Concurs “ITLevel Stars of the Year”, Editia a II-a

poza

✨ITLevel "Stars of the Year"✨, Ediția a II-a, 2022

#campioniisuntaici

Ca de fiecare dată, la finalul anului școlar, culegem roadele tuturor concursurilor și olimpiadelor școlare susținute cu atâta implicare, dăruire și performanță de către cursanții nostri! Felicitări cursanților și multe mulțumiri trainerilor ITLevel și părinților susținători!

Cu emoții și bucurie, cursanții Centrului Educațional de Excelență ITLevel sunt invitați să participe (online) la festivitatea "Stars of the Year", pe data de 7 iunie 2022, începând cu ora 19.00.

Pasiunea și dorința de a fi cel mai bun te ajută să îți împlinești visurile!

Mai presus de tot, apreciem respectul și prietenia de care dau dovadă cursanții noștri...pentru că ITLevel înseamnă respectarea valorilor!

De la cei mai mici până la cei mai mari, cursanții noștri sunt încurajați să realizeze proiecte pe care să le împărtășească cu noi, putând, totodată, să-și evalueze competențele dobândite la cursurile noastre.

Proiectele constau în realizarea unei aplicații într-un limbaj de programare studiat la ITLevel sau în realizarea unui material în powerpoint care să conțină descrierea unui subiect interesant de la cursul frecventat la ITLevel.

Toți participanții cu proiecte valide și originale vor primi diplome și o reducere de 20% pentru un modul de curs regăsit în lista cursurilor desfășurate în această vacanță de vară (vezi cursurile).

Evenimentul "ITLevel Stars of the Year", Ediția a II-a, s-a încheiat prin premierea celor mai bune 10 proiecte! Felicitări tuturor participanților!
- Acatrini Rares Andrei
- Andrei Leonardo
- Bruma Vlad
- Cepan David Stefan
- Georgescu Maria Cristina
- Duta Daniel Andrei
- Ghic Gabriel
- Mateescu Darius
- Neagu Teodora
- Sirbu Adrian

Descriere concurs:

  • Proiectul realizat într-un limbaj de programare studiat la ITLevel sau materialul powerpoint care să conțină descrierea unui subiect interesant de la cursul frecventat la ITLevel se transmite până pe data de 5 iunie 2022 pe adresa de email concurs@itlevel.ro. În email, la subiect, se scrie numele și prenumele complet al concurentului, pentru emiterea diplomelor.

  • Proiectul (fișierul editabil) se va arhiva împreună cu toate sursele folosite în realizarea proiectului (dacă este cazul).

  • Un concurent poate trimite unul sau mai multe proiecte care va conține obligatoriu textul “ITLevel” sau logo-ul ITLevel.

  • Proiectele pot fi publicate de către ITLevel pe site și/sau pe rețelele de socializare.

Mult succes, copii minunați!

Prin înscrierea la acest concurs, concurentul își dă acordul ca ITLevel să prelucreze datele cu caracter personal, și de asemenea, este de acord cu Politica de utilizare a cookie-urilor și Politica de Confidențialitate a Datelor.

Pentru orice întrebare sau nelămurire ne puteți scrie pe adresa de email concurs@itlevel.ro sau ne puteți apela la numărul de telefon 0751011391.

Suntem alături de voi prin calitatea serviciilor oferite, dând dovadă de mult profesionalism și seriozitate. Cu o experiență vastă dobandită pe parcursul anilor, echipa noastră vă pregătește pentru meseriile viitorului.
Vă așteptăm cu mult drag la cursurile intensive de vară să parcurgem împreună acest drum lung și frumos!