Concurs online de programare: “CGame – poveste si provocare”

poza

Concurs online ”CGame – poveste și provocare”

Centrul Educațional de Excelență ITLevel organizează gratuit Concursul online ”CGame – poveste și provocare” – ediție pilot 2021, în parteneriat cu Centrul Județean de Excelență Vaslui.

În cadrul concursului concurenții trebuie să realizeze un proiect în limbajele de programare C++ sau Python, pornind de la o poveste descrisă de organizator.

Concursul se adresează tuturor elevilor din clasele de gimnaziu (V-VIII) și clasele de liceu (IX-XII) din România, care sunt pasionați de tehnologie și de programare și care cunosc limbajele de programare C++ sau Python.

Calendarul Concursului, ediția 2021:

 • 6.05.2021 - 16.05.2021: înscriere la concurs
 • 18.05.2021: afișarea listei finale a participanților (Numărul este limitat la maxim 140 de participanți)
 • 26.05.2021: desfășurarea competiției (Candidații vor accesa link-ul începând cu ora 8.20)
 • 10.06.2021: publicarea listei finale a câștigătorilor

Participarea la acest concurs este gratuită și implică acceptarea și respectarea de către participanți a prevederilor Regulamentului de organizare și desfășurare a Concursului.

Concursul este organizat pe întreg teritoriul Romaniei și se desfășoară online prin intermediul platformei Cisco Webex. Link-ul de acces va fi primit în ziua concursului.

Înscrierea concurenților se va face prin completarea formularului de înscriere. Mult succes!

Povestea ediției pilot 2021 a Concursului online “CGame – poveste și provocare”, pe care participanții trebuie să o continue și să o dezvolte prin crearea propriei povești în limbajele de programare C++ sau Python, se va afișa în ziua concursului.
Timpul de rezolvare pentru proiect este de 4 ore. La finalul timpului stabilit concurenții vor transmite proiectul realizat pe 🌐adresa de e-mail a concursului: concurs@itlevel.ro, împreună cu declarația de onestitate. Proiectul final (fișierul cu extensia .cpp sau .py ) se va arhiva împreună cu toate sursele folosite în realizarea aplicației. Arhiva se va salva cu denumirea formată din Cod GDPR_nume și prenume concurent_clasa (de exemplu ITL25_Popescu Laur_7). Codul GDPR este cel primit de la organizator după confirmarea și validarea participării la concurs.

Toți concurenții vor primi diplomă de participare în format electronic.

Vor fi desemnați 4 câștigători (Premiul I, II, III și Mențiune) pentru gimnaziu (V-VIII) și 4 câștigători (Premiul I, II, III și Mențiune) pentru liceu (IX-XII). Premiile vor fi acordate de Centrul Educațional de Excelență ITLevel. Centrul Județean de Excelență Vaslui va acorda, în plus, câte un premiu pentru cel mai bine clasat concurent de la secțiunea liceu și secțiunea gimnaziu care se pregătește și în cadrul unui Centru Județean de Excelență.

Anunțuri (link)

Înscriere (link)

Declarație de onestitate (link)

Ghid de participare la videoconferință (link)

Regulament (link)

Rezultate gimnaziu

 • Premiul I
 • Premiul II
 • Premiul III
 • Mențiune

Rezultate liceu

 • Premiul I
 • Premiul II
 • Premiul III
 • Mențiune

poza

Vă așteptăm la cursurile organizate de Centrul Educațional de Excelență ITLevel și puteți fi unul dintre câștigătorii concursului!🏆