Concurs de programare ”Craciunul campionilor!”, Editia I

poza

Concurs de programare
”Crăciunul campionilor!”, Ediția I

#campioniisuntaici

Se spune că nu avem nevoie de ocazii speciale pentru a dărui… însă cu toate acestea cele mai multe cadouri se fac în perioada Sărbătorilor de Iarnă!

Centrul Educațional de Excelență ITLevel organizează, pentru copiii pasionați de tehnologie și programare, Concursul de programare ”Crăciunul campionilor!”, Ediția I.

Premiul constă într-un voucher în valoare de 360 ron ce poate fi folosit la achiziționarea unui modul de curs pentru copii, din portofoliul ITLevel, vezi aici cursurile (link).

Publicul a desemnat câștigătorul. Câștigătorul concursului de programare ”Crăciunul campionilor!”, Ediția I, este Ion Josu, al cărui proiect a primit 1357 de like-uri, https://youtu.be/Ru9zFCabv5c (descarcă diploma). Felicitări și te așteptăm să-ți folosești vouncher-ul (descarcă de aici)!

Toți participanții primesc diplomă de participare.

Pașii de urmat sunt:

 • PASUL 1: LIKE & SHARE la această postare de pe Facebook (link) și/sau Instagram (link)
 • PASUL 2: Etichetează 3 prieteni
 • PASUL 3*: Trimite până pe 31 decembrie 2021 pe adresa de email concurs@itlevel.ro un proiect cu tema ”În dar de sărbători”, realizat într-unul din limbajele de programare: Scratch, App Inventor, Roblox Studio (Lua), Python, C++, C#, Java, Unity, împreună cu un video de prezentare de maxim 45 de secunde, care să arate funcționalitatea proiectului.

*Pas obligatoriu

Descriere concurs:

 • Concursul își propune să descopere și să promoveze tinerii pasionați de tehnologie și programare.

 • Adresa de email la care se transmit proiectele este concurs@itlevel.ro. În email, la subiect, se scrie numele și prenumele complet al concurentului, pentru emiterea diplomelor.
 • Un concurent poate trimite unul sau mai multe proiecte care va conține obligatoriu textul “ITLevel” sau logo-ul ITLevel.

 • Proiectul trebuie trimis până pe data de 31 decembrie 2021 împreună cu un video de prezentare de maxim 45 de secunde, care să arate funcționalitatea proiectului. Proiectul final (fișierul editabil) se va arhiva împreună cu toate sursele folosite în realizarea proiectului (dacă este cazul).

 • Proiectul trebuie să respecte tema concursului.

 • Proiectul nu trebuie să conțină materiale aflate sub incidența drepturilor de autor – copyright (muzică,
  personaje, fundaluri etc). În cazul folosirii unor materiale aflate sub restricții de copyright, trebuie să
  existe și să se poată pune la dispoziție acordul pentru folosirea materialelor cu licență.

 • Proiectul nu trebuie sa conțină cuvinte, simboluri și imagini indecente, antisemite, antirasiale, xenofobe sau de instigare la violență etc.

 • Materialul video va fi publicat de către ITLevel pe Facebook (link), Instagram (link) și YouTube (link) în data de 4 ianuarie 2022.

 • Proiectul/Proiectele vor fi premiate în funcție de numărul de like-uri primite până la data de 13 ianuarie 2022 pe Facebook/Instagram/YouTube la materialul video de prezentare. Pentru aceasta, participanții vor avea în vedere să atragă cât mai mulți vizitatori, să aibă cât mai multe like-uri, să provoace cât mai multe interacțiuni în așa fel încât și alți tineri în afara celor implicați în proiect să cunoască cât de important este să ne dezvoltăm creativitatea cu care suntem înzestrați în mod natural.

Concursul se va încheia pe 13 ianuarie 2022. Câștigătorul va fi desemnat pe data de 14 ianuarie 2022, în funcție de numărul total cumulat de like-uri primite până la data de 13 ianuarie, pe Facebook (link), Instagram (link) și YouTube (link).

Prin înscrierea la acest concurs, concurentul își dă acordul ca ITLevel să prelucreze datele cu caracter personal, și de asemenea, este de acord cu Politica de utilizare a cookie-urilor și Politica de Confidențialitate a Datelor.

Pentru orice întrebare sau nelămurire ne puteți scrie pe adresa de email concurs@itlevel.ro sau ne puteți apela la numărul de telefon 0751011391.

Participă acum și câștigă cu ITLevel!

Vă invităm să votați proiectele preferate:
- Alina, https://youtu.be/lVRUleRTf3Y
- Bogdan, https://youtu.be/vOubkx0uHhs
- Briana, https://youtu.be/oO9kTs4lme4
- Daniel, https://youtu.be/pUKP5Ghn38c
- David, https://youtu.be/Y-VTYVnhVGw
- Dragoș, https://youtu.be/SoNs8Mpwc5U
- Eric, https://youtu.be/_-KwUB678yA
- Ion, https://youtu.be/Ru9zFCabv5c
- Maria, https://youtu.be/wu8tdqNaUVM
- Mihnea, https://youtu.be/dRkGN9n5EfA
- Sonia, https://youtu.be/sV6kdW2BVMY
- Ștefan B., https://youtu.be/N5KiULBfPv0
- Ștefan N., https://youtu.be/gR-IGp2llm4
- Vlad, https://youtu.be/Mp71M5LfWhY

Mult succes campionilor!