Concurs de tehnologie si programare “In dar de 8 Martie!”, Editia a II-a

poza

Concurs de tehnologie și programare
“În dar de 8 Martie!”, Ediția a II-a

#campioniisuntaici

Centrul Educațional de Excelență ITLevel pune accent la fiecare curs desfășurat pe componenta practică, aceasta fiind un generator de experiență reală, iar pentru aceasta toți cursanții ITLevel sunt încurajați să participe cu proiecte la un Concurs IT de tehnologie și programare organizat cu ocazia zilei de 8 Martie.

Concursul își propune să descopere și să promoveze tinerii pasionați de tehnologie și programare!

Tema concursului este: “În dar de 8 Martie!
Perioada de transmitere a proiectelor este: 28 februarie - 6 martie 2022
Data postării proiectelor de către ITLevel pe Facebook/Instagram/YouTube este: 8 Martie 2022
Adresa de email la care se transmit proiectele este: concurs@itlevel.ro


Descriere concurs:

 • La acest concurs pot participa toți cursanții Centrului Educațional de Excelență ITLevel.
 • Un concurent poate participa cu un singur proiect care va evidenția abilitățile dobândite la cursurile ITLevel.
 • Proiectul trebuie trimis în perioada 28 februarie - 6 martie 2022, împreună cu un video de prezentare de maxim 45 de secunde, care să arate funcționalitatea proiectului. Proiectul final (fișierul editabil) se va arhiva împreună cu toate sursele folosite în realizarea proiectului (dacă este cazul).
 • Materialul video va fi publicat de de către ITLevel pe Facebook/Instagram/YouTube, concurentul/părintele/tutorele fiind invitat ca ulterior postării să lase un mesaj text despre experiența copilului la ITLevel. Mesajul trebuie postat la propriul proiect.
 • Proiectele vor fi premiate în funcție de numărul de like-uri primite pe Facebook/Instagram/YouTube până pe 21 martie (inclusiv). Pentru aceasta, participanții vor avea în vedere să atragă cât mai mulți vizitatori, să aibă cât mai multe like-uri, să provoace cât mai multe interacțiuni în așa fel încât și alți tineri în afara celor implicați în proiect să cunoască cât de important este să ne dezvoltăm creativitatea cu care suntem înzestrați în mod natural.
 • ⏳Concursul se va încheia pe 21 martie 2022. Câștigătorul va fi desemnat pe data de 22 martie 2022, în funcție de numărul total cumulat de like-uri primite pe Facebook, Instagram și YouTube.
 • Proiectul premiat va primi un premiu de popularitate și va fi promovat atât pe site-ul ITLevel, cât și pe Facebook (link) și Instagram (link).
 • Premiul constă într-un voucher în valoare de 300 ron.

 • Câștigătoarea concursului de tehnologie și programare ”În dar de 8 Martie!”, Ediția a II-a, este Sonia Șerb, al cărui proiect a primit 1315 like-uri, https://youtu.be/vVoHpdIQSFcc !

  Felicitări tuturor participanților!

 • Toți participanții primesc diplomă de participare.

Prin înscrierea la acest concurs, concurentul își dă acordul ca ITLevel să prelucreze datele cu caracter personal, și de asemenea, este de acord cu Politica de utilizare a cookie-urilor și Politica de Confidențialitate a Datelor.Vă așteptăm la cursurile organizate de Centrul Educațional de Excelență ITLevel și puteți fi unul dintre câștigătorii concursurilor viitoare!