Animatie digitala

Topic: Animație digitală pentru artiști creativi
Vârstă cursanți: 9 - 18 ani
Durată modul: 12 ore (8 ședințe)
Structură curs: 1 Modul (Începător)
Software: Blender / Altele
Preț: Listă prețuri
Număr cursanți: 4 - 8
Program: Online: Luni - Vineri: 19.00-20.30

Descriere curs: "Animație digitală - Învață să dai viață personajelor tale în lumea digitală!"

Animația digitală reprezintă procesul de creare a mișcării și a efectelor vizuale prin utilizarea tehnologiei digitale. Aceasta implică folosirea software-urilor specializate pentru a da viață obiectelor statice sau pentru a crea scene și personaje animate, permițând astfel crearea unor lumi imaginare cu ajutorul mișcării, expresiilor și interacțiunii acestora. Animația digitală captează atenția și fascinează publicul, oferind experiențe vizuale memorabile. Această formă de animație este folosită în diferite domenii, inclusiv în producția de filme, seriale de animație, jocuri video, site-uri web interactive, publicitate și conținut online.

În cadrul cursului de Animație digitală, cursanții vor învăța despre principiile fundamentale ale animației, tehnici și instrumente de creare a animațiilor digitale. Ei vor avea oportunitatea să exerseze utilizarea software-urilor specializate pentru a da viață obiectelor și personajelor animate, să creeze scene și efecte vizuale captivante. Cursul acoperă întregul proces de producție, de la scenariu și storyboard până la animarea propriu-zisă, editare și post-producție. Prin proiecte practice și feedback constant, cursanții vor deprinde rapid abilitățile necesare pentru a crea animații expresive și captivante. La finalul cursului, vor avea un portofoliu impresionant, care le poate deschide calea către o carieră promițătoare în domeniul animației sau efectelor vizuale.

"Fiecare copil este un artist. Problema este cum să rămâi artist pe măsură ce crești. (Pablo Picasso)
Animația digitală este o fereastră către lumi fantastice și personaje pline de viață care ne pot inspira și ne pot aduce bucurie."

Beneficii pentru cursanți:

 • dezvoltarea creativității;
 • dezvoltarea abilităților artistice;
 • învățarea abilităților tehnologice;
 • dezvoltarea abilităților de rezolvare a problemelor;
 • îmbunătățirea comunicării și colaborării;
 • stimularea gândirii critice;
 • încurajarea perseverenței și a răbdării;
 • dezvoltarea abilităților de colaborare.

*Pentru participarea la cursurile online, cursanții au nevoie de computer cu sistem de operare a cărui versiune să fie minim Windows 10, conexiune stabilă la Internet, microfon și cameră web.

Concepte învățate: principiile de bază ale animației, cum ar fi mișcarea, timing-ul, anticiparea, urmărirea acțiunii și squash and stretch (deformarea obiectelor pentru a transmite mai bine mișcarea); tehnici de desen și designul personajelor (proporții, expresii faciale, postură corporală și alte elemente esențiale ale designului personajelor); Storyboarding, care implică planificarea secvenței și structura animației; animarea cu cadre-cheie și cadre între-cheie; utilizarea software-ului de animație; efecte speciale și post-producție (sunete, muzică și alte elemente pentru a completa și îmbunătăți animația); prezentarea animațiilor (exportarea, partajarea și distribuirea animațiilor digitale). De asemenea, vor fi prezentate exemple de animații cunoscute pentru a inspira creativitatea și imaginația cursanților.

La finalul cursului, cursanții vor primi certificat de participare.


Formular de înscriere la cursul de Animație digitală

  Pentru completarea contractului și emiterea facturii.

  Pentru elevii școlilor cu care ITLevel are Acord de parteneriat (vezi lista școlilor partenere).

  *Câmpuri obligatorii

  IMPORTANT! Un răspuns negativ în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal nu ne va permite înscrierea la cursurile ITLevel.


  Vă așteptăm la ITLevel pentru a transforma împreună pasiunea în performanță!

  ×