Concurs ”Craciunul campionilor!”, Editia a II-a

poza

Concurs
”Crăciunul campionilor!”, Ediția a II-a

#campioniisuntaici

Se spune că nu avem nevoie de ocazii speciale pentru a dărui… însă cu toate acestea cele mai multe cadouri se fac în perioada Sărbătorilor de Iarnă!

Centrul Educațional de Excelență ITLevel organizează, pentru copiii pasionați de programare, robotică, IT și matematică, Concursul ”CRĂCIUNUL CAMPIONILOR!”

Toți participanții cu proiecte valide și originale primesc diplomă!

Pașii de urmat sunt:

 • PASUL 1: LIKE & SHARE la această postare pe Facebook (link), Instagram (link), LinkedIn (link), TikTok (link) și/sau YouTube (link)
 • PASUL 2: Etichetează 3 prieteni
 • PASUL 3*: Trimite până pe 31 decembrie 2022, pe adresa de email concurs@itlevel.ro, un proiect cu tema ”În dar de sărbători” (realizat în orice limbaj de programare sau în powerpoint, canva etc.) împreună cu un video de prezentare de maxim 45 de secunde, care să arate funcționalitatea proiectului.

*Pas obligatoriu

Publicul a desemnat câștigătorii. Câștigătorii concursului de programare ”Crăciunul campionilor!”, Ediția aII-a, sunt:

 1. Radu Kyra Maria - 180
 2. Nicolaie Caius Cristian - 148
 3. Saileanu Natalia - 136
 4. Matus Rares Cristian - 116

Felicitări câștigătorilor și tuturor participanților!

Descriere concurs:

 • Concursul își propune să descopere și să promoveze tinerii pasionați de programare, robotică, IT și matematică.

 • Adresa de email la care se transmit proiectele este concurs@itlevel.ro. În email, la subiect, se scrie numele și prenumele complet al concurentului, pentru emiterea diplomei.

 • Un concurent poate trimite un proiect cu tema ”În dar de sărbători”, care va conține obligatoriu textul “ITLevel” sau logo-ul ITLevel.

 • Proiectul (fișierul editabil împreună cu toate sursele folosite în realizarea lui) trebuie trimis până pe data de 31 decembrie 2022 împreună cu un video de prezentare de maxim 45 de secunde, care să arate funcționalitatea proiectului.
  Materialul video va fi publicat de către ITLevel pe Facebook (link), Instagram (link), TikTok (link) și YouTube (link) în data de 10 ianuarie 2023. Proiectul final se trimite pe email împreună cu toate sursele folosite în realizarea lui.

 • Proiectele vor fi premiate în funcție de numărul de like-uri primite până la data de 31 ianuarie 2023 pe Facebook/Instagram/TikTok/YouTube la materialul video de prezentare. Pentru aceasta, participanții vor avea în vedere să atragă cât mai mulți vizitatori, să aibă cât mai multe like-uri, să provoace cât mai multe interacțiuni în așa fel încât și alți tineri în afara celor implicați în proiect să cunoască cât de important este să ne dezvoltăm creativitatea cu care suntem înzestrați în mod natural.

Vă invităm să votați proiectele preferate:
1. Acatrini Rares Andrei, https://youtu.be/PIUaiWhur8s
2. Andrei Leonardo, https://youtu.be/0xdKGYfIPUk
3. Anuta Oana Alexandra, https://youtu.be/kdtHLFXEQy4
4. Bancu Cezar, https://youtu.be/MvabYhrOxnA
5. Bruma Vlad, https://youtu.be/qNDNQqhwZa4
6. Diaconescu Diana, https://youtu.be/rbCv0-vxLXs
7. Man Fineas Fabian, https://youtube.com/shorts/aV13Wrber0A?feature=share
8. Matus Rares Cristian, https://youtu.be/pxFuuWPV6Fk
9. Nicolaie Caius Cristian, https://youtu.be/xN4TV2H4Pz4
10. Niculescu Rachieru Alexandra, https://youtube.com/shorts/RoMfEB3TAj0?feature=share
11. Niculescu Rachieru Diana, https://youtu.be/-HB14bNLlJo
12. Parfeonov Leon, https://youtu.be/BB9nrsz4528
13. Radu Kyra Maria, https://youtube.com/shorts/SZeOgtrt9tI?feature=share
14. Saileanu Natalia, https://youtu.be/j-xoNdmwGLg

Concursul se va încheia pe 31 ianuarie 2022. Câștigătorii vor fi desemnați pe data de 2 februarie 2023 în funcție de numărul total cumulat de like-uri primite până la data de 31 ianuarie pe Facebook (link), Instagram (link), TikTok (link) și YouTube (link).

Mult succes campionilor!

Prin înscrierea la acest concurs, concurentul își dă acordul ca ITLevel să prelucreze datele cu caracter personal, și de asemenea, este de acord cu Politica de utilizare a cookie-urilor și Politica de Confidențialitate a Datelor.

Pentru orice întrebare sau nelămurire ne puteți scrie pe adresa de email concurs@itlevel.ro sau ne puteți apela la numărul de telefon 0751011391.

Participă acum și câștigă cu ITLevel!

/wp-content/uploads/2022/12/Scrisoare-Mos-Craciun.jpeg