Concurs de tehnologie si programare “In dar de 8 Martie!”, Editia a III-a

poza

Concurs de tehnologie și programare
“În dar de 8 Martie!”, Ediția a III-a

#campioniisuntaici

Centrul Educațional de Excelență ITLevel pune accent la fiecare curs desfășurat pe componenta practică, aceasta fiind un generator de experiență reală, iar pentru aceasta toți cursanții ITLevel sunt încurajați să participe cu proiecte la un Concurs IT de tehnologie și programare organizat cu ocazia zilei de 8 Martie.

Concursul își propune să descopere și să promoveze tinerii pasionați de tehnologie și programare!

Tema concursului este: “În dar de 8 Martie!
Perioada de transmitere a proiectelor este: 27 februarie - 6 martie 2023
Data postării proiectelor de către ITLevel pe Facebook/Instagram/YouTube/TikTok este: 8 Martie 2023
Adresa de email la care se transmit proiectele este: concurs@itlevel.ro

Toți participanții cu proiecte valide și originale primesc diplomă în format electronic!

Pașii de urmat sunt:

 • PASUL 1: LIKE & SHARE la această postare pe Facebook (link), Instagram (link), LinkedIn (link)
 • PASUL 2: Etichetează 3 prieteni
 • PASUL 3*: Trimite până pe 6 martie 2023 pe adresa de email concurs@itlevel.ro un proiect (codul sursă) cu tema ”În dar de 8 Martie!”, împreună cu un video de prezentare (format mp4) de maxim 45 de secunde, care să arate funcționalitatea proiectului.

*Pas obligatoriu

Câștigătorul concursului de tehnologie și programare ”În dar de 8 Martie!”, Ediția a III-a, este Acatrini Rareș Andrei!

Felicitări tuturor participanților!

Descriere concurs:

 • Un concurent poate trimite un proiect cu tema ”În dar de 8 Martie!”, care va conține obligatoriu textul “ITLevel” sau logo-ul ITLevel.

 • Proiectul final - codul sursă (fișierul cu extensia: .py, .cpp, .rbxl, .aia, .html, .sb3, .pptx etc.) se trimite pe email împreună cu toate sursele folosite în realizarea lui.

 • Proiectul nu trebuie să conțină materiale aflate sub incidența drepturilor de autor – copyright (muzică, personaje, fundaluri etc).

 • Proiectul nu trebuie sa conțină cuvinte, simboluri și imagini indecente, antisemite, antirasiale, xenofobe sau de instigare la violență etc.

 • Proiectul trebuie trimis până pe data de 6 martie 2023 împreună cu un video de prezentare (format mp4) de maxim 45 de secunde, care să arate funcționalitatea proiectului.

 • Materialul video va fi publicat de către ITLevel pe Facebook (link), Instagram (link), TikTok (link) și YouTube (link) în data de 8 martie 2023.

 • Adresa de email la care se transmit proiectele (codul sursă) împreună cu video de prezentare (format mp4) este concurs@itlevel.ro. În email, la subiect, se scrie numele și prenumele complet al concurentului, pentru emiterea diplomei.

 • Proiectele vor fi premiate în funcție de numărul de like-uri primite până la data de 31 martie 2023 pe Facebook/Instagram/TikTok/YouTube la materialul video de prezentare. Pentru aceasta, participanții vor avea în vedere să atragă cât mai mulți vizitatori, să aibă cât mai multe like-uri, să provoace cât mai multe interacțiuni în așa fel încât și alți tineri în afara celor implicați în proiect să cunoască cât de important este să ne dezvoltăm creativitatea cu care suntem înzestrați în mod natural.

Vă invităm să votați proiectul preferat:

- Ianis https://youtu.be/McPmY0jOIDY

- Rares https://youtu.be/3i12b6oF3DU

Concursul se va încheia pe 31 martie 2023. Câștigătorii vor fi desemnați pe data de 3 aprilie 2023, în funcție de numărul total cumulat de like-uri primite până la data de 31 martie, pe Facebook (link), Instagram (link), TikTok (link) și YouTube (link).

Mult succes, copii minunați!

Prin înscrierea la acest concurs, concurentul își dă acordul ca ITLevel să prelucreze datele cu caracter personal, și de asemenea, este de acord cu Politica de utilizare a cookie-urilor și Politica de Confidențialitate a Datelor.

Pentru orice întrebare sau nelămurire ne puteți scrie pe adresa de email concurs@itlevel.ro sau ne puteți apela la numărul de telefon 0751011391.

Participă acum și câștigă cu ITLevel!