilizează marile companii datele despre noi?
 • 3: Controlul parental în mediul online și bune practici pentru protejarea copiilor. Ghid de navigare web în siguranță. Certificate digitale.
 • 4: Managementul conturilor, parolelor și conexiunilor - ghid de bune practici privind securizarea accesului.
 • 5: Tehnici de hacking – phishing, protejare wifi, expunere device IoT, artificial intelligence.
 • 6: Protecția datelor cu caracter personal în mediul web – ghid de bune practici. Soluții de securitate a traficului și accesului web: VPN /VPS/ Proxy. Antivirus.
 • 7: Deep web – ce este? Cum putem accesa deep web? Protejarea identității pe deep web.
 • 8: Securizarea dispozitivelor mobile, riscurile folosirii dispozitivelor IoT. Feedback despre curs.

*Pentru participarea la cursurile online, cursanții au nevoie de computer cu sistem de operare a cărui versiune să fie minim Windows 10, conexiune stabilă la Internet, microfon și cameră web.

Vă așteptăm cu pasiune la cursul nostru pentru securitatea dumneavoastră și pentru un spațiu cibernetic mai sigur pentru noi toți!

 

Formular de înscriere

  Pentru completarea contractului și emiterea facturii.

  Pentru partenerii ITLevel (vezi lista partenerilor).

  *Câmpuri obligatorii

  IMPORTANT! Un răspuns negativ în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal nu ne va permite înscrierea la cursurile ITLevel.