Concurs IT de tehnologie si programare: “In dar de 8 martie!”

Centrul Educațional de Excelență ITLevel pune accent la fiecare curs desfășurat pe componenta practică, aceasta fiind un generator de experiență reală, iar pentru aceasta toți cursanții ITLevel sunt încurajați să participe la un concurs IT organizat cu ocazia zilei de 8 Martie.

Concursul își propune să descopere și să promoveze tinerii pasionați de tehnologie și programare!

Temă concurs: “În dar de 8 martie!
Secțiuni pentru care se pot realiza proiecte: Scratch; App Inventor; Python; C++ și PowerPoint
Perioada de transmitere a proiectelor: 8 - 16 februarie 2021
Data postării proiectelor de către ITLevel pe Facebook/YouTube: 22 februarie 2021
Adresa de e-mail la care se transmit proiectele: 🌐 concurs@itlevel.ro

Descriere concurs:

  • La acest concurs pot participa toți cursanții Centrului Educațional de Excelență ITLevel.
  • Un concurent poate participa la una sau mai multe secțiuni cu un singur proiect pe secțiune (realizat în limbajul de programare aferent secțiunii respective și care va conține obligatoriu textul “ITLevel” sau logo-ul ITLevel), în funcție de cursul/cursurile frecventate la ITLevel.
  • Proiectele primite vor fi publicate de către ITLevel pe facebook/YouTube, concurentul/părintele/tutorele fiind invitat ca ulterior postării să lase un mesaj text despre experiența copilului la ITLevel. Mesajul trebuie postat la propriul proiect.
  • Proiectul/Proiectele vor fi premiate în funcție de numărul de like-uri primite pe facebook/YouTube. Pentru aceasta, participanții vor avea în vedere să atragă cât mai mulți vizitatori, să aibă cât mai multe like-uri, să provoace cât mai multe interacțiuni în așa fel încât și alți tineri în afara celor implicați în proiect să cunoască cât de important este să ne dezvoltăm creativitatea cu care suntem înzestrați în mod natural.
  • Pe data de 10 martie, ora 10.00, se va centraliza numărul de like-uri primite pe fiecare proiect în parte până la acel moment.
  • Pentru fiecare secțiune se va acorda un premiu proiectului cu cele mai multe like-uri primite până la data de 10 martie 2021, ora 10.00.
  • Toți participanții primesc diplomă de participare.

Prin înscrierea la acest concurs, concurentul își dă acordul ca ITLevel să prelucreze datele cu caracter personal, și de asemenea, este de acord cu Politica de utilizare a cookie-urilor și Politica de Confidențialitate a Datelor.
Pentru orice întrebare sau nelămurire ne puteți scrie pe adresa de email 🌐 concurs@itlevel.ro sau ne puteți apela la numărul de telefon 📞 0751011391.

Vă invităm să votați pe Facebook (link) și YouTube (link) proiectele preferate.