Concurs de programare “ITLevel Stars of the Year”, Editia I

poza

✨ITLevel Stars of the Year, Ediția I✨

#campioniisuntaici

Ca de fiecare dată, la finalul anului școlar, culegem roadele tuturor concursurilor și olimpiadelor școlare susținute cu atâta implicare, dăruire și performanță de către cursanții nostri! Felicitări cursanților și multe mulțumiri trainerilor ITLevel și părinților susținători!

Cu emoții și bucurie, cursanții Centrului Educațional de Excelență ITLevel sunt invitați să participe (online) la festivitatea "Stars of the Year", pe data de 16 iunie 2021, începând cu ora 19.00.

Pasiunea și dorința de a fi cel mai bun te ajută să îți împlinești visurile!

Mai presus de tot, apreciem respectul și prietenia de care dau dovadă cursanții noștri...pentru că ITLevel înseamnă respectarea valorilor!

De la cei mai mici până la cei mai mari, cursanții noștri au fost încurajați să realizeze proiecte pe care să le împartășească cu noi, putând, totodată, să-și evalueze competențele dobândite la cursurile noastre.
Mult succes, copii minunați!

Proiectul nu trebuie să conțină materiale aflate sub incidența drepturilor de autor – copyright (muzică, personaje, fundaluri etc). În cazul folosirii unor materiale aflate sub restricții de copyright, trebuie să existe și să se poată pune la dispoziție acordul pentru folosirea materialelor cu licență.

Proiectul nu trebuie sa conțină cuvinte, simboluri și imagini indecente, antisemite, antirasiale, xenofobe sau de instigare la violență etc.

Publicul a desemnat câștigătorul. Premiul de popularitate a fost oferit Soniei Șerb. Proiectul Soniei a acumulat cel mai mare număr de like-uri, și anume 654 (vezi proiectul).

Participanții premiați au primit o reducere de 50% pentru un modul de curs regăsit în lista cursurilor desfășurate în această vacanță de vară:

  • Vlad Brumă
  • Dragoș Ciobanu
  • Andrei Pavel
  • Ștefan Zăvoianu

Participanții cu proiecte, în număr de 56, au primit o reducere de 20% pentru un modul de curs regăsit în lista cursurilor desfășurate în această vacanță de vară.

Diplomă "Cel mai bun programator" - Andrei Icriverzi – a primit o reducere de 50% pentru un modul de curs regăsit în lista cursurilor desfășurate în această vacanță de vară.

Felicitări și vă așteptăm să vă ridicați premiile!

Prezentarea evenimentului o găsiți aici (link).

Vă invităm să votați pe Facebook (link) și/sau YouTube (link) proiectele preferate din categoria ✨ITLevel Stars of the Year✨ până în data de 30 septembrie! Proiectul cu cele mai multe like-uri va primi PREMIUL DE POPULARITATE!

Suntem alături de voi prin calitatea serviciilor oferite, dând dovadă de mult profesionalism și seriozitate. Cu o experiență vastă dobandită pe parcursul anilor, echipa noastră vă pregătește pentru meseriile viitorului.