Concurs IT de programare “ITLevel Stars of the Year”, Editia I, 2021

poza

✨ITLevel Stars of the Year, Ediția I✨

#campioniisuntaici

🔔Cu emoții și bucurie, 👩‍🎓👨‍🎓cursanții Centrului Educațional de Excelență ITLevel ce vor finaliza anul școlar 2020-2021 vor lua parte (online) la o emoționantă 🎓festivitate de absolvire pe data de 16 iunie 2021, începând cu ora 🕖19.00.

💻De la cei mai mici până la cei mai mari, cursanții noștri au fost încurajați să realizeze proiecte pe care să le împartășească cu noi, putând, totodată, să-și evalueze competențele dobândite la cursurile noastre. Mult succes, copii minunați!

🏆Publicul a desemnat câștigătorul. Premiul de popularitate a fost oferit Soniei Șerb. Proiectul Soniei a acumulat cel mai mare număr de like-uri, și anume 654 (vezi proiectul).

🏆Participanții premiați au primit o reducere de 50% pentru un modul de curs regăsit în lista cursurilor desfășurate în această vacanță de vară:

  • Vlad Brumă
  • Dragoș Ciobanu
  • Andrei Pavel
  • Ștefan Zăvoianu

Participanții cu proiecte, în număr de 56, au primit o reducere de 20% pentru un modul de curs regăsit în lista cursurilor desfășurate în această vacanță de vară.

🏆Diplomă "Cel mai bun programator" - Andrei Icriverzi – a primit o reducere de 50% pentru un modul de curs regăsit în lista cursurilor desfășurate în această vacanță de vară.

Felicitări și vă așteptăm să vă ridicați premiile!🤗

Prezentarea evenimentului o găsiți aici (link).

🗳️Vă invităm să votați pe Facebook (link) și/sau YouTube (link) proiectele preferate din categoria ✨ITLevel Stars of the Year✨ până în data de 30 septembrie! Proiectul cu cele mai multe like-uri va primi 🥇 PREMIUL DE POPULARITATE!

🤝Suntem alături de voi🤗😘 prin calitatea serviciilor oferite, dând dovadă de mult profesionalism și seriozitate. Cu o experiență vastă dobandită pe parcursul anilor, echipa noastră vă pregătește pentru meseriile viitorului.🏆