Concurs ITLevel “Stars of the Year”, Editia a III-a

poza

✨ITLevel "Stars of the Year"✨, ediția a III-a, 2023

#campioniisuntaici

Ca de fiecare dată, la finalul anului școlar, culegem roadele tuturor concursurilor și olimpiadelor școlare susținute cu atâta implicare, dăruire și performanță de către cursanții nostri! Felicitări cursanților și multe mulțumiri trainerilor ITLevel și părinților susținători!

Cu emoții și bucurie, cursanții Centrului Educațional de Excelență ITLevel sunt invitați să participe alături de trainerii ITLevel, pe data de 13 iunie 2023, la festivitatea "Stars of the Year", în cadrul căreia ne bucurăm să vă premiem pe toți.

În iunie - luna copiilor, ITLevel sărbătorește 5 ani de activitate în care a reușit să atragă în echipa sa olimpici internaționali și naționali cu multiple medalii olimpice, doctori în informatică, experți cu cele mai înalte certificări, cu o solidă expertiză tehnică, dezvoltând împreună cea mai bogată ofertă de cursuri pentru copii cu vârste cuprinse între 8 și 18 ani, dar și pentru adulți.

Sub sloganul ”Depășește-ți nivelul!”, ITLevel livrează peste 25 de cursuri interactive de programare, robotică, dezvoltare de jocuri, IT și matematică, la cele mai înalte standarde profesionale, adaptate cerințelor industriei IT, ce oferă pregătirea necesară pentru viitoarea carieră de succes a copiilor și a adulților.

Pasiunea și dorința de a fi cel mai bun te ajută să îți împlinești visurile!

Mai presus de tot, apreciem respectul și prietenia de care dau dovadă cursanții noștri...pentru că ITLevel înseamnă respectarea valorilor!

De la cei mai mici până la cei mai mari, cursanții noștri sunt încurajați să realizeze proiecte cu tema ”Depășește-ți nivelul!” pe care să le împărtășească cu noi, putând, totodată, să-și evalueze competențele dobândite la cursurile noastre.

Proiectele vor consta în realizarea unei aplicații cu tema ”Depășește-ți nivelul!”, bazată pe cunoștințele studiate la cursurile ITLevel.

Toți participanții cu proiecte valide și originale primesc diplomă de participare în format electronic și vouchere de reducere cuprinse între 10% - 100% din prețul unui modul de curs regăsit în lista din portofoliul ITLevel (vezi cursurile de vară):

Premiul I - 100% (un modul de curs gratuit - care se desfășoară pe timpul vacanței de vară 2023) - Bruma Vlad (vezi diploma)
Premiul II – 50% - Niculescu Rachieru Alexandra; Ionescu-Baciu Dan Cristian
Premiul III - 30% - Atasie Vlad-Andrei
Premiul de popularitate - 50% - Ionescu-Baciu Dan Cristian (vezi diploma)
Participare - 10% - Chirita Ianis Alexandru ; Nicolau Stefan ; Niculescu Rachieru Diana

*Discountul nu se cumulează cu alte reduceri și fiecare concurent poate primi un singur voucher!
Felicitări!

Vă invităm să votați proiectele selectate pentru concurs:

Jurizarea proiectelor se va face de către trainerii ITLevel ținând cont de creativitatea și vârsta cursanților.

Descriere concurs:

  • Codul sursă al proiectului cu tema ”Depășește-ți nivelul!” (fișierul cu extensia: .py, .cpp, .rbxl, .aia, .html, .sb3, .pptx etc.) se transmite împreună cu un video de prezentare (format mp4) de maxim 45 de secunde, care să arate funcționalitatea proiectului, până pe data de 29 mai 2023, pe adresa de email concurs@itlevel.ro. În email, la subiect, se scrie numele și prenumele complet al concurentului, pentru emiterea diplomelor.

  • Proiectul se va arhiva împreună cu toate sursele folosite în realizarea proiectului (dacă este cazul).

  • Un concurent poate trimite câte un proiect pentru fiecare curs la care este înscris la ITLevel, care va conține obligatoriu textul “ITLevel” sau logo-ul ITLevel.

  • Proiectul nu trebuie să conțină materiale aflate sub incidența drepturilor de autor – copyright (muzică, personaje, fundaluri etc).

  • Proiectul nu trebuie sa conțină cuvinte, simboluri și imagini indecente, antisemite, antirasiale, xenofobe sau de instigare la violență etc.

  • Materialul video va fi publicat de către ITLevel pe YouTube (link), Facebook (link), Instagram (link) și TikTok (link) în data de 31 mai 2023.

  • Vă invităm să votați proiectele preferate din categoria ✨ITLevel Stars of the Year✨ până în data de 12 iunie 2023! Proiectul cu cele mai multe like-uri va primi PREMIUL DE POPULARITATE!

Mult succes, copii minunați!

Prin înscrierea la acest concurs, concurentul își dă acordul ca ITLevel să prelucreze datele cu caracter personal, și de asemenea, este de acord cu Politica de utilizare a cookie-urilor și Politica de Confidențialitate a Datelor.

Pentru orice întrebare sau nelămurire ne puteți scrie pe adresa de email concurs@itlevel.ro sau ne puteți apela la numărul de telefon 0751011391.

Vă așteptăm cu mult drag la cursurile intensive de vară să parcurgem împreună acest drum lung și frumos!