Concurs de tehnologie si programare “In dar de 8 martie!”, Editia I

poza

Concurs IT de tehnologie și programare
“În dar de 8 martie!”, Ediția I

#campioniisuntaici

Centrul Educațional de Excelență ITLevel pune accent la fiecare curs desfășurat pe componenta practică, aceasta fiind un generator de experiență reală, iar pentru aceasta toți cursanții ITLevel sunt încurajați să participe cu proiecte la un Concurs IT de tehnologie și programare organizat cu ocazia zilei de 8 Martie, în funcție de cursul/cursurile frecventate la ITLevel.

Concursul își propune să descopere și să promoveze tinerii pasionați de tehnologie și programare!

Tema concursului este: “În dar de 8 martie!
Secțiunile pentru care se pot realiza proiecte sunt: Scratch; App Inventor; Python; C++ și PowerPoint
Perioada de transmitere a proiectelor este: 8 - 16 februarie 2021
Data postării proiectelor de către ITLevel pe Facebook/YouTube este: 22 februarie 2021
Adresa de email la care se transmit proiectele este: concurs@itlevel.ro

Publicul a desemnat câștigătorii. Câștigătorii concursului sunt:


Descriere concurs:

  • La acest concurs pot participa toți cursanții Centrului Educațional de Excelență ITLevel.
  • Un concurent poate participa la una sau mai multe secțiuni cu un singur proiect pe secțiune (realizat în limbajul de programare aferent secțiunii respective și care va conține obligatoriu textul “ITLevel” sau logo-ul ITLevel), în funcție de cursul/cursurile frecventate la ITLevel.
  • Proiectul trebuie să respecte tema concursului.
  • Proiectul nu trebuie să conțină materiale aflate sub incidența drepturilor de autor – copyright (muzică, personaje, fundaluri etc). În cazul folosirii unor materiale aflate sub restricții de copyright, trebuie să existe și să se poată pune la dispoziție acordul pentru folosirea materialelor cu licență.
  • Proiectul nu trebuie sa conțină cuvinte, simboluri și imagini indecente, antisemite, antirasiale, xenofobe sau de instigare la violență etc.
  • Proiectele primite vor fi publicate de către ITLevel pe Facebook/YouTube, concurentul/părintele/tutorele fiind invitat ca ulterior postării să lase un mesaj text despre experiența copilului la ITLevel. Mesajul trebuie postat la propriul proiect.
  • Proiectul/Proiectele vor fi premiate în funcție de numărul de like-uri primite pe Facebook/YouTube. Pentru aceasta, participanții vor avea în vedere să atragă cât mai mulți vizitatori, să aibă cât mai multe like-uri, să provoace cât mai multe interacțiuni în așa fel încât și alți tineri în afara celor implicați în proiect să cunoască cât de important este să ne dezvoltăm creativitatea cu care suntem înzestrați în mod natural.
  • Pe data de 10 martie, ora 10.00, se va centraliza numărul de like-uri primite pe fiecare proiect în parte până la acel moment.
  • Pentru fiecare secțiune se va acorda un premiu proiectului cu cele mai multe like-uri primite până la data de 10 martie 2021, ora 10.00. Proiectele premiate vor fi promovate atât pe site-ul ITLevel, cât și pe Facebook (link) și instagram (link).
  • Toți participanții primesc diplomă de participare.

Prin înscrierea la acest concurs, concurentul își dă acordul ca ITLevel să prelucreze datele cu caracter personal, și de asemenea, este de acord cu Politica de utilizare a cookie-urilor și Politica de Confidențialitate a Datelor.
Pentru orice întrebare sau nelămurire ne puteți scrie pe adresa de email concurs@itlevel.ro sau ne puteți apela la numărul de telefon 0751011391.

Vă invităm să votați pe Facebook (link) și YouTube (link) proiectele preferate.

Câștigătorii Concursului IT de tehnologie și programare, “În dar de 8 martie!”, și-au primit premiile!
Vă așteptăm la cursurile organizate de Centrul Educațional de Excelență ITLevel și puteți fi unul dintre câștigătorii concursurilor viitoare!